Inicijativa ‘Vlast pripada narodu’ je pripremila pismo Predsjedniku , zbog zahtjeva MUP-a za izmjenu zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

0
4376

Dragi čitatelji portala HOP,

 LISTANJE DOKUMENTA U DONJEM LIJEVOM UGLU
FB_IMG_1679826327213
Inicijativa ‘Vlast pripada narodu’ je pripremila Pismo Predsjedniku Milanoviću, zbog zahtjeva MUP-a za izmjenu zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zakona koji je na snazi od 1977. godine sa nekoliko kozmetičkih izmjena, ali sa člancima koji potječu iz komunističkog uređenja SFRJ.
 
Vrijeme je da obranimo slobode koje nam se kao građanima sustavno i nelegalno oduzimaju. A iste slobode nam se oduzimaju zato što narod, odnosno građani od kojih se narod sastoji, većinom ne poduzima baš ništa kako bi to zaustavili.
 
Ovom prilikom objavljujemo Pismo koje je spomenuta inicijativa pripremila za predsjednika Republike Hrvatske s nadom da će bar on poslušati narod. Nismo sigurni u ishod ali za poduzimanje daljnjih legalnih koraka mi to moramo napraviti.
 
Svi oni koji vole svoju slobodu, koji svojoj djeci žele osigurati bolju budućnost od sadašnjosti u kojoj većina ljudi jedva preživljava, trebali bi se pokrenuti i postati dijelom rješenja! Nije dovoljno znati kakvu nam budućnost određene tkz. ‘elite’ pripremaju, još bolje treba znati kako se suprotstaviti njihovim težnjama.
 
Biti samo ‘probuđen’, odnosno osviješten i znati što se događa, to neće baš ništa promjeniti, potrebno je napraviti sve što se mora napraviti kako bismo obranili svoja temeljna ljudska prava koja se sustavno uzurpiraju i to po nalogu i volji pojedinaca tkz. ‘svjetske elite’. Mi živimo u suverenoj državi a mi građani imamo svoja suverena rođenjem urođena ljudska prava. Isključivo od nas, suverenih građana lijepe naše, ovisi hoće li se planovi te ‘elite’ nastaviti ostvarivati.
FB_IMG_1678192791054
Svi oni koji žele biti supotpisnici Pisma Predsjedniku Milanoviću neka pošalju e-mail na:
– u predmetu napišite: ŽELIM BITI SUPOTPISNIK PISMA ZA PREDSJEDNIKA MILANOVIĆA, – u tekstu napišite svoje puno ime i prezime. Dati podatci će se koristiti isključivo u datu svrhu i to prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka.
FB_IMG_1675744600820
Vrijeme je da prestanemo ukazivati na probleme te da se okrenemo iznalaženju i provođenju rješenja! Potpise skupljamo do 17.04.2023. Pismo koje će se predati predsjedniku Milanoviću se nalazi na telegram kanalu od vlast pripada narodu.
Ovo pismo će se predati predsjedniku Milanoviću, i daje se na znanje svim saborskim zastupnicima.
Iz inicijative su zatražili sastanak sa Predsjednikom, te se nadamo da će Predsjednik imati sluha za ovakve neustavne i nelegalne planove i djelatnosti uzurpatora naših sloboda.