Ideja sve ‘glasnija’: Svijet u kojem bi vas svako svjetlo povezivalo s internetom

0
7166

Orwellova 1984. je mala beba za ovo;


“Zamislite svijet u kojem bi vas svako svjetlo povezivalo s internetom” . Ovo se može shvatiti u doslovnom smislu s obzirom na nano-grafen koji je stvorio snažnu vezu sa sinapsama neurona kod “cjepljenih”, tj čipiranih.

Ono što većina još uvijek ne zna je;  da se njihovim ponašanjem može upravljati pomoću LED svjetala i 5G mreže! Svi smo već vidjeli masovnu ugradnju upravo ovakve LED javne rasvjete (pod raznim izgovorima). Također, rijetko se mogu kupiti one stare žarulje koje nisu LED, a i ako ih ima puno su skuplje od ovih LED žarulja…eto, sad znate i zašto!

Istraživači u Sjedinjenim Državama razvili su novu metodu za kontrolu moždanih kola povezanih sa složenim ponašanjem životinja, koristeći genetski inženjering za stvaranje magnetizovanog proteina koji aktivira određene grupe nervnih stanica iz daljine. Razumijevanje načina na koji mozak generira ponašanje je jedan od krajnjih ciljeva neuro-znannosti. Posljednjih godina, istraživači su razvili brojne metode koje im omogućavaju da daljinski kontroliraju određene grupe neurona.
Nakon ovog javnog priznanja iz 2016 za očekivati je da je ono što sada rade još naprednija tehnologija, no još uvijek ostaje u tajnosti do dana primjene tj ozvaničenja.

To je u jednu ruku razumljivo budući se radi o stvarima koje mogu biti upotrijebljene kao oružje. Pitanje je samo na kome bi bilo primjenjeno? Oni koji su svjesni da se trenutno vodi rat protiv nacionalnih suverenizama, obitelji i čovjeka općenito ne treba puno objašnjavati. Pogotovo onima koji vide da u većini zemalja ne postoje interne nacionalne politike koje bi trebale štiti svoje građane.-Izvor informacije The Guardian .

 

Rikardo Delgado iz La Quinta Columna demonstrira EMG zračenje neuro cerebralnog korteksa osobe koja ja inokulirana “cjepivom” kompanije Pfizer.

Grafen oksid kada se probije kroz krvno moždanu barijeru stvara umjetnu neuronsku vezu preko prirodnih neuronskih sinapsi u mozgu čovjeka što omogućava bežični prijenos podataka i komandi u oba pravca. Od mozga čovjeka do eksternom serveru i obrnuto.”

Više o “Nanomreža unutar tijela” – Mik Andersen (PDF)

M. Bušić

HOP

HOP na Telegramu
https://t.me/hopportal