ATRAZIN- herbicid najviše prisutan u čokoladnim proizvodima, voću i slatkišima

0
5106

ATRAZIN MIJENJA SPOL

Atrazin je herbicid iz grupe pesticida koji se koristi za uništavanje korova, posebno za uzgajanje soje, kakao i kave. Nosi oznaku XN što znači da je jako štetan po zdravlje. Njime se špricaju biljke, nalazi se u našoj hrani i vodi za piće.

Ova kemikalija je najviše prisutna u čokoladnim proizvodima, voću i slatkišima, kojih kod nas ima u Lidl trgovinama kompanije Rainforest Alliance sa logom žabe.

Atrazin je štetna kemijska supstanca koja mijenja spol i mlade muškarce pretvara u žene. Znanstvenik dr Tyrone Hayes (https://ewikibg.top/wiki/Tyrone_Hayes) otkrio je da antrazin mijenja seksualnu orijentaciju žaba kada se ova kemikalija nađe u vodi u kojoj žive.

FB_IMG_1676534998758

Ovaj američki profesor integrativne biologije u Kalifornijskom sveučilištu u Berkeleyju, dokazao je; herbicidni antazin je u suštini endokrini razarač koji demaskulinizira i feminizira muške žabe, a ako se godinama unosi u ljudski organizam, utiče na nivo muškog hormona testosterona.

Procijenjeno je da počev od 80-tih godina prošlog stoljeća, nivo testosterona kod muškaraca godišnje pada za po 1% što čini populacijui. Zbog toga je navedeni znanstvenik zahtjevao rigoroznu kontrolu i regulaciju svih pesticida i drugih kemikalija koje štetno utiču na zdravlje i biološku funkciju ljudi.

HOP

HOP na Telegramu