Dok Index orkestrirano sa srpskim medijima piše o BBB, 7 ubodnih rana Grka nema sudski epilog u korist BBB?!

0
2575

Index. hr je jedan od vrlo rijetkih hrvatskih medija kojega stalno pozitivno citiraju najprljaviji Vučićevi mediji kao što su šund tiskovine Informer, Alo, Kurir, Srpski telegraf, Objektiv ili Mitrovićev TV Pink ili Marićev TV Happy. Tako je bilo i nakon dvomeča Dinamo – AEK.

Nasuprot portalu Index. hr  Matije Babića, kojega hvali u komentarima Vučićev glasnogovirnik Dragan Vučićević iz SNS biltena Velike Sprdihe , zvanog Informer, naš  HOP portal godinama i s vremena na vrijeme i uvijek zajedno i istodobno prozivaju i Vučić i Vučićević i njihov terenski i sezonski radnici na privremenom radu u Hrvatskoj.

Jednom su bili udružena ekipa kad je Vučić dolazio u Hrvatsku na poziv Kolinde Grabar Kitarović, a evo sad se trojna osovina Vučić – Vučićević, sad skupa da svim medijskim ljevacima iz Hrvatske opet javlja i zvuči kao raštimani orkestar rođenih antisluhista.

Grčki narkoman i huligan Panathinaikosa ubio je nožem ranije isto registriranog huligana i navijača AEK-a. To su i prije prve tekme u Maksimiru priznali i objavili i svi grčki i svi srpski mediji.

No, kad je odigrana prva, zatim i uzvratna tekma i Grci i Srbi su preko noći zaboravili što su zajedno i istodobno priznali i napisali da je Grk ubio Grka. To je na temelju očevida zabilježeno i u službenom izvidu grčke policije u Ateni.

Hrvatski navijači se tuku šakama i nikad ne koriste u navijački tučnjavama bodeže. I tu istinu su teška srca priznali i napisali i Grci i Srbi. Na osnovu čega i u ime koga i čega onda država Grčka drži stotinu mladih hrvatskih navijača u zloglasnim grčkim zatvorima?

Hrvatska ovo mora politički intetnacionalizirati, jer se radi o očitom političkom ižvljavanju države Grčke, političkog saveznika Srbije, starog, dokazanog i velikog neprijatelja Hrvatske, nad dosta nevinih i nedužnih mladih Hrvata.

U pravu u dokaznom sudskom postupku postoji pravnička i latinski kazana prezumpcija krivnje.To će reći kako je svatko isprva nevin pred sudom dok mu se sudskim putem ne dokaže krivnja i onda sud izrekne pravomoćno sudski pravorijek. Ovdje na delu vidimo očito gaženje svakog oblika zajamčenih ljudskih prava stotinu hrvatskih državljana i to na tlu strane zemlje. Oni su unaprijed osuđeni od strane Grka i robijaju iza rešetaka, premda je već nakon tučnjave u Ateni tamošnja policija ustvrdila da je Grk ubio Grka. I zato u zatvoru treba biti samo taj ubojica Grk što je nožem ubio drugog Grka. Svih stotinu protuzakonito uhićenih Hrvata moraju odmah biti pušteni na slobodu iz grčkih zatvora. Država Hrvatska obvezna je zahtijevati od države Grčke da nakon oslobađanja stotinu uhićenih Hrvata njima država Grčka plati i golemu novčanu odštetu za protuzakonito uhićen je i držanje u zatvoru bez zakonskog osnova i bez učinjenog kaznenog djela, budući u tučnjave nitko od Grka nije teže ozlijeđen toliko da bi bio životno ugrožen.

Hrvati jesu teško fizički prebili i izudarali Grke u tučnjavi u Ateni. Grci nakon što su dobili batine od Hrvata i tučnjavi jedan na jedan potegli su noževe na Hrvate i ozlijedili hladnom oružjem noževima sedmoricu navijača Dinama. Jesu li uhićeni u Ateni Grci koji su noževima izboli i ranili sedmero Hrvata? I zato ima pravo Zoran Milanović, hrvatski predsjednik, kad veli da Grčka danima drži stotinu hrvatskih državljana koje Grčka tretira kao ratne zarobljenike.

 

Dragan Ilić iz Beograda

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal