Minijaturni električni generator veličine 5-6 cm – proizvodnja električne energije dosta veća od današnjih glomaznih generatora

0
1313

Energija je postala problem današnje civilizacije u trenutku kad ima toliko doktora znanosti, toliko zelenih i eko udruga koji vjeruju da su dostigli Božje znanje. Danas se i laž naziva znanost, a to promiče jednoumlje. Bogovi su postali elektroničari, genetičari i kemičari i tako redom, te udruge. Danas imamo više bogova nego što su ih imali stari Grci pa ne znamo kojega bi slijedili.

 

Međutim, čovjeka zamjenjuje klon i robot, što znači da će uz pomoć današnje znanosti ljudski rod i ljudska civilizacija nestati. Na njihovim postulatima u čovjeka je ušao strah, neizvjesnost i bijeg od života. Konačno su u svojim lažima ”zeleni” i ”ekologi” uspjeli. Razumiju li zeleni i ekologi principe na kojima funkcionira naš svemir? Ne razumiju, ali veliki broj ljudi ih slijedi, neki od straha, a neki da bi ubili dosadu življenja.

 

Današnja znanost je zabluda jer znanstvenici ne razumiju cjelinu, a cjelina je vazda dvojna. I Bog je dvojan, čak i u kršćanstvu, a njegove komponente su Sunce i planet Zemlja, dakle, svijetlost i tama, muško i žensko ili plus i minus.

Novi zavjet je utemeljen na astrologijskom učenju, a astrologija je bila prva čovjekova znanost. Koliko dugo nismo znali da postoje pozitivni i negativni protoni i sve druge čestice poznate danas? Isto tako postoji pozitivni i negativni vodikovi naboji. To je vidljivo u elementu heliju.

 

No, unatoč tome ponovo nam se nameće stari zavjet, dakle, jednoumno poimanje života. Došlo je do gubljenja slobode duha i zabrane misli, a to je nametnulo strah i neizvjesnost, umjesto da shvatimo Božju cjelovitost i stvarnost jer dvojnost je očita u svemu što nas okružuje.

 

Kataklizme su se događale u prošlosti, događaju se danas i događat će se u budućnosti. Mi još ne znamo – zašto?
Toliko smo se veselili parnim i inim strojevima, elektranama, avionima, raketama, satelitima, kao i plastici, ali znanstvenici nikada nisu razmišljali o posljedicama za čovjeka jer nisu razumjeli cjelinu. Danas je naš problem energija, a to su nametnuli zeleni jer navodno fosilna goriva su uzrok svim kataklizmama na našem planetu.
Međutim, zeleni i ekologi nemaju ni jednu hvale vrijednu ideju kako proizvoditi čistu energiju i sačuvati naš planet za dolazeće generacije. Sa sunčano i vjetro elektranama se unakazio okoliš, a one ne daje dovoljno energije.
Sve je danas postalo minijaturno, a jedino su generatori ostali glomazni. Ima solucija i za to, ali netko ne želi da se to dogodi – neki znanstvenici zbog pohlepe, a neki zbog umišljenosti da mogu izgubiti svoju božanstvenu prisutnost.
Zašto se danas ne proizvode minijaturni hladno fuzijski generatori? Što je prepreka tomu? Prepreke su neki znanstvenici i političari koji su sluge milijardera koji žele vladati svijetom. Njih ne veseli istina, ali ih veseli novac. Lažu da bi udobno živjeli zanemarujući nevolje drugih i drukčijih. Oni su nositelji jednoumlja i nametanja laži kao istine današnjoj civilizaciji.

 

 

 

Na koncu želim ukazati kako funkcionira minijaturni električni generator. Njemu ne trebaju nikakva fosilna goriva ni transformatori. On je programiran.


Srž tog generatora su dva magneta, od kojih je jedan dizajniran, a drugi je obični magnet. Kako se skuplja njihova energija ne ću iznositi. Energija je uvijek ista, a mijenjaju se magnetska i električna polja. Veličina takvog generatora iznosi cca 5-6 cm, dok je proizvodnja električne energije dosta veća od današnjih glomaznih generatora.

 

Srećko Radović

 

HOP