Izvješće o neuspjehu tzv. cjepiva

0
1304

Izvješće o neuspjehu tzv. cjepiva, neuspjeh u pogledu sprječavanja, racionalnosti u transparentnosti

 

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

23. rujna 2022. baza podataka SAD-a, VAERS COVID Vaccine Adverse Event Reports, zabilježila je 1.424.789 slučajeva nuspojava s 31.214 smrtnih slučajeva, od kojih se većina dogodila unutar jednog do sedam dana nakon „cijepljenja“.

O neuspjehu tzv. covid cjepiva i reakcijama na bolest prenio je izvješće komisije The Epoch Times.

U izvješću je identificirano šest područja neuspjeha, uključujući “neuspjehe u prevenciji, neuspjehe u racionalnosti, neuspjehe u transparentnosti, neuspjehe u praćenju normalne prakse javnog zdravstva, neuspjehe u operativnoj suradnji i neuspjehe međunarodne solidarnosti”. A zbog neuspjeha, zaključio

je panel, ciljevi društvene održivosti vraćeni su godinama unatrag dok je ukupno izgubljeno više od

17,2 milijuna života.

Izvješće potpisuje dr. Yuhong Dong, liječnica koja također ima doktorat iz zaraznih bolesti te je znanstvena ravnateljica i suosnivačica švicarske biotehnološke tvrtke te bivša viša zdravstvena stručnjakinja za razvoj antivirusnih lijekova u Novartis Pharma u Švicarskoj. “Ovaj zapanjujući broj smrtnih slučajeva i duboka tragedija su veliki svjetski neuspjeh na više razina. Previše vlada nije se pridržavalo osnovnih normi institucionalne racionalnosti i transparentnosti; previše ljudi, često pod utjecajem dezinformacija, nije poštovalo i prosvjedovalo je protiv osnovnih javnozdravstvenih mjera opreza, a velike svjetske sile nisu uspjele surađivati u kontroli pandemije”

https://www.theepochtimes.com/author-dr-yuhong-dong

Neuspjeh u pogledu sprječavanja Iako je većina zemalja agresivno nametnula nekoliko metoda osmišljenih za usporavanje ili zaustavljanje širenja virusa, uključujući karantene, društvene distance, obvezno nošenje maski i cjepiva, nijedna od njih nije bila dovoljno učinkovita. Dong je zatim istaknula britansku studiju o COVID-u koja je uključivala 36 zdravih dragovoljaca u dobi od 18 do 29 godina, od kojih nitko nije imao povijest zaraze virusom. Svi su dobili intra-nazalnu dozu cjepiva za COVID-19. “Tijekom eksperimenta, dvoje je bilo isključeno iz analize po protokolu jer su otkrivena osnovna antitijela”, napisala je Dong, nakon što je je analizirala nalaze komisije. Rezultati preostalih 34 ispitanika: “16 sudionika je zaraženo (potvrđeno PCR testovima) s blagim simptomima, 3 su zaražena (potvrđeno PCR testovima), ali su bili asimptomatski, a 15 sudionika ostalo je neinficirano.” Dong je primijetila: ”Razlog zašto 15 sudionika nije zaraženo trebao bi biti ključ prevencije. Po mom mišljenju.“

Neuspjeh u vezi racionalnostiDong je primijetila da je racionalnost sposobnost donošenja razumnih odluka na temelju danog skupa činjenica. Međutim, to nije učinjeno u vezi s COVID-om. “U procesu razvoja cjepiva, iracionalnosti su uključivale slijepo guranje cjepiva među masu bez potpune procjene njegove učinkovitosti i sigurnosti”, napisala je, dodajući da su cjepiva za COVID razvijena prebrzo i zatim implementirana, uglavnom zbog političkih razloga.  „Osim toga, sve veći broj temeljnih istraživanja otkrio je da se šiljasti protein na površini virusa SARS-CoV-2, koji je dio cjepiva, ne samo veže na stanične površinske receptore, već također uzrokuje oštećenje srčanih stanica, vaskularno oštećenje, oštećenje mitohondrija i izaziva kronična upalna stanja. To je otrovni protein”, napisala je.

Nedostatak transparentnosti. Uglavnom, Dong je tvrdila da su stručnjaci i institucije, osobito na Zapadu i uglavnom u SAD-u, bili daleko od otvorenog mišljenja o negativnim učincima cjepiva, opet, vjerojatno iz političkih razloga.

 23. rujna 2022. baza podataka VAERS COVID Vaccine Adverse Event Reports zabilježila je 1.424.789 slučajeva nuspojava s 31.214 smrtnih slučajeva, od kojih se većina dogodila unutar jednog do sedam dana nakon cijepljenja. Neobično kratko vrijeme do smrti snažno ukazuje na uzročnu ulogu cjepiva u tim smrtnim slučajevima”, napisala je. “Prema studiji Harvard Pilgrim, samo 1 posto štetnih učinaka prijavljuje se u bazu podataka VAERS. Nažalost, znakovi upozorenja se ignoriraju. Razvoj cjepiva se nastavio s pojavom novih štetnih učinaka,” rekla je Dong.

HOP

https://t.me/hopportal

Telegram kanal Arna Šebalj:

https://t.me/arnakanal

Chat, grupa

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

SVJEDOČANSTVA:

https://t.me/+sDUqfUv-QRdmM2Q0

Youtube channel:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A