U Zrakoplovnoj luci vaši digitalni podaci se preuzimaju (isisavaju) sa svih vaših digitalnih uređaja, a ne samo mobilnog telefona i kada su ugašeni!

0
1753

HAARP je američki vojni i civilni program pri kojem se rabe visoko frekventni radio valovi za istraživanje gornjih djelova zemljine atmosfere (osobito ionosfere) i istraživanje širenja radio valova, komunikacije i navigacije.

Nalazi se sjeveroistočno od mjesta Gakona u Aljasci, a njime upravljaju Sveučilište Aljaske, Američko ratno zrakoplovstvo i Ratna mornarica SAD. HAARP se danas ponekad povezuje i s nastancima katastrofa poput potresa, poplava..

Mobilni telefoni  ne služe samo za praćenje, kontrolu, prisluškivanje, lociranje … već i tome da globalisti mogu znati  sve o nama … gdje živimo, šta radimo, sa  kim se družimo i slično.

Mnogi koji su bili u Kini su se čudili tome, kako onog trenutka čim slete na zračnu luku, kineske vlasti znaju sve o njima!?

 

 

Onog momenta kada prođete kroz “tunel” na zrakoplovnoj luci svi vaši digitalni podaci se preuzimaju (isisavaju) sa svih vaših digitalnih uređaja, a ne samo mobilnog telefona (https://t.me/iSTiNiTO/1198), npr. lap top … čak i kada su ugašeni, jer je baterija još uvijek unutra, a telefoni se sada tako i rade da ne možete izvaditi bateriju iz njih.

Naravno telefoni služi i tome da vas naciljaju (https://t.me/iSTiNiTO/1027), kao i da vas zrače dok ih koristite! (https://t.me/iSTiNiTO/493)

M.B.

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal