SKANDAL: Američki senator poslao pismo izvršnom direktoru Pfizera nakon priznanja jednog direktora kako manipuliraju virusima!

0
5207

Američki senator Marco Rubio (R-FL) poslao je pismo Albertu Bourli, predsjedniku i izvršnom direktoru Pfizera, nakon objave videa koji prikazuje Pfizerova direktora istraživanja i razvoja kako opušteno raspravlja o tvrtkinoj manipulaciji virusom SARS-Cov-2 za profit poduzeća.

Video samog skandala :

https://odysee.com/@InfoTeam:d/PrVeritasLogo:0

“Bilo da se radi o poboljšanju funkcionalnog istraživanja ili odabranim strukturnim mutacijama kroz usmjerenu evoluciju, kao što je g. Walker tvrdio da će se dogoditi, svaki pokušaj da se virus učini prenosivijim i smrtonosnijim je nemaran i opasan. Nadalje, g. Walker je izjavio da je Pfizer voljan sudjelovati u ovom opasnom istraživanju jer su COVID i njegove varijante ‘krava muzara’ za kompaniju i regulatori će biti lakši s njihovim naporima jer značajan postotak vladinih dužnosnika namjerava raditi za Pfizer i druge biofarmaceutske tvrtke i ne žele ugroziti svoje buduće izglede za posao.” — Senator Rubio

Senator je tražio da mu se odgovori na neka pitanja:

1. Koje napore Pfizer trenutno poduzima ili planira poduzeti kako bi mutirao virus SARS-CoV-2?

2. Namjerava li Pfizer nastaviti s mutacijom virusa SARS-CoV-2 putem istraživanja povećanja funkcije ili usmjerene evolucije, u svrhu stvaranja novih cjepiva prije nego što varijanta bude prisutna u većoj populaciji?

3. Je li Pfizer surađivao sa saveznim dužnosnicima u vezi s njihovim planovima za nadgledanje ovog istraživanja? Navedite imena i agencije za te osobe.

4. Koje je korake Pfizer poduzeo kako bi osigurao da mutirani virus ne iscuri iz laboratorija i ne zarazi veću populaciju?

5. Je li Pfizer surađivao s drugim biofarmaceutskim tvrtkama u ovom istraživačkom naporu? Navedite subjekte s kojima ste bili u kontaktu.

6. Hoćete li se obvezati da ćete zaustaviti svako buduće istraživanje koje mutira cjepivo protiv SARS-CoV-2 jer su značajni dokazi ukazali da su slična opasna istraživanja na Institutu za virologiju Wuhan vrlo vjerojatno dovela do početne pojave i globalnog širenja virusa?

Što se zapravo dogodilo ?

Project Veritas je u srijedu objavio  video koji prikazuje čovjeka za kojeg aktivistička skupina tvrdi da je Jordon Trishton Walker, direktor istraživanja i razvoja u Pfizeru.

Screenshot_20230129-155201_Messenger
Walker, čija je LinkedIn stranica izgleda izbrisana, moli novinara da nikome ne kaže, a zatim kaže da bi način na koji bi mutirali virus bio zaražavanje majmuna.

Screenshot_20230129-155148_Messenger
‘Jedna od stvari koje mi [Pfizer] istražujemo je, zašto ga sami ne bismo mutirali [COVID] kako bismo mogli stvoriti — preventivno razviti nova cjepiva, zar ne? Dakle, moramo to učiniti. No, ako ćemo to učiniti, postoji rizik od sličnog, kao što možete zamisliti — nitko ne želi imati farmaceutsku tvrtku koja mutira jebene viruse,’ rekao je Walker.

Walker je rekao novinaru Veritasa da će mutacija biti učinjena putem usmjerene evolucije, a virus može postati moćniji ovisno o znanstvenom eksperimentu koji se na njemu izvede.
‘Koliko sam čuo, oni to optimiziraju, ali idu sporo jer su svi vrlo oprezni — očito, ne žele to previše ubrzati’, rekao je. ‘Mislim da oni također samo pokušavaju to učiniti kao istraživačku stvar jer očito ne želite reklamirati da shvaćate buduće mutacije.’

»Nemoj nikome reći. Obećaj da nećeš nikome reći. Način na koji bi to funkcionirao jest da stavimo virus u majmune i uzastopno ih uzrokujemo da se međusobno zaraze te od njih skupljamo serijske uzorke’, rekao je.
Zatim je spomenuo Wuhan kada je govorio o držanju virusa pod kontrolom.
‘Morate biti vrlo kontrolirani kako biste bili sigurni da ovaj virus koji mutirate ne stvori nešto što ide posvuda’, nastavio je. ‘Da budem iskren, pretpostavljam da je to način na koji je virus počeo u Wuhanu. Nema smisla da se ovaj virus pojavio niotkuda. To su bikovi…’

‘Ne biste trebali provoditi istraživanje povećanja funkcije s virusima. Redovito ne. Možemo napraviti ove odabrane strukturne mutacije kako bismo ih učinili snažnijima. U tijeku su istraživanja o tome. Ne znam kako će to funkcionirati. Bolje da više ne bude epidemija zbog Isusa Krista’, dodao je.

KADA JE OTKRIO DA JE SNIMLJEN…POČINJE NASILJE

 

Dr. Robert Malone procijenio je snimku u srijedu, rekavši za Veritas: ‘Čini se da gospodin nema apsolutno nikakav moralni kompas.’
‘Ako je ovo kvaliteta pojedinaca unutar Pfizera koji donose ove goleme odluke koje ugrožavaju globalno javno zdravlje, s tako ležernim odnosom’.

 

U videu se također čuje kako Walker govori o tome da su različite varijante COVID-a kao što su Delta i Omicron ‘krava muzara’ za tvrtku.
‘Dio onoga što žele učiniti je, u određenoj mjeri, pokušati shvatiti, znate, kako postoje svi ti novi sojevi i varijante koje se samo pojavljuju’, rekao je.
‘Dakle, to je kao da ih pokušavamo uhvatiti prije nego što se pojave i možemo razviti cjepivo profilaktički, kao, za nove varijante. Dakle, zato oni vole, rade to kontrolirano u laboratoriju, gdje kažu da je to novi epitop, pa ako kasnije izađe u javnost, mi već imamo cjepivo koje radi.’

Walker je dodao da je, čak i ako ne uspije, još uvijek ‘muzara’ za tvrtku i to će i dalje biti.
‘Ponekad se pojave mutacije za koje nismo spremni’, objasnio je. ‘Kao s Deltom i Omikronom. I takve stvari. Tko zna? U svakom slučaju, bit će to muzara. COVID će nam neko vrijeme ubuduće biti muzna krava. Što je očito.’

U članku izvori su Daily mail, snimka Projekta Veritas .

Pfizer odgovara  na optužbe nakon što je direktor rekao da kompanija razvija “načine za mutaciju COVID-19″…

Pripremili

I. Drenjančević i M. Bušić

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal