Veliko resetiranje: 52 šefa država i stotine vladinih dužnosnika – sluga WEF-a u Davosu, umjesto da služe narodu!

0
8315

Veliko resetiranje: 52 šefa država i stotine vladinih dužnosnika koji surađuju sa WEF-om u Davosu 2023.

 

Ovogodišnji godišnji sastanak Svjetskog ekonomskog foruma (“WEF”) u Davosu održava se od 16. do 20. siječnja *. Dok se Globalisti sastaju, organizatori su potvrdili da će WEF ugostiti 52 šefa država i vlada i gotovo 600 izvršnih direktora. 

Osim toga, očekuje se sudjelovanje gotovo 300 ministara. Kao i šefove država, te ministre u vladi također treba smijeniti, oduzeti im titule i zamijeniti ih ljudima koji će služiti građanima svoje zemlje. 

Građani koji im isplaćuju plaće i biraju ih – pod pretpostavkom da se koristi slobodan, pošten, transparentan i demokratski sustav glasanja – da upravljaju poslovima u zemlji u ime birača.

Na kraju ovog članka priložen je popis čelnika država i vladinih dužnosnika koji zlorabe i zlorabe svoje položaje u vladi kako bi surađivali sa WEF-om radi promicanja poslovnih i drugih interesa globalista. Svi oni trebaju biti razriješeni dužnosti dok traje istraga.

WEF je opasna sila u globalnoj politici. WEF je organizacija koja predlaže koordiniranje reorganizacije 8 milijardi duša, 195 zemalja, međunarodnih odnosa, socijalne politike u cjelini i globalne ekonomije od 104 trilijuna dolara. Oni su zabludni i megalomanski.

Kao što je primijetio The Spectator , [1] glavna predanost predsjedavajućeg WEF-a Klausa Schwaba je političkim i ekonomskim aranžmanima koje on naziva dioničkim kapitalizmom, ali je prije bilo poznato kao korporatizam. Jezik korporatizma, poput Schwabovog WEF-a, može biti jezik koordiniranih konzultacija, ali dnevni red je jezik kontrole. WEF je odlučio da je došlo vrijeme da se svijet preuredi od vrha prema dolje i preuredi planet u korporativističkoj slici.

Korporatizam – uključujući i njegov njemački izraz – ne voli slobodu. Sve je u formiranju i održavanju konsenzusa o ekonomskim i socijalnim politikama. Iz tog razloga, korporativizam se ne nosi dobro s neslaganjem. Doista, obeshrabruje svako dovođenje u pitanje konsenzusa, bilo da se radi o poreznim stopama ili klimatskim promjenama. Jer bitno je usuglašavanje stavova, bez obzira na to koliko je ideja apsurdna i/ili koliko visoka cijena slobode. Ne samo da ovo stvara grupno razmišljanje. Potiče marginalizaciju onih koji osporavaju konsenzus. Drugi problem je tajno dogovaranje i kronizam koji potiče korporativizam.

Dionički kapitalizam u korporativističkom stilu izrazito je ambivalentan po pitanju demokracije. U Schwabovom stakeholderskom kapitalističkom modelu nema puno mjesta za doprinose šireg stanovništva procesu donošenja odluka, a kamoli za pristanak javnosti na donesene odluke. Doista, model odražava pozitivno nepovjerenje prema inicijativama odozdo prema gore jer ih je teže kontrolirati i manje je vjerojatno da će prihvatiti uspostavljeni konsenzus.

Dodaci WEF-ovoj Globalnoj zavjeri

Od 3. siječnja WEF objavljuje redovite tweetove u kojima se hvali tko su neki od ovogodišnjih delegata. Sve članice WEF-a, posebno njihovo vodstvo, treba istražiti zbog urote protiv svijeta. Ali moramo zahvaliti WEF-u što je imenovao neke od onih koje također treba istražiti i pozvati na odgovornost. Evo popisa tweetova WEF-a, od prvog 3. siječnja do 11. siječnja, koji imenuju i sramote, s naše točke gledišta, neke od sudionika WEF-ove globalne zavjere:

Zamjenica kanadskog premijera Chrystia Freeland sjedi u upravnom odboru WEF-a, pa će, naravno, prisustvovati Davosu 2023. [2]

SAD će predstavljati dužnosnici Bidenove administracije, uključujući predsjedničkog izaslanika za klimu Johna Kerryja, voditeljicu nacionalne obavještajne službe Avril Haines, ravnatelja Federalnog istražnog ureda Christophera Wraya, američku trgovinsku predstavnicu Katherine Tai te nekoliko guvernera i kongresnih zastupnika. [3] The Dossier istraživačkog novinara Jordana Schachtela došao je do popisa američke delegacije.

Ali puno je više sudionika iz mnogih zemalja. Nedavno je The Dossier dobio povjerljivi popis svih osoba, isključujući neke vladine dužnosnike, koji će prisustvovati Davosu 2023.  Zbog javnog interesa i legitimnog novinarskog izvještavanja, The Dossier objavljuje cijeli dokument u nastavku, koji smo izmijenili s potrebne redakcije za zaštitu osobnih podataka”, napisao je Schachtel u ponedjeljak .

Dosje ima dva popisa u pdf formatu. Jedna pdf datoteka je popis sudionika javnih službenika potvrđen od 8. prosinca 2022 . Druga pdf datoteka je ažurirani popis od 10. siječnja 2023 . [4]

Singapur, Slovenija, Južna Afrika, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tanzanija, Tajland, Timor-Leste, Tunis, Turska, Ukrajina, Ujedinjeni Arapski Emirati, Velika Britanija, SAD, Vijetnam, Zambija i Zimbabve. Otvorite dokument kako biste identificirali tko je iz vaše zemlje na popisu.

Davos-2023-participants-as-of-10-January-23

DOKUMENT SE LISTA U DONJEM LIJEVOM UGLU

Izvori:

Izvor članka https://expose-news.com/2023/01/12/ist-of-gov-officials-collaborating-with-wef/?cmid=3ac8dc05-b41c-4fe0-beaa-882e3c02bb12

HOP