Znanstvenici su digli uzbunu zbog nepostojanja dubinskih istraživanja genotoksičnosti mRNA cjepiva, unatoč velikom broju cijepljenja protiv Covida!

0
12211

“CIjepiva mijenjaju menstrualni ciklus”. Sad je to  službeno potvrđeno nakon istraživanja, zapravo   ta činjenica šokira – što su učinili ženskom tijelu, te ostalo na našem tijelu.

Nobelovac Luc Montagnier, – nedavno preminuli, već je govorio o opasnosti da bi mRNA cjepiva mogla proizvesti promjene u našoj DNK.

FB_IMG_1657253953754

Uzbuna  je postala nečuvena, a koja danas nalazi potvrdu u drugim studijama  provodene  diljem svijeta: posljednja po kronološkom redu, ona objavljena na BioRxivu i u kojoj se pokazuje kako mRNA “sazrijeva za Spikea”, odnosno oblik spreman za prevesti u protein bez prelaska iz druge funkcije, “može prijeći iz citoplazme stanica u jezgru, unutar koje je sadržano genetsko nasljeđe organizma”.

FB_IMG_1657010457269

Kako je objasnio La Verità, koji je objavio rezultate istraživanja, “ovo može uvelike pogodovati procesima pretvorbe Spikeove RNK u DNK i kasnijoj integraciji u ljudski genom”.

FB_IMG_1657670409097

Dolazeći do ovog zaključka, autori su zatim podigli uzbunu zbog nepostojanja dubinskih istraživanja genotoksičnosti mRNA cjepiva, unatoč velikom broju cijepljenja protiv Covida provedenih diljem svijeta.

Navedeno istraživanje će izazvati raspravu, s obzirom na to da su do sada farmaceutske tvrtke uvijek poricale mogućnost da mRNA primijenjena cijepljenjem može prodrijeti u jezgru stanice i ucijepiti se u ljudsko genetsko nasljeđe.

FB_IMG_1662983281678

Cjepivo koje su do sada podržavale vlade i regulatorne agencije našle su se u nebranom grožđu, sada im je teško to  objasniti nakon najnovijih istraživanja.

FB_IMG_1653380940029

Isto tako se u međuvremenu nastavljaju studije koje naglašavaju kako anti-Covid serumi mogu izazvati promjene u menstrualnom ciklusu žena.

Igor Drenjančević

HOP

HOP NA TELEGRAMU
https://t.me/hopportal

VEZANI ČLANAK

Otkrivamo koji znanstvenici ‘pomažu u ostvarenju budućih obećanja o uređivanju genoma’