‘Ozdravljanje od određenih bolesti putem slušanja frekventivnog zapisa baziranog na specifičnoj frekvenciji osobnog DNK’

0
2896

Tijekom proteklih nekoliko godina, mnoga izvješća tvrde da su kineske tvrtke povezane s Komunističkom partijom Kine (KPK) prikupile DNK od milijuna ljudi u Kini i inozemstvu.

Sada, renomirani američki stručnjak za kibernetičku sigurnost tvrdi da te tvrtke mogu stvoriti digitalne replike Amerikanaca, što predstavlja značajan sigurnosni rizik.

Vjerujem da ste već čuli za svojevrsni Havanski Sindrom od kojeg obolijevaju diplomatski predstavnici država. Nakon istraživanja prema nekim studijama ustvrđeno je da bi mogao biti uzrokovan usmjrenom radiofrekvencijskom energijom koju proizvodi biološko oružje stvoreno iz ljudske DNK.

Treba li napominjati kako je svakome tko je testiran pcr testom na nezakonit način uzet njegov DNK i proslijeđen u software life bazu podataka?

Kad u svojim Domovima Zdravlja upitamo je li to slučaj i s našom DNK oni će negirati, međutim na pitanje zašto studenti medicine uvijek kod korištenja svoje pljuvačne sluzi pri laboratorijskim vježbama dobiju od fakulteta potvrdu kao jamstvo da se njihov DNK neće koristiti u ikoje druge svrhe, tu nemaju odgovora.

Nemojte se stoga iznenaditi i misliti da je to san kad vas oko tri ujutro probudi neki glas koji vam se obraća ili ugledate određene siluete koje kruže oko vas i napadaju vas, kao što smo imali prilike uočiti na snimkama nadzornih kamera koje su zabilježile kod nekih “iznenadnih smrti” paničnu bitku s imaginarnim neprijateljem.

Naravno, u ovim slučajevima radi se o onima koji su već u sebe primili nebiološke komponente, no iznenadit će se mnogi od vas kad kažem da je moguće vaš tzv fantomski DNK slati čak i putem maila ili njegov zapis preko mobitela u frekventivnim oblicima kakvo je npr. “ozdravljanje od određenih bolesti putem slušanja frekventivnog zapisa baziranog na specifičnoj frekvenciji osobnog DNK”. Ako je moguće takvo što u humane svrhe tad je moguce i u nehumane, zar ne!?

M.B.

HOP

HOP NA TELEGRAMU
https://t.me/hopportal