Dr. S. Sladoljev i J. Stavros poznanici iz škole: Pokojni Stavros pitao Sladoljeva u vezi cijepljenja

0
7863

Išli smo godinama u isti razred, sjedili u istoj klupi OŠ Šime Krstulovića. Ja sam bio krhak i rahitičan, zbog naočala su me zvali “Ćoro”, a on, glavni školski “štemer”, zvao me “Lumen”. Ja sam mu šaptao “prirodu i društvo” i abak, a on nije dao da me se zadirkuje. Ponosno je pokazivao očeve crne kožne rukavice a one su bile čak “jače” od Srđanovog ručnog sata! Nekako sam dospio u “višu klasu” kada mi je mama za rođendan kupila kultne “šangajke”, bijele krpene tenisice sa zelenim đonom!

Tada se po školama još nije ubijalo, ali znalo se tući. Jest! No postojao je “kodeks časti”: ne tući slabijeg, a više njih nije smjelo navaliti na jednog! Jer to nije viteški. To je kukavički. Sramotno. Bilo je i dječjih bandi. Na Skalicama “Crni asfalt”. “Crna ruka” bila je iz Bagatove.

Sjećam se kako nas je Milo u četvrtom sakupio da nakon nastave “sačekamo” petaše i šestaše jer su zadirkivali djevojčice iz razreda. Naučiti ćemo mi njih “pameti”! Jer Eleonora mu se posebno sviđala. A sviđala se i meni. Zapravo su svi klinci iz razreda bili u nju zatelebani.

Završilo je tako da smo se svi razbježali čak prije “tarapane” kada su se pojavili stariji učenici. Osim Mila i mene. Dobro su nas natamburali. Pobjegao sam i ja, ali tek nakon Mila kada je i on shvatio da je vrag odnio šalu i dao “petama vjetra”….

Razdvojili smo se u petom. Nastavili smo se družiti u muzičkoj školi “Josipa Hatzea”. Nismo baš volili klavir….

Nazvao me prije dvije godine sav u brizi. Cijepiti se ne želi, ali mora. Zbog posla. Što mu je raditi da smanji rizik? Predložio sam da se najede masne hrane i …. dobro “narolja”. Alkohol i masnoće bilo je jedino što mi je palo na pamet da bi možda moglo donekle “nauditi” lipovektorskim mRNK prenosnicima…

Prije dvije godine u prestižnom časopisu objavljeno je užasavajuće otkriće da cijepna mRNK blokira “SOS DNK repair system” koji “brine” da nakon staničnih dioba, nove stanice-kćeri naslijede ispravan genetski materijal, dakle bez mutacija. SOS zapravo “brine” da tijelo ne stvara “novotvorevine”. Tumore.

Tumori su “eksplodirali” …

SOS

Screenshot_20230507-164251_Facebook

SOS je davne 1975. otkrio dr Miroslav Radman. Na simpoziju u Vukovaru u prosincu 2022., u organizaciji liječnika primarne zdravstvene zaštite, dr Radman je sudjelovao s videopredavanjem. Učio nas je što jesti, kako disati i kako se držati, ali “SOS repair system” nije spomenuo. Javio sam se za komentar i rekao za propust. Možda za otkriće nije znao?

Srećko Sladoljev

HOP -portal na Telegramu
https://t.me/hopportal