Hoćete li biti ovce koje će primiti žig zvjeri?!

0
10223

Ovako ce izgledati taj konacni žig (pečat) a nanosit će se s otiskom (pritiskom) flastera ispod kojeg će biti ove samootapajuce iglice sa svojim sadržajem, a koje su veličine 1,5 mm.

Preko tog coda ići će očitanje budućih kupaca i korisnika ostalih usluga u društvenom životu. To je taj Žig Zvijeri o kojem govori Biblija bez kojeg nitko neće moći niti kupovati niti prodavati.

No još veće zlo je u tom što će preko njega ići ne samo očitovanje temperature i ostalih medicinskih parametara vezanih uz zdravstveno stanje –  nego će preko njega svatko tko ga primi automatski biti uvezan na tzv. software bazu podataka tj. s DNK datotekom na koju će dolaziti i s koje će odlaziti “potrebni” podaci, uključujući i izravne naredbe pojedincu kojem se nešto zabranjuje ili “predlaže”.

To je onaj kraj slobodne volje o kojoj je govorio Schwabov savjetnik Harari. It’s over!

Svršeno je! Dakle, igra je postavljena.

Sad samo rade na tzv. “povećanju” kapaciteta, te se pripremaju za prisilan način uvezivanja u paukovu mrežu (internet body) onih koji se nisu injektirali.

A taj proces trebo bi  započeti  ovih dana (sredina svjetskog prvenstva u Kataru) preko izazivanja kaosa na globalnoj razini tj preko diverzija, cyber napada, energetske krize, klimatskih promjena i eskalacije sukoba na svjetskoj razini.

Ako ovaj Blackout  nastupi biti će zaustavljen tek nakon intervencije Neba … kada će vojnici svih vojski odbaciti svoja oružja i isti tren krenuti svojim kućama?!. …

Nakon kračeg perioda mira krenut će ona istinska Velika nevolja, progon Crkve tj njezinog vjernog ostatka do konačnog Božjeg trijumfa na Zemlji kad će zajedno s Bezakonikom biti uništeni svi koji povjerovaše u tzv Djelotvornu zabludu (2Sol2).

“Kako zapravo teče taj cijeli proces? Oni zapravo predlažu uporabu nosača. Prvo da vam objasnim kako namjeravaju primjenjivati cjepivo. Zamisao je primijeniti mikroiglični nosač, koji je razvijen na MIT – u.

Prema njihovim riječima, on se može vrlo lagano i masovno proizvoditi, stoga i predlažu uporabu ove tehnologije, jer bi se u veoma kratkom roku moglo proizvesti na milijune doza cjepiva.

Također, na ovaj način biste mogli cijepiti sami sebe. Zamisao je da kupite flaster, koji izgleda poput onoga kojeg kupujete u ljekarni, i koji će vam dostaviti Amazon, UPS ili neka slična dostavna služba.

Zatim ga izvadite iz omota, stavite ovako na nadlakticu, i eto, cijepljeni ste. Kako je to zapravo moguće?

Moguće je zato jer taj mali flaster sadrži malene šiljke, sitne iglice, a osmišljen je po uzoru na poskokov ugriz. Dakle, izgleda poput sićušnih zmijskih ugriza.

U tim šiljcima, za koje tvrde da nisu jako bolni, nalazi se mala količina tvari nazvane hidrogel. Unutar hidrogela nalazio bi se enzim luciferaza, kao i samo cjepivo. Pitate se čemu služi sve to? Prvo, dobili ste cjepivo koje sadrži modificiranu RNK ili DNK.

Recimo, naziv MODeRNA znači „modificirana RNK“. Zamisao svega toga je da mikro-igla probija vašu staničnu membranu, a taj sintetski komad RNK koji je u igli kodira za određeni dio virusa, a isti je princip i sa cjepivom koje sadrži sintetsku DNK čiji kod ulazi u vašu staničnu jezgru, tijelo počinje prepisivati taj kod. Počinje ga čitati i stvarati veću količinu tog dijela virusa. Zašto bismo željeli stvoriti više virusa ili dijela virusa? Zato što je zamisao da se tijelo navikne na njegovu prisutnost, da nauči kako stvoriti antitijela i poboljša djelotvornost obrambenih T-stanica.
Time bi pri svakom budućem izlaganju virusa, vaše tijelo već unaprijed znalo kako se boriti protiv njega i imali bismo bolji imuni odgovor. To je zamisao.

Problematično je to što koriste postupak zvan transfekcija, to je isti onaj postupak kojim stvaramo genetski modificirane organizme. Svi ste vjerojatno čuli za genetski modificirano voće i povrće, koje nikako nije zdravo kao divlja sorta. Stoga vrlo vjerojatno možemo pretpostaviti da će se isto to dogoditi i s čovjekom.

Jer ako bismo postali genetski modificirani, više ne bismo bili tako zdravi. Iako nemamo dugoročnih studija o tome. To je ipak nevjerojatno. Proizvođači cjepiva tvrde da to neće promijeniti našu DNK, odnosno naš genom. Ja odgovorno tvrdim da to nije istina.
Jer ako tim procesom stvaramo genetski modificirane organizme, zašto taj proces kada se upotrijebi na čovjeku ne bi učinio isto? Ako pogledate definiciju transfekcije, vidjeti ćete da može doći do privremene stanične promjene: i vjerujem da proizvođači cjepiva stavljaju sve karte na to.

Privremeno je: ili postoji mogućnost da ta promjena postane stabilna i ugradi se u genom, i to toliko jako da će se početi umnožavati pri umnožavanju genoma, što znači da je postala trajni dio vašeg genoma.
To je rizik koji preuzimamo na sebe. Ta promjena mogla bi biti privremena ili trajna. A iskreno, ne bismo to mogli znati godinama. Dakle, tu smo. Imamo nešto što može promijeniti naš genom. To je jedna od mogućnosti. I još nešto želim dodati vezano za to. Ako mijenjaju genom, kakvi bi mogli biti učinci?

Već sam ranije spomenuo neke od nuspojava, ali jednako tako moramo znati da je to sintetski komad DNK ili RNK. I ako postane dio ljudskog genoma: umjetno je stvoren, nije prirodan. A ako pogledate presudu Vrhovnog suda o sintetskoj DNK ili genima, moguće ih je patentirati, a patenti imaju vlasnike.

Što to znači za nas? Što ako to uđe u naš genom? Znači li to da će Moderna ili Zaklada Bill & Melinda Gates, ili Ministarstvo obrane, svi ti ljudi koji su uključeni u patente, nekako posjedovati dio našeg genoma?

Vrlo je lako moguće. Jednostavno trebate biti svjesni toga. To je jedan dio svog ovog dostavnog sustava. Samo jedan. Idemo dalje.
Sljedeći dio dostavnog sustava je enzim Luciferaza. Nazvali su ga luciferaza i patentirali pod tim imenom. Ne sviđa mi se to ime. Nazvan je Luciferaza jer ima bioluminiscentne osobine, što znači da može proizvoditi svjetlost ili ima izvor svjetlosti.

I sve bi vam to naravno bilo pod kožom, a vi to ne biste mogli vidjeti. Žele primijeniti Luciferazu kako bi bili sigurni da ste se cijepili. Jer ne vjeruju medicinskim kartonima, ni vašoj tvrdnji da ste cijepljeni. Žele biti sigurni da je došlo do uspješne transfekcije, uspješne modifikacije gena.

Kada vam ubrizgaju enzim luciferazu, ako imate posebnu aplikaciju na iPhone-u, skeniranjem tog tjelesnog područja, pojavit će se digitalni kod, digitalni otisak ili uzorak, odnosno nešto što će prepoznati da ste cijepljeni.
Taj kod sadrži vašu evidenciju o cijepljenju te vam dodjeljuje iskaznicu, broj, bar kod, marku, tetovažu, nazovite to kako želite, jer sve je u principu isto. Time postajete neka određena vrsta proizvoda.

Treće, što sam također već spomeno je hidrogel.

Hidrogel je zapravo DARPA-in izum, Odjela agencije za napredne istraživačke projekte, koja je, otprilike, znanstvenofantastična skupina američkog Ministarstva obrane.

Stvaraju fantastične izume. A jedan od njih je i hidrogel. Ako vas zanima više o tom proizvodu, potražite na Youtube-u tvrtku Profusa. Pronaći ćete dvominutne isječke u kojima opisuju ovaj hidrogel.

Hidrogel je u prijevodu nanotehnologija, mikroskopski sitni roboti, i znam da to zvuči ludo – i samoj mi još uvijek zvuči tako, ali itekako je moguće.

Ti mali roboti mogu se rastaviti, ponovno sastaviti i preraspoređivati kako bi služili različitim namjenama.

Ovaj hidrogel zapravo je nanotehnologija, jer u sebi sadrži nešto robotsko, nešto što je umjetna inteligencija i ima sposobnost povezivanja s umjetnom inteligencijom. To znači da se može izravno povezati s čovjekom, prikupljati informacije iz naših tijela i prenositi ih, povezivanjem s vašim privatnim telefonom, s Cloud-om ili nekim drugim pametnim uređajem.

Jednom kada se to dogodi, on će cijelo vrijeme biti dio vas. Dakle, 7 dana u tjednu i 365 dana godišnje. Razmislite malo o tome. Zamislite kako bi to odmah moglo promijeniti vašu privatnost. Može trenutno promijeniti našu autonomiju i naše slobode.

Takva tehnologija može vam izmjeriti razinu šećera u krvi, kisik, krvni tlak, što naravno zvuči sjajno. No, također može prikupljati i mnoge druge podatke, kao što su vaši osjećaji, menstrualni ciklusi, vaše aktivnosti, ako ste na primjer pali negdje, hranjive tvari u vašem tijelu, ako ste uzeli neke lijekove itd.
Moguće je naravno otkriti i da li ste uzimali zabranjene supstance. Dakle, ima potencijal vidjeti gotovo sve što se događa u vašem tijelu. I, kamo uopće odlaze svi ti podatci? To nije razjašnjeno. Tko štiti ove podatke? Čemu im služe?

Ljudi, shvaćate li da su ovo jako ozbiljne stvari. Oni predlažu da sve to bude predstavljeno u sljedećem cjepivu. Još nešto treba imati na umu kod spajanja na ovu nanotehnologiju, hidrogel i umjetnu inteligenciju.
Jednako kao i kod mobitela možete slati poruke, e-poštu, ali ih također možete i primati.

To znači da bismo mogli primati podatke. Sad je pitanje koje će točno podatke vraćati u nas? Bi li to utjecalo na naše raspoloženje i ponašanje? Bi li to utjecalo na način na koji razmišljamo ili na naša sjećanja?
Osjećam da nas te tvrtke besramno lažu kada tvrde da to ne može utjecati na našu DNK. Jer prema svim definicijama koje koriste, to može utjecati na naš DNK.

Sada, kada smo suočeni s mnogim rizicima, a ima ih, zbilja trebamo razmisliti želimo li zaista prijeći s Čovjeka 1.0 na Čovjeka 2.0.” – izjavila je na ovu temu dr. Carrie Madej u svom video uratku pod naslovom “Čovjek 2.0 – Poziv na buđenje svijetu”

https://vk.com/video187524445_456239146?fbclid=IwAR1biUKoG88RXbter4Cp_nIJhq3O-PgzeVBC49me7g2p6D5gfSgE_-aatB4

 

M.B.

HOP NA TELEGRAMU

https://t.me/hopportal