MILJENKO OBERAN: SVI GAIA TRETMANI ODVIJAJU SE UZ BOŽANSKO VODSTVO!

0
6517
GAIA ISCJELJIVANJE
Screenshot_20230113-213146_WhatsApp

je sistem iscjeljivanja koji je osnovala engleska iscjeliteljica i duhovna učiteljica SHIMARA KUMARA! Kako je svako iscjeljivanje proces za koji je potrebno vrijeme tako i za ovaj proces treba vremena da bi se vidjeli rezultati!

VAŽNO je napomenuti da GAIA ISCJELJIVANJE nije samo energetski proces, već je daleko više duhovni proces!

GAIA ENERGIJA koju prima klijent prolazi kroz njegovo tijelo, te probija energetske blokade! Klijent osjeća protok energije, te ovisno o stanju blokada, tako i reagira! Ako su energetske blokade velike onda i klijent može osjećati jaki protok gaia energije! Sve ovisi o stanju organizma! Naravno da svaki čovjek prima energiju na drugačiji način! Dešava se kod ljudi koji su jako energetski blokirani da u početku tretmana ne osjećaju ništa! Potrebno je vremena da energija probije blokade! GAIA energija je teledirigirana energija koja dolazi tamo gdje je klijentu potrebno ZA NJEGOVO NAJVEĆE BOŽANSKO DOBRO!

Screenshot_20230113-212949_Samsung Internet

SVI GAIA TRETMANI ODVIJAJU SE UZ BOŽANSKO VODSTVO!

 

image

GAIA ISCJELITELJ

GAIA iscjelitelj je kanal preko kojega se odvijaju GAIA tretmani iscjeljivanja Božanskim iscjeljujućim Zrakama svjetlosti. U ovom kratkom tekstu, dragi čitatelji, opisat ću Vam kako se postaje GAIA iscjelitelj. Opisat ću osobni primjer tako da možete dobiti stvaran uvid u to tko je GAIA iscjelitelj i kako mora izgledati. U današnjoj “poplavi” svakojakih iscjelitelja i terapeuta dobit ćete informaciju iz “prve ruke” ili, kako ja to volim reći, informacije iz samog izvora (Shimara Kumara).

Iscjelitelj je osoba koja MORA biti educirana kako teoretski tako i praktično. On mora imati osnovna znanja iz anatomije te ih stalno nadograđivati. Znanje iscjeljivanja ne stječe se za kratko vrijeme. Potrebne su godine i godine učenja da bi se to “pretočilo” u praktični dio. Iscjeliteljskim sam putovima krenuo jako mlad. Razvijajući prije svega svoje praktične sposobnosti, a istovremeno “upijajući” nova znanja (mislim i na duhovna), danas nakon 20-tak godina uspješnog bioterapeutskog rada mogu reći kako sam stekao moćne iscjeliteljske sposobnosti zahvaljujući svojim učiteljima, a ponajviše Shimari Kumari koja je sve moje sposobnosti usmjerila u određenom smjeru.

Prije desetak godina naši su se putovi susreli. Prošavši cijeli jedan ciklus inicijacija, shvatio sam da je zadatak svakoga čovjeka da krene od svoje ljudske prirode prema Božanskoj prirodi. Moja vjera u ono što radim, a potvrđivala se svaki dan, bila je moja izravna veza s Božanskom mudrošću. Ona me je podsjetila da znamo daleko više nego što smo čuli, pročitali ili naučili. Moramo samo slušati, gledati i uzdati se u ljubav i mudrost univerzalnog duha koji djeluje u svima nama.

nas-3

W. Clarc je kazao: “Vjera poziva dušu da pođe dalje no što može vidjeti.”

Prošavši svaku inicijaciju, koje se morale “usidriti” u meni, te kontinuirano radeći s klijentima, stekao sam iskustvo i sposobnosti kojima mogu pomoći ljudima koji traže pomoć. Baratam argumentima i činjenicama, a ne pojmovima koji nemaju nikakve dokaze.

Primam iscjeljujuće zrake s 17 planeta u koje inicira Shimara Kumara.

Edukacija i dalje traje tj. specijalizacija moga usavršavanja. Na kraju ovog kratkog teksta želio bih potvrditi da čovjek koji ima znanje ima i moć, dakako, u pozitivnom smislu. Svaki GAIA iscjelitelj ima širok i moćan raspon iscjeljujućih frekvencija kojima može pomagati ljudima.

A. Einstein: “Najljepše iskustvo koje možemo imati je mistično iskustvo. To je izvor svake prave umjetnosti i znanosti.

Vaš Miljenko Oberan ing, međunarodni GAIA iscjelitelj

 HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal