Gates i platforma Hyper AI su razlog zašto kripto tržište pada?!

0
1854

Srednjoškolac poznat po nagovaranju ljudi na loša i opasna cjepiva – Bill Gates vjeruje u umjetnu inteligenciju i uložio je u tvrtke i institucije za istraživanje umjetne inteligencije. Njegova najnovija udica zove se Hyper AI. Jedna  od navodnih ideja zaustavljanja bogaćenja preko kriptovalute .

Hyper AI je platforma za trgovanje,  platforma je bila spremna prije nekoliko mjeseci i sada ima  10.000 aktivnih korisnika.

Hyper AI je razlog zašto kripto tržište pada. Ako tržište padne, novac mora negdje otići, a posljednjih nekoliko mjeseci kripto tržišta su u padu – većina novca ide u džepove Hyper AI korisnika i vlasnika…
Blockchain tehnologije su temelj kriptovaluta. AI i Hyper AI platforma rade zajedno s blockchain tehnologijama na ovomdigitalnom tržištu. Portfelji koje pokreće Hyper AI sada daju trgovcima važnu prednost u ostvarivanju profita od trgovanja, bez obzira u kojem se smjeru tržište kreće.

Hyper AI je kvantno računalo koje prati signale društvenih medija. Cijene kriptovaluta određuju ljudi, za razliku od dobiti ili prihoda tvrtki (kao što vrijedi za dionice).

Posljednja 2 mjeseca Hyper AI je bila platforma “samo na poziv” za isključivo odabrane korisnike i nikada se nije reklamirala.

Tijekom prošlog mjeseca kripto tržište izgubilo je 2 trilijuna dolara. Ukupna tržišna kapitalizacija pala je na 870 milijardi dolara, u samo nekoliko dana. Hyper AI  se nudi ka spasioc situacije.

Platforma koju pokreće umjetna inteligencija odvaja signal od šuma i prikriva trendove koje su propustile druge platforme temeljene na podacima. 10.000 sadašnjih članova Hyper AI-a zajedno je generiralo ukupno 810 milijuna dolara!

Zahvaljujući Hyper AI točnim trgovinama, većina novca završava u novčanicima korisnika. Prema Hyper AI-u, dobit neće padati nekoliko godina, ali će se početi smanjivati na mjesečnoj bazi zbog tržišne vrijednosti koja gubi svoje korisnike i financiranje.

HOP