18,5 tisuća vojnika koje su kao zamorce stavili u eksperiment je umrlo od raka i leukemije

0
2959

Još jedan od dokaza da Vlade država ne služe svome narodu nego interesima patoloških pojedinaca i grupa koje žele kontrolirati cijeli svijet izvan i iznad svih prirodnih i natprirodnih (duhovnih) zakona;

18,5 tisuća od ukupno 20 tisuća vojnika koje su kao zamorce stavili u eksperiment je u dogledno vrijeme umrlo od raka, leukemije i drugih bolesti uzrokovanih zračenjem atomoske bombe.

Rekli su im samo da ne gledaju u bljesak bombe kako ne bi osljepili tj. da prekriju rukama oči.

Pojedinci svjedočenje kako su kroz dlanove ruke mogli vidjeti svaku svoju kost kao na rengenskom snimku.

Izložiti ljude zračenju od atomske bombe a potom u godinama poslije pratiti njihovo zdravstveno stanje, tj koje se bolesti u njima razvijaju radi vođenja statistike, a pri tom ih ne upoznati sa svrhom ovog i nivo eksperimenta;  je produkt poremećenog uma bez presedana.

Nacisti su to radili nad Židovima, Romima i drugima koje su smatrali nižom rasom, no napraviti ovakvo što nad vlastitim narodom je nešto što se mora natjerati svakog normalnog čovjeka da se zapita koliko je on sam u zabludi,  kad svoju nadu stavlja u riješenja , koja dolaze preko “izabranih” političara.

Sve njih bi zapravo trebalo, bez izuzetka, staviti “na optuzenicku klupu” kako bi se tek po djelima služenja mogli opravdati ,a ne im davati bianko mjenicu i onda eventualno dokazivati jesu li odrđreni postupci kriminalni ili ne.

https://www.tiktok.com/@jpall20/video/7210438039699737902?_t=8afhIG1DF8n&_r=1

M. Bušić

HOP na Telegramu