Putem dobro razrađene mreže stečajnih upravitelja i DORHa koji zastupa Ministarstvo financija, one koje žele uništiti u stanju su ostaviti bez gaća

0
3563

Slavimo slobodu, a sve su osvojili oni koji su u ratu pribavljali liječničke ispričnice.

urednik-Nada Landeka novinar gospodarstva
Nada Landeka novinar gospodarstva

Njihov je porezni sustav – opraštaju sebi i svojima poreze i porezne dugove, godinama ne naplaćuju porezne dugove “svojima i sebi” iskazan u stotinama milijuna kn (tzv. lista srama poreznih dužnika)

Njihov je financijski sustav – dijele si međusobno bespovratna sredstva i razne beneficije iz državnog proračuna, APNa, HBORa, HAMAGa, Fonda solidarnosti, itd.

Njihovo je odvjetništvo – kom žele opraštaju kaznena djela, a kom žele natovare na leđa lažne optužbe i namještene progone.

Njihov je i pravosudni sustav – uređuju kojem će sucu doći koji predmet, dogovaraju sudske odluke u predmetima od njihovog interesa, manipulacijama riječi, slova, pogrešnom primjenom zakona, stvorili su zahvaljujući korumpiranom pravosudnom sustavu odličan nekretninski biznis povezan sa ovršnom mafijom, surađuju sa otkupljivačima dugova, lažnim kreditnim uredima, otimačima nekretnina i imovine …..

Predstečajnim nagodbama i raznim fondovima uštedjeli su ili darovali podobnima stotine milijardi maraka, kuna, eura…..valute se mijenjaju oni ostaju isti i jednaki.

Zahvaljujući FINI imaju odličan izvor prihoda kroz ovršne postupke /60 dana novac se slijeva iz svih ovrha na poseban račun u FINI a tko se izbori za odgodu ovrhu novac mu uzimaju i dalje na tom posebnom računu FINE) Zahvaljujući FINI Državi i dostupne  su sve informacije o svačijoj imovini a što banke zbog poslovne tajne ne smiju odavati

Njihov je i zdravstveni sustav – ako imaš veze i poznanstva preživjet ćeš, osigurati si pravovremeni liječnički pregled, skupi lijek, kvalitetnu terapiju

U njihovim rukama je odluka i kontrola kome će omogućiti da bude egzistencijalno osiguran građanin a tko će biti progonjena životinja i ugledan čovjek. U tome im često asistira MUP koji često ne reagira na prijavljeni zločin već izvrće izvješća.

Putem dobro razrađene mreže stečajnih upravitelja i DORHa koji zastupa Ministarstvo financija one koje žele uništiti u stanju su ne samo ostaviti bez gaća već i ih i financijski, moralno, egzistencijalno i poslovno potpuno uništiti

Njihov je i sustav zapošljavanja u javnim službama, u pravosuđu, u Ministarstvu financija, u HBORu, HAMAGu, HNBu, Državnim nekretninama i dr. javnim poduzećima – mogu se zaposliti samo odabrani i sa pedigreom čiji nivo pedigrea procjenjuju ONI i njihovi.

Njihov je socijalni sustav i službe, u rukama jedne osobe je ovlast procijeniti kome će djecu oduzeti, a čija djeca će napredovati

Svi ostali ako nemaju snage i hrabrosti i ako nemaju od čega živjeti poželjeli su im ONI sretan put na putu “trbuhom za kruhom”.

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal