Putin se složio s idejom korištenja digitalne putovnice i stao uz Klausa Schwaba i NWO

0
9231

Putin se složio s idejom korištenja digitalne putovnice.
Putin je podržao prijedlog Ministarstva digitalne transformacije za stvaranje digitalne putovnice na pametnim telefonima.

Ruski predsjednik Vladimir Putin podržao je prijedlog da se izradi dekret koji regulira korištenje digitalne putovnice unutar zemlje.

Tijekom sastanka predsjednika i vlade, Maksut Shadayev, čelnik Ministarstva digitalnog razvoja, govorio je o razvoju usluga putem kojih građani mogu dobiti digitalna prava, police obveznog zdravstvenog osiguranja i navijačke kartice. Agencija također razvija tehnologiju koja omogućuje, u nekim slučajevima, korištenje pametnog telefona umjesto putovnice.

Ministar je od šefa države zatražio da do 1. svibnja naloži izradu uredbe koja regulira i legalizira tu mogućnost.
Po Putinovom mišljenju, stvaranje takvih usluga je zbog velike potražnje u Rusiji.

Tako je ispričao kako je nedavno na jednom od događanja razgovarao s djevojkom koja se požalila na poteškoće s kojima se osobe s invaliditetom, umirovljenici i djeca susreću pri izdavanju navijačkih iskaznica.

Naravno da se zapravo radi o kontroli građana u ime Novog Svjetskog poretka u režiji Klausa Schwaba . I Putin sudjeluje u ovoj igri porobljavanja građana i uvođenja potpune kontrole…digitalni novac, putovnica vode na put u kojem će vlast znati u svakom trenutku gdje se nalazite, koje su vam navike, što jedete, gdje se krećete…Big brother vas prati…

Igor Drenjančević

HOP

HOP na Telegramu