Nakon Drugog svjetskog rata za zastrašujuće i potencijalno smrtonosne eksperimente optuženo je bilo 23 njemačka liječnika i znanstvenika

0
3826

Kažu neki, VJERUJMO STRUCI. No, kojoj?

Onoj koju je politička oligarhija desetljećima držala na margini samo zato jer se usudila naglas misliti (poput Sladoljev Srećka) i upozoravati na propuste kad je opće dobro u pitanju ili ovoj koju je iznenada stavila u prvi plan?
Vjerovao bih  struci da nas povijesno iskustvo ne uči da im najmanje treba vjerovati upravo onda kada su u sprezi sa politikom. Čak i onda kada njihova saznanja zvuče u potpunosti uvjerljiva.

FB_IMG_1683152606826

I ovi današnji su kao nekoć i njemački doktori dali Hipokratovu zakletvu, no što je to što ih spriječava da u ime ideologije ne postanu ubojice i što je to što nama daje garanciju da i današnja medicina nije pod kontrolom jedne globalističke ideologije !?

Nema te garancije !! Neka stoga coronavjernici mačku o rep zakače silogizam VJERUJMO STRUCI.

FB_IMG_1683152615334

Vjerujem hrabrim pojedincima, i to onima koji su se već dokazali proteklih godina izloživši sebe čak i životno, a svoj rad na marginu priznatosti od strane (režimskih) kolega, koje se nisu usuđivale podići glas protiv, svoj javnosti znane, farmaceutske mafije.
Apsurdno je stoga govoriti da vjerujemo struci. To bi značilo da vjerujemo nečem apstraktnom. Vjeruje se pojedincima koji su bili, i jesu dan danas, dosljedni etičnosti. To nikako ne mogu biti oni koji se hvale da su svoja saznanja nadopunjavali u vojnim bolnicama NATO-a, te pri tom javno davali podršku predsjedničkom kandidatu koji je nekoć bio član Trilaterale, te uposlenik NATO-a, te danas stoje ispred stožera Civilne zaštite, ruku pod ruku, s političkim oligarsima ogrezlima u laž i životnu nedosljednost dok nam serviraju “istinu”. I još k tomu nas pozivaju na ISKLJUČIVO vjerovanje onom što oni kažu.

FB_IMG_1683152622259

S dotičnom osobom se mogu složiti kad kaže da Bog piše i po krivim crtama, no ta ju izjava ne izmješta izvan tog istog konteksta. Naime, i “nakon Drugog svjetskog rata za zastrašujuće i potencijalno smrtonosne eksperimente optuženo je bilo 23 njemačka liječnika i znanstvenika. Suđenje u Nurnbergu trajalo je od listopada 1946. do kolovoza 1947. godine. Osuđeno je njih 15, dok ih je osam oslobođeno.” …

Najpoznatiji među ozloglašenim njemačkim znanstvenicima, Josef Mengele (nadimka Anđeo Smrti), uspješno je izbjegavao ruku pravde punih 35 godina, skrivajući se po Južnoj Americi. Što dakle reći za takve ljude? Jesu li to znanostvenici, pseudo-znanostvenici ili obični mesari? “Jay Katz sa Sveučilišta Yale kaže da se nacistička otkrića ne bi smjela nazivati znanstvenim otkrićima. Profesor medicine Leonard Hoenig, pak, kategorizirao je nacističke eksperimente pod pseudo-znanost , jer je ideja nastala na temelju političkih uvjerenja, a ne znanstvenih spoznaja, i vođena je sadizmom i genocidom.”

FB_IMG_1683152618355

Opravdano je dakle pitanje može li se i sve ono što se događalo s eksperimentima u SAD-u i Wuhanu (a o čemu ovih dana saznajemo iz samog vrha američke vlasti dok na površinu izbija afera o financiranju tih eksperimenata, koje je u jednom trenutku i dio znanstvenika i sama vlast osudila, a potom i zabranila na teritoriju SAD-a) nazvati pseudo-znanost !?

FB_IMG_1683152611968

Još k tomu ako dodamo sulude izjave jednog Bill Gatesa o depopulaciji stanovništva na Zemlji, što reći !? I dok ih neki nazivaju sotonjarama ili pak kabalistima mi trebamo mirne duše reći VJERUJEMO STRUCI .

Vjerujemo struci koja kaže da će se stvar riješiti tek kada stigne vakcina od tih istih “stručnjaka” !?

FB_IMG_1683152629162

Kako da ne !! Cjepivo protiv coronavirusa (SARS-COV2) će eliminirati taj virus baš kao što je cjepivo protiv gripe eliminiralo gripu. No, nije ni to glavni problem. Hoće li SARS-cov2 ostati trajno prisutan u određenoj mjeri ili neće, manje je bitno od toga hoćemo li se mi osloboditi pseudo-znanstvenika i filantropa kao što su Bill Gates ili George Soroš o čijoj dobroti možemo govoriti samo u kontekstu ruha koje nose, ali ne i onog što je ispod njega. (Ne zaboravimo da je i George Soroš suvlasnik jedne od bioinžinjering firmi u Wuhanu.)

A kad je taj Soroš u pitanju, izdvojio bih jednu kronologiju događaja s polovice prvog mjeseca 2020. godine do polovice trećeg, a tiče se aktualnog Premijera koji se s njegovim sinom sastao u Davosu. Bez namjere da prejudiciram, ostavljam vama da zaključite sami. Naime, 13.03. na pressici stožera CZ ministrica Divjak izjavljuje da se više od mjesec dana sa svojim timom priprema za on-line nastavu. Dakle, prije pojave prvog slučaja zaraze u Italiji. A Plenković sutradan 14.03. s istog mjesta izjavljuje da se kao Vlada već dva mjeseca spremaju za pandemiju. Dakle, dva tjedna od pojave prvog zabilježenog slučaja zaraze u Kini (31.12.2019) i tjedan prije nego su Kinezi stavili Wuhan u karantenu (20.01.) I prije nego je 23.01. WHO proglasila upozorenje o povećanoj opasnosti od pandemije. A to je ujedno i dan kad su se upravljači krizama sastali u Davosu, među kojima se našao i Premijer Plenković, te se još i slikao s Aleksandrom Sorošem s kojim je, kako mediji prenose, “razgovarao o demografskoj problematici”. Dobro, netko će reći da nije nužno bilo riječi o pandemiji (nego o migrantima) jer je tek WHO izdao upozorenje o toj mogućnosti, ali kako si dragi moj Andrej mogao 14.03. izjaviti da se već dva mjeseca tj od 14.01. spremaš za nastalu situaciju kad ni Kinezi tad nisu znali hoće li se epidemija razviti dotle da će Wuhan staviti u karanten !? Ili pak prije WHO o mogućoj pandemiji?

FB_IMG_1683152625849

Također, kako si mogao Kujundžiću spočitavati da ga afera oko traljavo popunjene imovinske kartice opterećuje te sprječava da se posveti nadolazećoj opasnosti kad se još nije znalo da će epidemija doći do Hrvatske!? … Znano je naime da je odmah po Plenkovićevom povratku iz Davosa ministar Kujundžić stavio Premijeru mandat na raspolaganje nakon čega je rotarijanac Beroš preuzeo dirigentsku palicu u ruke.

Ostatak priče znamo: Coronavjernici su dirigirano s balkona svako večer u 20h zanosno pljeskali nakon što su svakog dana budno pratili visinu skale koju bi Beroš taj dan odredio. Bio je to vrhunac, ali ne pandemije, nego jednog sveopćeg ludila iz kojeg evo tek ovih mjeseci pojedini coronavjernici izlaze dok s čuđenjem gledaju, uglavnom preko interneta, kako se rađaju protesti protiv lookdown-a diljem svijeta i kako istina polako ali sigurno izlazi na površinu. Režimski mediji o tom šute (ne zaboravimo ni susret njihovih šefova s Andrejem s početka coronakrize, a koji nije bio dostupan javnosti).

Poslušajmo stoga što Riječ Božja, kaže o vukovima u janjećem ruhu:
»Zaista, zaista, kažem vam: tko god u ovčinjak ne ulazi na vrata, nego negdje drugdje preskače, kradljivac je i razbojnik. A tko na vrata ulazi, pastir je ovaca. Tome vratar otvara i ovce slušaju njegov glas. On ovce svoje zove imenom pa ih izvodi. … Za tuđincem, dakako, ne idu, već bježe od njega jer tuđinčeva glasa ne poznaju.« Isus im kaza tu poredbu, ali oni ne razumješe što im htjede time kazati.
Stoga im Isus ponovno reče: »Zaista, zaista, kažem vam: … Kradljivac dolazi samo da ukrade, zakolje i pogubi. Ja dođoh da život imaju, u izobilju da ga imaju.«

Što dakle reći za one koji u “ovčinjak ne ulaze na vrata”, nego se tajno sastaju i na prijevaru pokušavaju postići ono što nije ćudoredno? Očito ništa drugo do li i Isus koji ih naziva kradljivcima, razbojnicima, tuđincima, koljačima, ubojicama, zatvorenima za istinu i dobrotu, … za glas razuma.

Da, povijest se “spiralno” ponavlja, al svaki put sve više košta ako se iz nje ne uči. Ono što su nacisti pokušali nešto više od pol stoljeća trebala je biti “kriva crta” iz koje smo nešto naučili, no očito je da i danas ima onih koji su spremni u “svoj laboratorij”, tj. logor, staviti cijelo čovječanstvo kako bi zadovoljili svoje bolesne ambicije, ali i velikog dijela onih koji su se stavili u službu tim “dobrotvorima, filantropima” (vukovima u janjećem ruhu) samo zato jer su osjetili priliku da mogu izići iz anonimnosti i pri tom još dobiti sva potrebna sredstva jer eto našao se netko tko cijeni njihov rad, te ih gura u prvi plan, pa bio to i sam crni vrag !

M.B.

HOP -portal na Telegramu
https://t.me/hopportal