Odličan komentar znanstvenice upućen EU parlamentarcu u svezi cjepiva

0
4922

Jedan odličan komentar znanstvenice upućen EU parlamentarcu 12. 10.2022

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Za EU parlamentarca(e)

Jedan odličan komentar  profesorice,  znanstvenice

 Dobila sam jedno pismo upućeno  EU parlamentarcu(ima) .

Obzirom na vrlo jasno i kratko iznesene činjenice dobro je da javnost za njih sazna.

Citiram cijelo pismo:

 

Kako izaći iz ove situacije? Zašto nema razlike “cijepljeni”: “necijepljeni”? 

Normalno je da nema razlike i očekivano je da će “cijepljeni” prolaziti lošije, no to nije zbog nekakve “zaraze” koju smo dobili od nekoga…

 

Zašto?

 

Prirodno “zaraženi” imaju običnu prehladu, to je periodično čišćenje tijela i izbacivanje otrova kojeg zovu virus, mrtve tvari koja je izmet stanice. Svi koji žive u istom okruženju primili su ista oštećenja hranom, vodom, zrakom, normalno je da izbacuju iste supstance….Nisu se “zarazili” jedan od drugog, čiste se jer su bili izloženi istim uvjetima života……Neki i umiru tijekom tog procesa jer i to je za neke ozbiljna bolest….U ovim današnjim uvjetima moguće je da smo “zaraženi” bojnim otrovima, 5G EM zračenjem i tko zna čim još……To je “Covid 19” iz boca nalaženih po aerodromima, skladištima itd…….

 FB_IMG_1653380940029

Ovaj novi “virus” nije nikada mikrobiološki izoliran, to što nam pokazuju je hologram: kompjutorski izračun stvoren nakon što je kompjutoru dano nekoliko navodnih virusnih sekvenci, a onda je najdulja varijanta koju je uređaj ponudio izabrana biti taj virus….. Od klike koja gura cijelu priču…..

Cjepiva nema i ne može ga dakle biti. A ove tvari koje nam agresivno nude i predstavljaju kao “cjepivo”su:

 FB_IMG_1651682978300

– MRNK “cjepivo” /Pfizer, ModeRNA../ je informacija tijelu da stvori nešto što se može interpretirati kao virus, neka nova varijanta, trenutna, kako klika odredi.Trenutno omikron.  “Cijepljeni” ljudi zaista stvaraju tu tvar, ali ne zato jer su se od nekoga zarazili nego zato jer im je tijelo dobilo naredbu da to stvara. Nisam sigurna da se to uopće prenosi. Bolesni su i bit će bolesni jer tvari koje su dobili imaju ogroman potencijalni nepovoljni učinak na tijelo…..I umiru češće od ovih “prirodno” bolesnih…..

FB_IMG_1657328710980

-vektorska „cjepiva“  /AstraZeneca, Johnson…../ pak sadrže spike protein navodnog, nikad izoliranog i viđenog “virusa” koji izravno oštećuje imunosni sustav, DNK, endotel, stvara trombe, embolije, autoimune bolesti, malignome,  itd….

Isto tako, i dodatne tvari pronađene u tim injekcijama potencijalno su pogubne na duge pruge.

 

Test PCR koji guraju je jedan od načina ubrizgavanja “cjepiva” u neposlušne. Jedan od načina  unošenja nekih otrova…. Jedan od načina oštećenja mozga….To nije test za dijagnostiku “zaraženih”. Test ništa ne pokazuje…..Postoje serije unaprijed pozitivnih i unaprijed negativnih testova. Tako se unaprijed naštimavaju brojke.

Užasna prevara ….. Dodatno, čak i kada bi testovi nešto i dijagnosticirali, s obzirom da prirodno bolesni i “cijepljeni” predstavljaju dvije odvojene populacije ljudi, testirati ih nema nikakvog smisla. I uvijek će biti potencijalno vrlo opasna procedura. 

 Pravno, ono što predlažete je ispravno i vrlo mudro, no, medicinski, pogrešno.

 

Dodatno još jedno testiranje za sve može biti samo još jedan dodatni način da nas se još više razboli i umre.

 FB_IMG_1661492810211

Svaka borba mora krenuti od istine. A istina od koje ovdje moramo krenuti je ta da nikakvog novog virusa nema, da je dijagnostika totalno promašena, netočna i lažna, i da, dakle ne može biti i nema ni cjepiva…….

 

Screenshot_20220812-091127_Gallery

I na kraju, kako ne završiti ovaj tekst mislima uvijek aktualnog, bezvremenskog i velikog našeg Antuna Gustava Matoša:

 

„Zavirite u život i vidjet ćete da su glupani neodoljiva sila             

 jer su u ogromnoj većini, proglašujući svakog odviše

 umnog čovjeka bijelom vranom, ludom, nesretnikom.“

 HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

 

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

Kanal Arna Šebalj:

https://t.me/+9UdXPCFIV2k4NjY0

youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A