KAKO ENGLESKA SPAŠAVA SVOJU VALUTU

0
1246

Otvoreno pismo premijeru Ujedinjenog Kraljevstva i kancelaru državne blagajne

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Rhode Wilson je 5. studenog 2022. u expose-news objavio zanimljivo Otvoreno pismo premijeru Ujedinjenog kraljevstva kao i kancelaru državne blagajne. Bilo bi dobro da ga pročitaju svi u Hrvatskoj, osobito „kauboji“ i mnogi drugi koji su se tek sjetili kako bi trebali sačuvati kunu.  Prekasno. No Božja je zadnja, valja pričekati rasplet cjelokupne globalne situacije, a on se odvija nama pred očima. Pitanje je samo tko što vidi!

U otvorenom pismu premijeru i kancelaru državne blagajne pišu tako Justin Walker i Sir Julian Rose:

“Ako vi sami ne odgovorite na ovo otvoreno pismo na pozitivan i odlučan način, to će potvrditi da ova nova vlada, kao i sa svim nedavnim i prethodnim administracijama, nije ništa drugo nego ‘okupaciona vlada’ koja rado ispunjava naloge globalisti na štetu nas, britanskog naroda, koji smo vas izabrali da zauvijek štitite naš suverenitet, naš prosperitet i naše drevne slobode.”

Dok takozvana ‘kriza troškova života’ izmiče kontroli, a Britanci se suočavaju s turobnom budućnošću rastućeg straha, dugova, nestašica i štednje, sada je došlo vrijeme da se aktivira gotovo nepoznati, ali isprobani fiskalni mehanizam koji spasio britansko gospodarstvo od potpunog kolapsa u kolovozu 1914.

Ovaj namjerno prešućeni povijesni događaj sada mora biti javno objavljen da svi vide i razumiju. Duga vladavina kriminalnih središnjih bankara i neizabrane, neodgovorne baze moći koja je londonski City sada se mora privesti trenutačnom i trajnom kraju!

Drugi i treći paragraf iznad su preambule otvorenog pisma koje su napisali Justin Walker i Sir Julian Rose, suosnivači Hardwick Alliance for Real Ecology (HARE) . Prvi ulomak je izvadak iz pisma. Pismo je upućeno premijeru, Rishi Sunaku, i kancelaru državne blagajne, Jeremyju Huntu.

Zaključak je, rekao je Walker za The Exposé , da bi se takozvana rupa od 50 milijardi funti u gospodarstvu mogla zatvoriti za nekoliko sekundi ako Ministarstvo financija HM-a učini ono što je učinilo u kolovozu 1914. da spasi londonski City i privatni bankarski sustav od potpunog kolapsa u izbijanje Prvog svjetskog rata“Ovu dokazanu epizodu u povijesti gotovo su izbrisali iz povijesnih udžbenika City of London i njegov City Remebrancer u parlamentu”, rekao je.

 

Poštovani premijeru i kancelaru državne blagajne ,

Ono što slijedi u ovom pismu je ljubazna, ali jasna i na dokazima utemeljena uputa za vas oboje. To je uputa koja je podržana nadmoćnošću običajnog prava budući da imamo posla s kriminalnom prijevarom i prijevarom u zaista velikim razmjerima. Morate djelovati sada bez neuspjeha ili oklijevanja. Odbijanje povinovanja predstavlja izdajnički čin represije protiv britanskog naroda, za čiju ste zajedničku i ekonomsku dobrobit sada oboje odgovorni.

 

Za one od nas koji smo nedavno slušali zviždače na visokoj razini i razgovarali s dobro pozicioniranim ljudima ‘upućenima’, postoji samo jedan zaključak do kojeg se može sigurno doći. Doista, neki vjeruju da je posljednji dio obavještajne slagalice pao na svoje mjesto kada je Njegova Svetost papa Franjo naložio Svetoj Stolici i s njom povezanim subjektima da svu financijsku imovinu prebace u Vatikansku banku do kraja rujna. Pokretni mostovi u financijskom svijetu podignuti su ili se podižu… i, čini se, s vrlo dobrim razlogom.

Sve veći konsenzus je da će se u nekom trenutku u nadolazećim mjesecima pokušati izmišljeni kolaps globalnog gospodarstva, vjerojatno namjernim detoniranjem lažne ‘tempirane bombe derivata’ vrijedne 1,5 kvadrilijuna dolara. Ako se to dogodi, tsunami neodrživog duga i financijskog kaosa zahvatit će cijeli svijet, preplaviti i urušiti tržišta, zbog čega će visoke banke ograničiti isplate ili potpuno zamrznuti račune klijenata. Izloženost druge ugovorne strane posrnulim bankama mogla bi dovesti do financijske zaraze koja bi uzrokovala nesolventnost u inače zdravim bankama u Ujedinjenom Kraljevstvu, što bi dovelo do potrebe za aktiviranjem protokola rješavanja sanacije. 

 

To će rezultirati financijskom paralizom u dosad neviđenim razmjerima. U tandemu sa zastrašujućom pseudo-znanošću o antropogenom globalnom zatopljenju , vrlo mračnu i unaprijed planiranu budućnost nametnutog siromaštva i tehnološke kontrole nad ljudskom rasom potiču oni na navodnim pozicijama od povjerenja i dobroćudnog utjecaja. Globalna igra moći golemih razmjera odvija se pred našim očima i koja će biti na našu zajedničku štetu ako sada ne djelujemo – čini se da ovi globalisti željni moći imaju mračnu i orvelovsku budućnost isplaniranu za sve nas.

 

Središnji igrači u ovoj vrlo stvarnoj zavjeri (i ovdje definitivno nije u pitanju nikakva ‘teorija’!) su elitistički, neizabrani i neodgovorni privatni pojedinci u  Svjetskom ekonomskom forumu (WEF)  i iznimno moćna, ali gotovo nepoznata  Banka za međunarodna poravnanja ( BIS). Međusobno se potajno urote kako bi urušili cjelokupno globalno gospodarstvo u svoju konačnu političku i fiskalnu korist. Ovo se radi kako bi se stvorili pravi uvjeti potrebni za provedbu njihovog takozvanog  Velikog resetiranja . Ova samozvana  strategija Build-Back-Better  za stvaranje nove  Četvrte industrijske revolucije neprestano ponavljaju ‘mladi globalni lideri’ WEF-a, od kojih mnogi imaju položaje stvarne moći u vladama diljem svijeta.

Ovaj nagon za destabiliziranjem upravljanja suverenim nacijama uključuje korištenje pseudo-znanosti o ‘klimatskim promjenama’ koju plasira korumpirana, kupljena i plaćena akademska zajednica koja je sastavni dio lažnog  Green New Deala . Svijet je prevaren koktelom otvorenih laži i pomno planiranih prijevara, a sve je pojačano gašenjem bilo kakvog oblika stvarne rasprave od strane mainstream medija, što omogućuje kriminalnom mentalnom sklopu da nezakonito preuzme kontrolu.

 

Planirano je da će se vrlo brzo invazivne tehnologije nadzora koristiti za ‘vladanje’ svakim od nas – to se, kao što obojica dobro znate, zove ‘ tehnokracija ‘. Ove napredne tehnologije uključuju moćnu  umjetnu inteligenciju ; pažljivo postavljen i povezan  softver za prepoznavanje lica ; digitalne valute središnje banke (CBDC)  koje će gotovinu zamijeniti  programabilnom špijunskom  valutom; i sustav  društvenog kreditiranja  koji nagrađuje poslušnost, ali koji izdaleka kažnjava one koji se pokušavaju oduprijeti nametanju tiranije i fašizma. Ovo je isti  SMART 5G/6G nacrt trenutno provodi Kineska komunistička partija, nacrt koji je osmišljen kako bi uništio prava i slobode svojih građana. Dokazi za to su tu.

 

Međutim, ovaj izdajnički zločinački pokušaj nametanja tiranije u Ujedinjenom Kraljevstvu, nezakonitim uništavanjem britanskog gospodarstva, može se zaustaviti u trenu tako što ćete oboje odmah pribjeći provjerenom fiskalnom mehanizmu koji je spasio Britaniju od financijskog kolapsa u kolovozu 1914.

Po izbijanju Prvog svjetskog rata, neizvjesnost globalnog rata natjerala je mnoge ljude da požele zamijeniti svoje bankovne novčanice Banke Engleske opterećene dugom ” obećanje da će na zahtjev isplatiti donositelju iznos od… ” za zlatne suverene i polusuverene . Budući da je tada bio na zlatnom standardu, ali je počinio prijevaru izdajući mnogo puta više novčanica nego što je Banka Engleske imala stvarnog zlata u svojim trezorima kako bi poduprla svoju vrijednost, guverner Banke Engleske, Walter Cunliffe, zajedno s drugim svjetionicima svijeta City of London, požurio je posjetiti ministra financija, Davida Lloyda Georgea. Nalet na banke i potpuni kolaps gospodarstva činili su se neizbježnima. Ovo se moralo izbjeći pod svaku cijenu, pogotovo jer se nacija sada mobilizirala za borbu protiv ovog globalnog rata.

 

Da bi se to postiglo, Zakon o  valuti i bankovnim novčanicama iz 1914.  žurno je prošao kroz parlament u samo dva dana, koji je ovlastio Ministarstvo financija HM-a za izdavanje  državnih zapisa bez dugova i kamata potkrijepljenih bogatstvom i kreativnošću britanske nacije. Ovaj se fiskalni proces i danas koristi za stvaranje kovanog novca u našim džepovima. Unutar sljedeća tri dana, ove nove ‘Bradbury’ trezorske novčanice distribuirane su po cijeloj zemlji i tako su spriječile razorni napad na banke u velikim ulicama, koje su bile zatvorene zbog produženog ‘bankarskog praznika’. Odmah su dobile nadimak ‘Bradbury’ po Sir Johnu Bradburyju, tadašnjem stalnom ministru financija, čiji je potpis korišten na prvim serijama ovih novih novčanica. Javnost je bila sretna i imala je potpuno povjerenje u ovaj aranžman s Ministarstvom financija HM-a, što je rezultiralo izostankom napada na banke, a britansko gospodarstvo spašeno od potpunog kaosa i potpunog kolapsa. 

I sigurno nije bilo govora o tome da je inflacija izazvana ovim odlučnim i učinkovitim postupkom Vlade Njegovog Veličanstva.

 

Od tada je ovaj nedvojbeno učinkovit povijesni događaj namjerno izbačen iz britanskih povijesnih knjiga, čime je osigurano da postoji potpuno javno ignoriranje ovog jednostavnog i zdravorazumskog oblika stvaranja novca. Trenutna sposobnost privatnih, neizabranih i neodgovornih središnjih bankara da kontroliraju svjetsku pozornicu tajnim upravljanjem opskrbom novcem mora se stati na kraj. Njihova sposobnost prakticiranja prijevare doista golemih razmjera kroz njihov privatno kontrolirani središnji bankovni sustav predvođen Bankom za međunarodna poravnanja mora se odmah prekinuti. Njihova sposobnost da na prijevaru stvaraju novac iz ničega kao dug – novac koji nije potkrijepljen ničim opipljivim vrijednim – mora smjesta prestati. Ovo je golema prijevara koju je naša politička klasa odobrila ili je uglavnom ne zna.

 

Prema Uredu za nacionalnu statistiku (ONS), britanska ukupna imovina vrijedila je 10,7 trilijuna funti 2021. ONS je procijenio najnoviju brojku o zalihama ljudskog kapitala u zemlji – to jest radni potencijal ili kreativnost nacije – kao vrijednost u regiji od 21,4 bilijuna funti. To znači da je ukupno bogatstvo Britanije preko 30 trilijuna funti. Od ove brojke, bilo bi sasvim moguće da vaša vlada oslobodi oko 5 posto ovog ukupnog iznosa – otprilike 1,5 trilijuna funti – da se koristi kao državni novac bez duga i kamata za dobrobit, sigurnost i suverenitet nacije. Drugim riječima, to bi bio novi novac koji se troši na odgovoran i dobro upravljan način kako bi se zadovoljile potrebe cijele nacije u pogledu njenih osnovnih usluga i infrastrukture.

Kako bismo riješili sve ove nedostatke, pozivamo vas, i kao premijera i kao kancelara državne blagajne, da:

1.       Objavite s trenutnim učinkom da je cijeli zakoniti dio britanskog gospodarstva sada podržan i poduprijet stvarnim kreditom, bogatstvom i kreativnošću britanske nacije i da će svo buduće stvaranje novca i opskrba novcem biti čvrsto u javnom vlasništvu i upravljanju, pri čemu će otvorenost, odgovornost i transparentnost prevladavat će u svakom trenutku.

2.       Naređuje da Banka Engleske, koju u konačnici kontrolira BIS, prestane biti zaseban i neovisan entitet i da se u potpunosti i trajno uključi u zakonito i odgovorno djelovanje Ministarstva financija HM-a.

3.       Prekida, s trenutačnim učinkom, sve veze s BIS-om i njegovim privatno kontroliranim sustavom središnje banke.

4.       Ovlastite Državnu riznicu HM-a i Kraljevsku kovnicu za izdavanje državnih novčanica bez duga i kamata u sljedećim apoenima: £50, £20, £10 i £5. Također ćete ovlastiti Ministarstvo financija HM-a da pokrene vlastiti suvereni, neprogramabilni aranžman digitalnog novca koji će zamijeniti trenutne prakse stvaranja novca.

5.       Sankcija da se postojećim novčanicama Bank of England status duga poništi i da se reklasificiraju kao državne blagajničke zapise bez duga i kamata.

6.       Najaviti rašireno stvaranje javnih i potpuno transparentnih lokalnih i regionalnih investicijskih banaka. Sve zajednice imat će odgovarajući pristup ‘gotovinskim središtima’ s osobljem, čime se osigurava sloboda zdravog i uravnoteženog izbora između fizičke gotovine ili elektroničkog digitalnog novca.

7.       Potvrdite da je vrijednost državnih zapisa stalna, stabilna i neotporna na hirove i spletke privatnog financijskog sektora i tržišta novca.

8.       Osigurati da su cijene osnovnih prehrambenih proizvoda i energije razumno ograničene kako bi se spriječilo bilo kakvo veće povećanje inflatornih pritisaka.

9.       Započnite postupak običajnog prava za poništavanje državnog duga koji je stečen kriminalnim putem i koji nosi kamate (sada preko 2,7 trilijuna funti).

10.   S trenutnim učinkom suspendirati drevne privilegije i prava dodijeljena londonskom Cityju, uključujući fizičko uklanjanje Gradskog sjećanja iz Westminsterske palače.

Provođenjem ovih deset jasnih uputa, Velika Britanija i Ujedinjeno Kraljevstvo postale bi potpuno neotporne na nezakonite makinacije i totalitarne ambicije Svjetskog ekonomskog foruma i Banke za međunarodna poravnanja. Međutim, neuspjeh u provođenju ovih uputa smatrat će se suučesništvom britanske vlade u ciljevima  Build-Back-Better  ‘Great Reset’ i lažnog ‘Green New Deala’—oboje su osmišljene da prevare, zarobe i zatvoriti čovječanstvo u doista vrlo mračnu budućnost. Budućnost u kojoj će se uspostaviti novi i globalni feudalni sustav u kojem zli megalomani potpuno kontroliraju ljudske živote i narativ. Takva se budućnost nikada, baš nikada ne smije dopustiti!

 

Imajući ovo na umu, vaš neuspjeh da odgovorite na ovo otvoreno pismo na pozitivan i odlučan način potvrdit će da ova nova vlada, kao i sa svim nedavnim i prethodnim administracijama, nije ništa više od ‘ okupacijske vlade ‘ koja rado čini nadmetanje globalista na račun nas, Britanaca, koji smo vas izabrali da zauvijek štitite naš suverenitet, naš prosperitet i naše drevne slobode.

Sada ćemo vas ostaviti s jednim jednostavnim pitanjem:

Ako je Ministarstvo financija HM-a moglo upotrijebiti fiskalni mehanizam u kolovozu 1914. koji je Britancima dao potrebnu likvidnost bez duga i kamata potrebnu za zaustavljanje razornog financijskog kolapsa, zašto se isti fiskalni mehanizam ne može upotrijebiti danas da spriječi sličan kolaps ?

Ovo je vrlo jednostavno pitanje za vas oboje – sada se veselimo vašem javnom i pozitivnom odgovoru i, naravno, akciji. Britanski narod je sada povrijeđen. Banke hrane postaju sve prometnije. Morate osloboditi dokazanu istinu o stvaranju novca i ponudi novca kako biste zaštitili ljudske domove, sredstva za život, mirovine i štednju. I morate odmah zaustaviti svoje nedavno najavljene planove za posuđivanje još više nezakonitog duga opterećenog i lažnog novca ‘svježeg zraka’ od financijskih kriminalaca u londonskom Cityju.

S poštovanjem,

Justin Walker i Sir Julian Rose, 5. studenog 2022.

Thomas Jefferson:

“Stablo slobode mora se s vremena na vrijeme osvježiti krvlju patriota i tirana.”

Nadajmo se da nas u ovo neće uvući slugani bjelosvjetskog ološa.

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal