Dr. Joseph Mercola: Svjetska zdravstvena organizacija je u rukama Billa Gatesa!

0
1311

BREAKING NEWS – Bill Gates i službeno preuzeo WHO!

Bill Gates preuzimanje WHO je konačno dobilo i službeno pokriće!

Svjetska zdravstvena organizacija došla je u izvanredni sukob uglavnom zbog svog financiranja, a budući da služi gospodarima korporacija, nesretno propada u promicanju globalnog zdravlja.
SZO će pružiti osnovu svjetskoj vladi zaduženoj za koordinaciju i osiguravanje globalne biosigurnosti. To postaje jasno kada se pogledaju predložene izmjene Međunarodnih zdravstvenih propisa (IHR) iz 2005. i Ugovora o pandemiji SZO-a.
Predloženim izmjenama IHR-a iz jednadžbe će se ukloniti pojmovi ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda. U prvom načelu iz članka 3. IHR-a iz 2005. navodi se da se zdravstveni propisi provode “uz puno poštovanje ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda”. U izmjeni se ova rečenica briše.
Umjesto toga, međunarodni zdravstveni propisi trebali bi se temeljiti samo na “načelima jednakosti, uključivosti i koherentnosti”. To znači da vas mogu prisiliti da se podvrgnete bilo kojem medicinskom postupku koji smatraju najboljim interesom kolektiva.
Amandmanima IHR-a daju se diktatorske ovlasti glavnom direktoru SZO-a i neizabranim regionalnim direktorima. “Preporuke” WHO-a bit će pravno obvezujuće za sve države članice i zamijenit će sve nacionalne i državne zakone, uključujući Ustav SAD-a.
Što je Svjetska zdravstvena organizacija i čemu služi? U gornjem videu Dječje zdravstvene obrane (CHD), dr. Meryl Nass razgovara s istraživačkim novinarom Jamesom Corbettom iz The Corbett Reporta o naoružavanju WHO-a. Nass je također objavio podstack s dodatnim pozadinskim informacijama o ovoj epizodi.

WHO je zapravo specijalizirana agencija unutar Ujedinjenih naroda. Izvorno je osnovana 1948. godine kako bi “promicala međunarodnu suradnju za poboljšanje javnog zdravlja”, ali sada možemo vidjeti da je dugoročni cilj WHO-a služiti kao temelj ili središte svjetske vlade koja koordinira i osigurava globalnu biosigurnost.

To postaje jasno kada pogledate predložene izmjene1 postojećih Međunarodnih zdravstvenih propisa (IHR) i novog Ugovora o pandemiji, o kojima Nass i Corbett raspravljaju u istaknutom videu.

Također sam iznio detalje ugovora u odjeljku “Što trebate znati o Ugovoru o pandemiji SZO-a”. U nastavku ću se uglavnom usredotočiti na predložene izmjene Međunarodnih zdravstvenih propisa (IHR).

Izmjenama zdravstvenih propisa legalizirat će se tiranija

U članku Podstacka od 16. prosinca 2022., James Roguski također je ispitao kako WHO koristi privremenu krizu (pandemija COVID-19) – koja je, usput rečeno, odavno nestala – koristi WHO za preuzimanje trajne moći.

“Preporuke” WHO-a pravno su obvezujuće za sve države članice i imaju prednost nad svim nacionalnim i državnim zakonima, uključujući Ustav SAD-a.
Evo kratkog pregleda nekih od najopasnijih i najnečuvenijih promjena IHR-a koje namjeravaju provesti i što će to značiti za vas i mene. Za više detalja pogledajte tri ovdje navedene reference:3,4,5

Brisanje pojmova “poštivanje ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda” – Prvo načelo u članku 3. izvornog IHR-a navodi da će se zdravstveni propisi provoditi “uz puno poštovanje ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda osoba”.

Predloženom izmjenom ovog članka briše se “uz puno poštovanje ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda”. Sada se zdravstveni propisi trebaju temeljiti samo na “načelima jednakosti, uključivosti i koherentnosti”.

Šta to znači? Razmislite: “Morate nositi masku / držati socijalnu distancu / biti izolirani / ubrizgani kako biste zaštitili druge”, čak i ako niste bolesni ili ne želite učiniti ništa od toga iz nekog razloga.

Autonomija nad vašim tijelom se ukida. Nećete imati pravo donositi osobne zdravstvene odluke. Čak i ako sumnjate da biste mogli umrijeti od postupka, morate se pridržavati, jer je sve u tome što je najbolje za kolektiv.

Pojedinac neće biti važan. Ljudsko dostojanstvo se ne uzima u obzir. Ljudska prava se ne uzimaju u obzir, kao ni koncept da čovjek ima temeljne slobode koje se ne smiju kršiti.

Druga promjena je da javnozdravstvene politike više nemaju za cilj postizanje “odgovarajuće razine zaštite zdravlja”. Umjesto toga, novi cilj bit će postizanje “najviše moguće razine zaštite zdravlja”, bez uzimanja u obzir proporcionalnosti. Lako je vidjeti kako će se ta promjena koristiti kao opravdanje za ukidanje individualnih prava i sloboda.

Diktatorske ovlasti prenijet će se na glavnog direktora SZO-a – glavni direktor imat će isključivu ovlast proglasiti početak i kraj međunarodne zdravstvene krize (PHEI) i jedino tijelo za diktiranje odgovora (uključujući ograničenja putovanja, naloge za maske, zabrane kretanja, zatvaranje poduzeća i zahtjeve za cjepivom), kao i raspodjelu sredstava tom PHEI-ju, uključujući financiranje i pitanje, koje lijekove napraviti i koristiti.

Te odredbe imaju prednost pred svim nacionalnim zakonima u državama članicama i zamjenjuju sve nacionalne zakone, uključujući Ustav SAD-a.

Obveze u skladu s izmijenjenim IHR-om pravno su obvezujuće, a svaka zemlja članica koja se protivi preporukama glavnog direktora može se kazniti različitim mehanizmima, uključujući gospodarske sankcije i embargo. Imajte na umu da se pojam “preporuka” definira kao “pravno obvezujući”, što znači da je to diktat, a ne prijedlog.

Diktatorske ovlasti za neizabrane regionalne direktore WHO-a – Isto tako, imenovani (neizabrani) regionalni direktori imat će moć odrediti što čini regionalno zdravstveno izvanredno stanje (PHERC), a njihove odluke nadjačat će sve ostale zakone i ustavna prava.

Ukidanje prava na privatnost – Jedna od izmjena (stranica 25.) omogućuje otkrivanje privatnih i osobnih podataka, uključujući genomske podatke, “ako je to ključno za procjenu i upravljanje rizikom za javno zdravlje”, odnosno praćenje kontakata i slične mjere.

Širenje cenzure – WHO će ojačati “kapacitete za borbu protiv dezinformacija i dezinformacija” na globalnoj razini. Drugim riječima, cenzura informacija se proširuje. SZO će diktirati što je “istina”, a budući da su njezine odluke pravno obvezujuće, zemlje moraju provoditi poštivanje.

Globalno uvođenje putovnica za cijepljenje i digitalnih osobnih iskaznica – Izmjenama IHR-a WHO-u dat će se i ovlast da zahtijeva korištenje “zdravstvenih certifikata”6 , odnosno putovnica za cijepljenje. Evidencija cijepljenja djelovat će, pak, kao vaša digitalna osobna iskaznica, povezana sa svakim aspektom vašeg života, uključujući vaše bankovne račune i društveni kredit.

Ukratko, uvodi se sustav nadzora i prisile. Skupina G20 nedavno je navela i da će putovnice za digitalno cijepljenje koje standardizira SZO biti dio međunarodne prevencije i kontrole pandemije u budućnosti.

Trag korupcije

Od svog osnutka 1948. godine, SZO se infiltrirao u industriju. Od Big Tobaccoa preko nuklearne industrije do farmaceutske industrije, industrija je diktirala globalni program WHO-a i nastavlja to činiti i danas, stavljajući dobit i moć iznad javnog zdravlja.

U travnju 2020. tadašnji predsjednik Donald Trump obustavio je američko financiranje WHO-a, ali je zatim proslijedio američko financiranje WHO-a GAVI-ju, dobrotvornoj organizaciji pod kontrolom Gatesa koja je vjerojatno samo usmjerila sredstva WHO-u. Nakon preuzimanja dužnosti, predsjednik Joe Biden vratio je američko financiranje.

Zaklada Bill & Melinda Gates i dalje je bila glavni financijer WHO-a i prije Trumpovog povlačenja sredstava, jer Gates doprinosi putem više kanala, uključujući Zakladu Bill & Melinda Gates, Savez za cjepiva GAVI, Stratešku savjetodavnu skupinu stručnjaka (SAGE), UNICEF i Rotary International.

Gates doprinosi tako velikom udjelu – trenutno oko milijardu dolara dvogodišnjeg proračuna WHO-a – da je Politico 2017. napisao vrlo kritičan članak o svom neopravdanom financijskom utjecaju na rad WHO-a, za koji Politico kaže da dovodi do troškova organizacije:

… nerazmjeran udio njihovih sredstava za projekte s mjerljivim rezultatima koje Gates preferira … Neki zagovornici zdravstva strahuju da bi, budući da Zaklada Gates dolazi od ulaganja u velike korporacije, Zaklada Gates mogla poslužiti kao trojanski konj za korporativne interese kako bi potkopala ulogu WHO-a u postavljanju standarda i oblikovanju zdravstvene politike.
Kao što Robert F. Kennedy Jr. primjećuje u svojoj knjizi “Vax-Unvax”, sam iznos financijskih doprinosa iz njegove zaklade učinio je Billa Gatesa neslužbenim – ako neizabranim – vođom WHO-a. I u toj ulozi Gates je u stanju osigurati da odluke koje WHO donosi u konačnici pogoduju njegovim vlastitim interesima i interesima njegovih partnera iz Big Pharme.

Zdravstveni plan “Jedan svijet”

WHO je u listopadu 2022. najavio novu inicijativu pod nazivom Jedan zajednički plan djelovanja za zdravlje. Plan je pokrenuo Četverostrani, koji se sastoji od sljedećih članova:

SZO
Organizacija Ujedinjenih naroda za hranu i poljoprivredu (FAO)
Program Ujedinjenih naroda za okoliš (UNEP)
Svjetska organizacija za zdravlje životinja (WOAH)
Osim promjena u IHR-u, ovom će se inicijativom proširiti i ovlasti SZO-a. Zajednički akcijski plan “Jedno zdravlje” ujedinjuje nekoliko globalističkih organizacija i sinkronizira njihove planove, istovremeno udružujući njihove resurse i moć za stvaranje centralizirane globalne velesile.

Decentralizirana zdravstvena zaštita i planiranje pandemije imaju smisla jer i medicina i vlada najpouzdanije funkcioniraju kada su pojedinačno i lokalno usmjereni. Međutim, trenutačno se provodi suprotan globalni program.

Dok se Ugovorom o pandemiji i amandmanima IHR-a proširuje i centralizira moć nad ljudskim zdravljem u WHO-u, zajedničkim planom “Jedno zdravlje” proširuje se moć WHO-a da se također pozabavi “kritičnim prijetnjama zdravlju” životinjama, biljkama i okolišu.

Ako to zbrojite s planiranim ukidanjem ljudskih prava, možete vidjeti kako se zajednički plan za zdravlje može koristiti za provedbu klimatskih ograničenja ili ograničenja putovanja radi zaštite divljih životinja ili okoliša, između ostalog. Više o ovom planu možete pročitati u mom prethodnom članku “WHO okuplja supermoći s ‘Jednim zdravstvenim planom’”.

Jeremy Farrar izabran za glavnog znanstvenika WHO-a

WHO je 13. prosinca 2022. objavio da je Sir Jeremy Farrar, voditelj Wellcome Trusta, imenovan novim glavnim znanstvenikom WHO-a. To je priopćeno samo nekoliko dana nakon objavljivanja transkripta izjave dr. Anthonyja Faucija, koja je otkrila da su on i Farrar bili u dosluhu kako bi ugušili raspravu o podrijetlu SARS-CoV-2.

U mišljenju za I News, kolumnist Ian Birrell upozorava da s Farrarom kao glavnim znanstvenikom WHO-a, naše šanse da ikada saznamo istinu o podrijetlu SARS-CoV-2 nestaju:

Od početka je Svjetska zdravstvena organizacija iznevjerila svijet. Ovo tijelo UN-a – na čelu s bivšim ministrom iz represivnog etiopskog režima koji je izabran uz pomoć Pekinga – pohvalilo je Kinu jer ‘štiti ljude u svijetu’, unatoč tome što je diktatura ušutkala zviždače i odbila podijeliti podatke, te odgodila upozorenje o prijenosu ljudi…Poklonila se Kini svojom smiješnom istragom o podrijetlu… Sad je komisija imenovala Sir Jeremyja Farrara… za sljedećeg glavnog znanstvenika. Ovo je skandalozna odluka s obzirom da je on odigrao središnju ulogu u pokušaju zataškavanja dokaza da SARS-CoV-2…možda nije prirodna bolest.

Znanost ovisi o otvorenosti. Ali što više saznajemo iz e-pošte, dobivene putem zahtjeva za slobodom informiranja, curenja i knjiga koje razotkrivaju Farrarove postupke, manje možemo vjerovati da ima vodeću svjetsku znanstvenu ulogu, unatoč svojoj neprikosnovenoj stručnosti i političkim vještinama. Rasprava o podrijetlu vodi se o dvije stvari… Prvo je ključno pitanje uzročnosti… Drugo pitanje ima mračniju konotaciju: pokušaj prikrivanja mogućnosti da kontroverzno istraživanje “dobitka funkcije” povećava infektivnost – provedeno u Wuhanu zapadnim sredstvima – moglo bi stajati iza pandemije…

Postupno, kap po kap, otkriveno je da je Farrar bio uključen u vođenje skupine stručnjaka koji su se okupili kako bi prigušili dokaze o mogućoj vezi između virusa i istraživanja.Manje od dva tjedna nakon što je Kina potvrdila prijenos virusa na ljudima, šef Wellcomea održao je konferencijski poziv po nalogu američkog predsjedničkog savjetnika Anthonyja Faucija. Uključivalo je… nekoliko sudionika zabrinutih da bi COVID mogao biti povezan s istraživanjem.

Iznenada su se njihovi stavovi promijenili od straha da bi virus mogao biti proizveden do odbacivanja takve mogućnosti u nedostatku novih podataka ili jasnih dokaza… [WHO] nastavlja narušavati svoj kredibilitet davanjem tako utjecajnog položaja jednom čovjeku koji je upleten u optužbe izdaje integriteta znanosti o tako važnom pitanju.
Zli genij planiranja pandemije

U isto vrijeme dok WHO radi na preuzimanju vlasti, Gates i drugi saveznici Great Reseta planiraju još jednu pandemiju kako bi osigurali prijenos vlasti. Kao što se možda sjećate, Event 201 bila je stolna vježba pandemije koja je točno predvidjela što će se dogoditi tijekom stvarne pandemije COVID-a koja je započela tri mjeseca kasnije.

Gates, Johns Hopkins i WHO su 23. listopada 2022. bili su suvoditelji još jedne vježbe pod nazivom “Katastrofalna zaraza”, koja se usredotočila na novi patogen pod nazivom “Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome 2025” (SEERS-25), koji uglavnom ubija djecu.

To nam već omogućuje da predvidimo o čemu će se raditi u sljedećoj pandemiji. Covid narativ bio je da se moramo pridržavati iracionalnih zdravstvenih propisa kako ne bismo ubili baku. Sljedeći krug vjerojatno će se odnositi na cijepljenje djece novim dodatkom na bazi gena koji su smislili.

Budući da je cjepivo protiv COVID-a sada na rasporedu cijepljenja djece u SAD-u, možemo očekivati da će se cijepljenje protiv COVID-a sve više promicati u ime “zaštite naše djece”.

Naravno, kada se proglasi sljedeća pandemija, IHR će biti izmijenjen kako bi se uklonila ljudska prava, slobode i privatnost iz razmatranja, a potpisat će se i Ugovor o pandemiji SZO-a, koji WHO-u daje apsolutnu ovlast da kontrolira proglašenje pandemije i odgovor na nju širom svijeta.

WHO, kroz svoje pandemijske moći, tada može uvesti sljedeće faze Velikog resetiranja i Četvrte industrijske revolucije, koji su nova imena za tehnokraciju i stari “Novi svjetski poredak” spojen s transhumanističkim (ranije poznatim kao eugenični) pokret.

SZO ima zadatak pokrenuti Veliko resetiranje

Kao što je objašnjeno u “Što trebate znati o ‘Velikom resetu’”, tehnokracija je ekonomski sustav raspodjele resursa koji se vrti oko tehnologije – posebno umjetne inteligencije, digitalnog nadzora i prikupljanja velikih podataka – i digitalizacije industrije i vlade.

To zauzvrat omogućuje automatizaciju socijalnog inženjeringa i društvene dominacije, eliminirajući potrebu za demokratski izabranim vodstvom. Iako je pravi plan ostvariti distopiju vođenu tehnologijom bez demokratske kontrole, oni govore o ovom planu kao načinu da nas vrate u skladu s prirodom i spase planet (tj. Zeleni program i Program za 2030.).

U knjizi “Žrtvovani smo za globalnu standardizaciju sustava” raspravljam o planu samoproglašene “vladajuće elite” da kontrolira sve na Zemlji, od kopna, vode i minerala do biljaka, životinja, hrane, energije, informacija i ljudi. Ovaj je plan poznat kao Dnevni red za 21. stoljeće ili jednostavno Agenda 21. (Rosa Koire)

Ovaj putokaz za globalni totalitarizam podržalo je 179 zemalja, uključujući SAD, na Konferenciji o održivom razvoju 1992. godine (Rio de Janeiro – Earth Summit), a u posljednje tri godine vidjeli smo kako su različiti aspekti ovog programa provedeni pod krinkom biosigurnosti i globalne pandemije COVID-19.

Agenda 21 temelji se na ideologiji “komunitarizma”, u kojoj se navodi da “prava pojedinca treba odvagnuti u odnosu na prava zajednice”. Međutim, u očima globalista, zajednicu čine nevladine organizacije, korporacije i vlade koje bi trebale diktirati što se događa u svijetu. Ljudi nisu dio jednadžbe.

Komunitarna filozofija Agende 21 i amandman IHR-a, kojim se ukidaju ljudska prava i slobode, uklapaju se kao dva dijela slagalice. Biosigurnosne ovlasti SZO-a tada se mogu koristiti za utiranje puta aspektima Programa 21 koji oduzimaju slobodu.

Poduzmite mjere kako biste zaštitili svoju slobodu

Nužno je da štitimo naša ljudska prava i individualne slobode, a da bismo to učinili, moramo educirati naše kongresnike kako bi razumjeli posljedice dogovora sa WHO-om. Solari Report nedavno je objavio predložak pisma koji možete koristiti.

[IME AUTORA][adresa autora][ADRESA E-POŠTE AUTORA][telefonski broj autora]

[Datum]

Re: Vaše stajalište o predloženim izmjenama Međunarodnih zdravstvenih propisa SZO-a i o zlouporabi i propagandi SZO-a i vlade u vezi s cijepljenjem protiv COVID-a i prisilnim mandatima.

Dragi senator/kongresniče/gospođo kongresnice:

Ja sam registrirani glasač u vašem okrugu i vrlo sam zabrinut zbog onoga što smo pročitali i čuli o predloženim izmjenama Međunarodnih zdravstvenih propisa Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Tim bi se izmjenama kontrola nad provođenjem pandemija prenijela na SZO. Prema informacijama koje su procurile u javnost o tekućim pregovorima, promjene bi, između ostalog, uključivale:

brisanje riječi “neobvezujuće”, čime se propisi iz preporuka pretvaraju u zakone;
brisanje jasno definiranih i razumljivih pojmova kao što su “temeljne slobode osoba” i “dostojanstvo” te njihova zamjena duhovitim izrazima kao što su “jednakost”, “raznolikost” i “isključivost”, čime se uzurpiraju prethodno dodijeljena prava;
pretvoriti SZO u agenciju za pripravnost na pandemiju, za koju se očekuje da će koštati nevjerojatnih 60 milijardi dolara (u usporedbi s trenutnim troškovima manjim od 4 milijarde DOLARA); i
obvezati države članice da poduzmu mjere za praćenje bolesti.
Ove izmjene Međunarodnih zdravstvenih propisa ravne su sporazumu koji bi Kongres morao odobriti dvotrećinskom većinom. Međutim, čini se da ih zagovornici nazivaju pukim izmjenama trenutnih propisa (za koje bi bila potrebna samo većina glasova Svjetske zdravstvene skupštine) kako bi se pokušao zaobići zahtjev Kongresa koji odobrava sporazum.

Treba napomenuti da SAD nikada nije ratificirao posljednje izmjene Međunarodnih zdravstvenih propisa 2005. godine. Podrazumijeva se da međunarodni ugovori i suverene imunitetne ovlasti (koje WHO ima) ne smiju nadjačati Ustav ili autoritet Kongresa.

U nastavku se nalazi poveznica na članak Daily Sceptica u kojem se parlamentu Ujedinjene Kraljevine predstavlja pismo šest organizacija zabrinutih zbog planiranog preuzimanja WHO-a. U njemu se sažimaju glavne zabrinutosti u vezi s Ugovorom kako slijedi:

pretjerani zahtjevi prema SZO-u, nevladinoj organizaciji;
Konflikata;
gubitak nadzora;
Cenzura;
gubitak nacionalnog identiteta;
zaobilaženje demokratskog procesa;
Spajanje raznih globalnih izazova.

[I/We] vjerujemo da izmjene Međunarodnih zdravstvenih propisa unaprjeđuju interese globalne elite u stvaranju tehnokracije – virtualnog digitalnog koncentracijskog logora – putem nacionalnih i međunarodnih medicinskih i drugih osobnih iskaznica, sustava “Jedno zdravlje”, digitalnih valuta središnje banke i “održivog razvoja” povezanog s klimatskim promjenama i drugih mandata koje nameću neizabrani tehnokrati.

Povezani članak Daily Sceptica odnosi se na britanski parlament, ali prijetnja osobnom i nacionalnom suverenitetu u SAD-u je ista.

U povezanom razvoju – “povezanom” u smislu da se radi o vladinoj propagandi i cenzuri u vezi s takozvanom “pandemijom” COVID-a i naporima CDC-a i WHO-a da američkom narodu predstave lažni narativ o sigurnosti i učinkovitosti COVID-a i drugih predloženih mRNA i drugih cjepiva te suzbijanju zdravstvenih rizika cijepljenja – otkriva Epoch Times (vidi poveznicu dolje) da je U. Epoch Times otkriva da je američka vlada koristila tajni twitter portal za cenzuru sadržaja COVID-19 koji je bio u suprotnosti s vladinim lažnim narativom, te da je slične mjere cenzure provodila na Facebooku, Googleu i drugim platformama društvenih medija.

[I/We] vas pozivaju da poduzmete mjere za:

ODBIJTE pregovarati o izmjeni Međunarodnih zdravstvenih propisa SZO-a prije nego što bude prekasno i prijedlozi se “usvoje” protuustavnim sredstvima;
protive se predloženim i svim sličnim izmjenama Međunarodnih zdravstvenih propisa;
prisiliti kongresno glasovanje o predloženim izmjenama Međunarodnih zdravstvenih propisa kao ugovora; i
U skladu s otkrićima nedavnih saslušanja senatora Rona Johnsona o takozvanim cjepivima i nastalim štetama, FDA i CDC, koje kontrolira farmaceutska industrija, OGRANIČAVAju svoje napore da:
(a) nametanje cjepiva i drugih medicinskih mjera američkim (ili bilo kojim drugim ljudima) ljudima;

(b) sudjelovati u propagandi lažnog prikazivanja mRNA i drugih cjepiva kao sigurnih i učinkovitih;

(c) narušavanje odnosa liječnika i pacijenta opakim planovima za ušutkavanje i oduzimanje licence liječnicima, ljekarnicima i drugim pružateljima zdravstvenih usluga koji se ne slažu s lažnim predstavljanjem i traže alternativne, jeftinije i učinkovitije tretmane za Covid-19; i

(d) poduzeti daljnje mjere za zatvaranje škola, poduzeća i drugih aktivnosti američkog života pod krinkom lažnih, unaprijed planiranih i insceniranih “pandemija” kako bi se nametnula vladina kontrola i uspostavio sustav socijalnih kredita u kineskom stilu.

Hvala vam što ste ozbiljno razmotrili ova pitanja, za koja vjerujem da su od velike važnosti za veliku većinu vašeg biračkog tijela.

Iskreno

[Vaš potpis]

Izvori:

“Prijetnja sporazuma o pandemiji WHO-a trebala bi natjerati naše zastupnike da sjednu i primijete”, Will Jones, Dnevni skeptik (14.12.22)

Izvori:

1 SZO predložio izmjene IHR-a iz 2005., 2022.
2, 4, 6 Substack James Roguski 16. prosinca 2022
3 Substack Libby Klein 18. prosinca 2022
5 Substack Meryl Nass 18. prosinca 2022
7 BitChute, TrustWHO
8 CNBC 14. travnja 2020.
9, 10 KFF 25. siječnja 2021.
11 Politico 4. svibnja 2017.
12 Amazona
13 Twitter Helen Branswell 13. prosinca 2022
14 Anthony Fauci Transkript iskaza 23. studenog 2022
15 I News 18. prosinca 2022., ažurirano 20. prosinca 2022
16 Katastrofalna zaraza
17 Katastrofalni videozapisi o zarazi
18 Solarijevo izvješće 18. prosinca 2022

Tekst :dr. Joseph Mercola

Preveo M. Bušić

HOP

 

HOP Na Telegramu

https://t.me/hopportal