Bolnice diljem Amerike ubijaju čak 1.000 pacijenata dnevno koristeći “COVID” protokole sa smrtonosnim koktelom!

0
4851

“STOP ubojicama u bijelim kutama: pozivanje bolnica na odgovornost za smrti”,  Zaklada Istina za zdravlje pokreće Grassroots kampanju

 

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Bolnice diljem Amerike ubijaju čak 1.000 pacijenata dnevno koristeći “COVID” protokole sa smrtonosnim koktelom otrovnih lijekova, respiratorima, uskraćivanjem tekućine i prehrane, fizičkim ograničenjima i drugim mjerama za slabljenje pacijenata. Od 25. listopada 2022. podaci CSSE COVID-19 Sveučilišta Johns Hopkins pokazuju da je više od 1,1 milijun pacijenata s COVID-19 umrlo u bolnicama u SAD-u u skladu s tim praksama. Ove smrti koje se mogu spriječiti još uvijek se svakodnevno nastavljaju. Moramo djelovati kako bismo zaustavili te zločine (DavidMcGraw@TruthForHealth). 

Šokantno, američka vlada bolnicama plaća poticaje koji mogu doseći 500.000 dolara ili više po pacijentu s COVID-om prema analizi odvjetnika koji su nedavno podnijeli tri tužbe protiv bolnica i liječnika u Fresnu u Kaliforniji, a slične tužbe vode se u šest drugih država. Ovo je poziv na akciju kako bismo zaustavili ubojice bijelih kuta i pozvali ih na odgovornost”, rekla je dr. dr. Elizabeth Lee Vliet, predsjednica i izvršna direktorica Truth for Health Foundation, javne dobrotvorne organizacije za ljudska prava koja brani život i medicinu sloboda.

“Ako imate voljenu osobu koja je umrla u bolnici nakon što je primila terapiju za COVID-19 koju je propisala vlada ili kojoj su uskraćena prava pacijenta ili je svjesno eutanazirana, postoje radnje koje možete podnijeti kako biste tu bolnicu pozvali na odgovornost”, rekla je dr. Vliet koja je bila uključena u bolnička “spašavanja” takvih pacijenata tijekom tzv. pandemije COVID-a.

Remdesivir je imao stopu smrtnosti od 54% u kliničkim ispitivanjima pod okriljem agencije NIH Anthonyja Faucija kada je isproban kao lijek za ebolu, no Fauci ga je iznenada smatrao – na temelju jednog pogrešnog kliničkog ispitivanja koje je rano prekinuto – „zlatnim standardom“ za COVID hospitaliziranih pacijenata unatoč poznatoj toksičnosti i oštećenju pluća, bubrega i jetre.

Odvjetnik Watkins i njegov tim u tužbama za Remdesivir navode da su bolnice i liječnici sudjelovali u namjernim deliktima lažnog prikrivanja, i zlostavljanja osoba starijih od 65 godina. Sada imaju slične tužbe u tijeku u 7 američkih država.  Zviždači su pružili dokumentaciju da bolnice imaju široko rasprostranjenu politiku primjene eutanazije smrtonosnih kombinacija sedativa, narkotika poput morfija i fentanila, s benzodiazepinima.

Bolnice također prisiljavaju na upotrebu otrovnih lijekova poput Remdesivira, kao i namjernu primjenu tih lijekova bez pristanka pacijenata ili čak uz pisane prigovore pacijenata i obitelji. Ostala kršenja zakona i prava pacijenata uključuju nedostatak informiranog pristanka, uskraćivanje pacijentima njihovog prava na prisutnost zagovornika, uskraćivanje pristupa obitelji pacijentu, nepoštivanje prethodnih uputa pacijenata, nesavjetovanje pacijenata o drugim mogućnostima liječenja s nižim rizikom od Remdesivira i/ili respiratora, neuspjeh u liječenju drugih medicinskih stanja kao što su dijabetes ili bakterijske infekcije, uvođenje nezakonitih naredbi “ne reanimirati” i mnoge druge zlouporabe bez presedana.

Zaklada osigurava video i pisane vodiče za pravne alate koje obitelji mogu koristiti za poduzimanje radnji bez potrebe za angažiranjem odvjetnika. To uključuje upute o specifičnim regulatornim pritužbama, pomoć u parnicama i drugim osnovnim radnjama za osnaživanje građana koji su izgubili svoje voljene. Obitelji mogu stvoriti pritisak da se bolnice pozovu na odgovornost za te nezakonite smrti bez čekanja na dugotrajne i skupe sudske procese.

Stručni govornici na konferenciji za novinare su odvjetnici Warner Mendenhall, Todd Callender, Dan Watkins, Jennifer Lester; zviždači koji su svjedočili o bolničkim zlostavljanjima – bolničarka Deb Conrad i medicinska sestra Nicole Landers te članovi obitelji koji su izgubili voljene – Dr. Bryan Ardis, Scott Schara, Tracy Bird i odvjetnica Lori Volkman.

Pravni i medicinski tim „Zaklade Istina za zdravlje“ otkrit će šokantne detalje iz obitelji koje su izgubile voljene zbog ovih bolničkih protokola o smrti i pružiti pojedinosti o alatima za akciju građana usmjerenu na zaustavljanje ovih smrti ranjivih pacijenata s COVID-om i pacijenata s invaliditetom

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

Telegram kanal Arna Šebalj:

https://t.me/arnakanal

Chat, grupa

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

SVJEDOČANSTVA:

https://t.me/+sDUqfUv-QRdmM2Q0

Youtube channel:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A