DRAMATIČNA ISTINA NASTANAK TZV. TURBO RAKA NAKON UBODA PROTIV COVIDA

0
9607

DRAMATIČNA ISTINA

NASTANAK TZV. TURBO RAKA NAKON UBODA PROTIV COVIDA

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

 

1.

Nastanak tzv. turbo raka nakon uboda protiv Covida

 

Dr. Charles Hoffe, liječnik s 28 godina staža u Britanskoj Kolumbiji, koji sada radi na klinici Lytton, učinio je nezamislivo kada je u pitanju provjera takozvane “sigurnosti i učinkovitosti” Faucievih injekcija koje CDC naziva “cjepiva.”

Izvršio je PET/CT skeniranje pacijenata oboljelih od raka koji su prije samo osam dana primili Pfizerov mRNA buster i otkrio brzu progresiju T-staničnog limfoma

 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33232024/

dramatičan porast gastrointestinalnih lezija i turbo-efekt širenja stanica u limfni čvor ispod pazuha. 

 https://www.austintexas.gov/edims/document.cfm?id=364941

https://www.youtube.com/watch?v=5sIWb9GTbbE&t=1s

 

To se zove turbo-rak (link u komentarimima), gdje spike proteini iz mRNA uboda služe kao kancerogen – doslovno hrana koja hrani rak, potičući ga da se eksponencijalno umnožava i napada ostatak tijela.

To se događa zato što šiljasti protein ISKLJUČUJE gene koji se bore protiv raka (P-53, a.k.a. ‘čuvar genoma’

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1614522/ 

pa je dobivanje Covid uboda kao da razoružavate vlastitu vojsku tijekom kritične bitke.

Ovo PET/CT skeniranje pokazuje kako su se stanice raka hranile šiljastim proteinima i kako su se značajno proširile različitim dijelovima tijela.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5046694/

2.

500 zdravstvenih radnika dobilo nagodbu od 10 milijuna dolara nakon što su otpušteni zbog mandata za cjepivo protiv COVID-a 

Slika 2 113 znanstvene vijesti

Američki sudac odobrio je 19. prosinca 2022. višemilijunsku nagodbu za radnike koje je zdravstveni sustav Illinoisa otpustio jer su odbili primiti cjepivo protiv COVID-19.

Oko 500 radnika koji su dobili otkaz ili su, nakon što su im odbijeni zahtjevi za izuzeće, dobili cjepivo protiv COVID-19, dobit će odštetu u sklopu nagodbe od 10,3 milijuna dolara, čija je preliminarna verzija prvi put objavljena u srpnju.

Okružni sudac SAD-a John Kness, imenovan od Trumpa koji nadzire tužbu koju su pokrenuli radnici, izdao je usmeno odobrenje za nagodbu tijekom saslušanja, rekli su odvjetnici Liberty Counsela i NorthShore University Healthsystem. Kness planira objaviti pisanu presudu sljedeći tjedan.

500 Healthcare Workers Get $10 Million Settlement After Being Fired Over COVID Vaccine Mandate • Children’s Health Defense (childrenshealthdefense.org)

https://childrenshealthdefense.org/defender/illinois-healthcare-settlement-covid-vaccine-mandate-et/

3.

Vrhovni sud Floride sazvat će Veliku porotu kako bi istražio cjepiva protiv COVID-19

Vrhovni sud Floride objavio je u četvrtak da je odobrio zahtjev guvernera Rona DeSantisa da  velika državna porota istraži sve prijestupe povezane s cjepivima protiv COVID-19. “Velika državna porota bit će odmah potaknuta na razdoblje od dvanaest kalendarskih mjeseci, kako bi trajala od datuma navođenja, s jurisdikcijom u cijeloj državi Floridi, kako bi istražila kriminal, vratila optužnice, iznijela predstavke i na drugi način obavljala sve funkcije velike porote u vezi s ovdje navedenim kaznenim djelima”, stoji u sudskom nalogu (pdf) objavljenom u četvrtak.

Florida Supreme Court to Convene Grand Jury to Investigate COVID-19 Vaccines

https://news.wfsu.org/state-news/2022-12-22/the-florida-supreme-court-impanels-a-grand-jury-to-investigate-covid-vaccines

  

4.

Američke obavještajne službe i farmaceutski divovi nadziru vojne bio studije u Ukrajini – službeno

 

Ti su podaci sadržani u proširenom izvješću DTRA o aktivnostima u Ukrajini, rekao je ruski obrambeni dužnosnik. Rusko ministarstvo obrane ima dokument s imenima svih ključnih američkih dužnosnika koji nadziru ukrajinski vojno-biološki program, izjavio je u subotu načelnik ruskih snaga za radijaciju, kemijsku i biološku zaštitu general pukovnik Igor Kirillov. “Među njima su bivši direktor DTRA [Agencije za smanjenje obrambenih prijetnji] Kenneth Myers, izvršna potpredsjednica poduzetničkog fonda In-Q-Tel pod kontrolom CIA-e Tara O’Toole, bivši voditelj američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti Thomas Frieden, bivši direktor Nacionalnog instituta za zdravlje Francis Collins, bivši izvršni direktor Battelle Memorial Instituta Jeffrey Wadsworth, glavni znanstveni direktor Pfizera i predsjednik globalnog istraživanja tvrtke, odjel za razvitak i medicinu i brojni drugi dužnosnici”, kazao je Kirillov.

https://tass.com/defense/1555465

5.

Pentagon pauzira sve radnje povezane s mandatom za cjepivo protiv COVID-19 nakon što je Biden potpisao zakon

Slika 3 113 dio znanstvene vijesti

Ministar obrane Lloyd Austin tijekom brifinga u Pentagonu u Washingtonu 16. studenog 2022.

Fiskalni zakon o odobrenju nacionalne obrane (NDAA) za 2023. – koji uključuje kraj mandata, priopćio je odjel  23. prosinca 2022. “NDAA zahtijeva da, najkasnije 30 dana nakon donošenja, ministar obrane opozove mandat da se pripadnici Oružanih snaga cijepe protiv COVID-19. Kao rezultat toga, Odjel će opozvati mandat i trenutno je u procesu razvoja daljnjih smjernica. Tijekom ovog procesa pauziramo sve radnje povezane s mandatom cjepiva protiv COVID-19″, rekao je glasnogovornik Pentagona Epoch Timesu u e-poruci.

Pentagon Pauses All Actions Related to COVID-19 Vaccine Mandate After Biden Signs Bill

https://www.theepochtimes.com/pentagon-pauses-all-actions-related-to-covid-19-vaccine-mandate-after-biden-signs-bill_4943146.html

 HOP

HOP na Tegramu

https://t.me/hopportal

Telegram kanal Arna Šebalj:

https://t.me/arnakanal

 

FB

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086873156577

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

SVJEDOČANSTVA:

https://t.me/+sDUqfUv-QRdmM2Q0