Nakon primanja cjepiva protiv Covida glumac Jamie Foxx ostao je djelomično paraliziranim i slijepim?!

0
3038

Nakon primanja cjepiva protiv Covida  glumac Jamie Foxx ostao je  djelomično paraliziranim i slijepim, senzacionalno tvrdi Radar online.

Screenshot_20230603-135450_Samsung Internet

U dramatičnom preokretu događaja oko misteriozne bolesti megazvijezde, holivudski novinar A.J. Benza je otkrio da mu je navodno dobro obaviješten izvor rekao da je Fox imao ozbiljan zdravstveni problem nakon što je bio pod pritiskom da primi cjepivo protiv COVID-a.

Jamieju se nakon injekcije stvorio krvni ugrušak u mozgu. Nije želio cjepivo, ali film u kojem je bio natjerao ga je da ga dobije”, rekao je Benza. “Krvni ugrušak u mozgu ostavio ga je djelomično paraliziranim i slijepim u ovom trenutku.” Glasnogovornik Foxa još nije komentirao stanje zvijezde.

Screenshot_20230603-135410_Samsung Internet

 

Jamie Foxx hospitalizirana je u Atlanti nakon “medicinske komplikacije” 11. travnja. Njegovo službeno zdravstveno stanje nije objavljeno.

“Kao što smo već izvijestili, Fox je doživio nesreću dok je s kolegicom Cameron Diaz radio na svom posljednjem filmu, Back in Action. Produkcija je nastavila snimanje s dvojnikom Foxa.”

Izvori su prethodno rekli da se Foxovi voljeni “pripremaju za najgore” nakon njegove hospitalizacije.

“Jamiejevi ljudi kažu da je dobro i da mu je sve bolje dok liječnici pokušavaju otkriti dno njegovih problema – ali ne bi bio toliko dugo u bolnici da je dobro”, rekao je izvor.

Liječnik praktičar komentirao je slučaj na sljedeći način: “Krv u mozgu je cerebralno krvarenje. Ovo nije moždani udar. Moždani udar je krvni ugrušak u arteriji mozga koji prekida dotok krvi u mozak i mozak umire. Ima vrlo ozbiljne posljedice. Ovisi o tome koja je arterija zahvaćena i kakva je anatomija te arterije.”

Igor Drenjančević

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal