Dokazi koji ‘covid cjepivo’ stavljaju u biološko oružje za osakatiti čovjeka

0
9699

ZASTRAŠUJUĆE ČINJENICE

4000 PATENATA

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

“Dokazi da su biološka oružja COVID & Vaxx dizajnirana da osakate…”

Slika 1 znanstv vijesti 121

Jonathan Otto piše o tome kako novinari iskopavaju zastrašujuće činjenice o COVID-u koje treba znati. Diskutabilno je je li virus bio smrtonosan ili ne. Ali bez sumnje je dokazano da virus SARS-CoV-2 NIJE nov.

Nedavna istraživanja otkrila  su određene “zdravstvene službenike” i farmaceutske tvrtke koji  su ispunjavali patente za cjepivo protiv COVID-a još 2000. Drugim riječima, stvarali su lijekove za virus koji nije trebao postojati prije 2020. godine! Stotine sličnih otkrića i priča iz 2023. možete pročitati pod naslovom:

“4000 PATENATA: Dokazi da su biološka oružja COVID & cjepiva – biološka oružja dizajnirana da osakate…”

Download “4,000 PATENTS: Evidence that COVID & Vaxx Bioweapons Were Designed to Maim”

Čitat ćete o fascinantnim vijestima poput:

 

  1. Kako je neutemeljena tvrdnja Tonyja Faucija prevagnula nad studijom Sveučilišta Oxford koja je dokazala učinkovitost ranih terapija liječenja.
  2. Potvrda da je čak i američki CDC podnio patent za SARS koronavirus 2003. — iste godine kada je Sequoia Pharmaceuticals podnio patent za liječenje istog virusa.
  3. Različiti pokušaji FDA-e, CDC-a i WHO-a da se liše odgovornosti. Mnogi pojedinci oštećeni cjepivima i njihovi liječnici na sudu otklanjaju skandal s cjepivima protiv COVID-a i uskoro će mnogi dužnosnici imati teška pitanja na koja će odgovoriti.
  4. Kako je 23,1% sudionika u studiji razvilo zatajenje više organa unutar 10 dana — a ipak je ovaj lijek odobrio Anthony Fauci. Pazite da nitko ne stavi ovo u vašu IV sljedeći put kada posjetite bolnicu.
  5. Hrabri zdravstveni stručnjaci koji svjedoče pred zakonodavnim tijelima u više država kako bi širili istinu. Otkrijte kako osvijestiti druge ljude.
  6. Strah, ispiranje mozga i druge podmukle metode kontrole stanovništva koje koriste tzv. elite kako bi pridobile “sramežljivu” popustljivost javnosti.
  7. Kako su Bill Gates i Tony Fauci “slučajno” predvidjeli da će se dogoditi pandemija – i uskoro bi trebali odgovoriti na neka pitanja.
  8. Više dokaza o tome kako su bolnice bile prisiljene prijaviti smrtne slučajeve koji nisu povezani s COVID-om kao smrt od virusa, kako bi nastavile promicati program COVID-a.
  9. Siguran lijek od 3 USD koji se desetljećima koristi na prerano rođenim bebama od 2 kilograma na intenzivnoj njezi. Kada su zdravstveni stručnjaci raspravljali da je učinkovit protiv COVID-a, lijek je zabranjen u ljekarnama na neodređeno vrijeme.
  10. Biokemičari i stručnjaci za biološko oružje diljem svijeta potvrdili su da je virus COVID definitivno biološko oružje.
  11. Više znanstvenih studija dokazuje da cjepivo protiv COVID-a izravno napada imunološki sustav. I još puno, puno više!

Slika 2 znanstv vijesti 121 dio

Pisali smo o problemima oko primjene lijekova za tzv covid još u 2020. Nitko nije odgovorio zašto se baš to događalo a osobito nitko ne propitkuje tko će odgovarati.

https://www.hop.com.hr/2020/10/21/ekskluzivno-zasto-kupujemo-cjepivo-za-koje-je-i-svjetska-zdravstvena-organizacija-who-dala-negatovno-misljenje/

Čak su i neki MS mediji popratili probleme oko primjene neučinkovitog ali i opasnog lijeka:

https://www.novilist.hr/uncategorized/svjetska-zdravstvena-organizacija-lijek-za-kojeg-se-vjerovalo-da-lijeci-covid-19-potpuno-je-neucinkovit-pokazalo-je-to-ispitivanje-u-405-bolnica/

 

A u siječnju 2022. zviždačica iz Pfizera otkrila je i previše.

https://www.hop.com.hr/2022/01/05/bivsa-zaposlenica-pfizera-i-zvizdacica-otkriva-uzasan-novi-patent-koji-ce-povezati-cijepljene-ljude-s-algoritmima-umjetne-inteligencije-u-svrhu-pracenja/

A sve se počelo i razotkrivati istupima hrabrih uposlenika Pfizera i drugih  iz farma industrije.

Među njima je i dr Karen Kingston koja je još u listopadu 2021. otkrila ono što danas vidimo. Patente cjepiva za praćenje s kim se družite, kada idete u crkvu i vaš društveni kreditni rezultat.

Slika 3 znanstv vijesti 121 dio

Cijeli video poslušajte na:

https://www.worldviewweekend.com/tv/video/vaccine-patents-track-who-you-associate-when you-go-church-and-your-social-credit-score 

HOP PORTAL

 

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal