Da li stvarno spolni odnos sa cijepljenom osobom može naštetiti?

0
10079

FB_IMG_1691131002013

Urednik Igor Drenjančević

U zadnje vrijeme ima previše “stručnjaka među novinarima i aktivistim” , koji tumače medicinske dijagnoze, glume imunologe, znaju sve o cjepivima, a sav taj kaos se događa , jer je medicina na koljenima, moralna komponenta medicinara je slična sigurnosti u Kolumbiji u segmentu vjerovanju Pfizerovom cjepivu.

Prosječna pak osoba više vjeruje medijima, nego stvarnim znalcima. Sve to je zakuhano u medijima, da bi stalno pojavljivanje stožeravaca na tv ekranima polučilo bolji rezultat. A  onda su i mnogi narcisoidni likovi počeli snimati svoje uratke da bi davali svoje ” mišljenje”. I u tome kaosu cijepljenje je vrlo učinkovito obavljeno. To vam je kao da u ratu netko tko ne zna pucati potroši svo streljivo da ne pogodi ništa. Rezultat je gubitak bitke. I to se upravo dogodilo, jer znanstvenici gurajući neznalice oko sebe zapravo daju medijski prostor svakakvim bedakima koji sebi daju za pravo sjedeći kraj njih i prepisujući svjetske vijesti bez provjere da utjeću na bilo javnosti.

Tako su i mnogi kopirajući tuđe tekstove i uratke postali zvijezde, njima se vjeruje, oni obilaze sa stručnjacima hrvatske  gradove i tumače stvari o kojima pojma nemaju, a da to uopće ne smeta stručnjacima koji sjede kraj njih. Tako i provincijalni zubari postaju zvijezde i stručnjaci koji vam tumače stanje u medijima, a osmogodišnji školarci stanje u pravosuđu.

Rekao bih skupina narcisoidnih lajavaca i neznalica gura nas u potpunu propast. Zbog toga sam porazgovarao sa vrhunskim stučnjakom o tezama koje neki aktivisti guraju kao točne informacije. Gospodin je htio biti anoniman, jer je baš ta grupacija stručnjaka umrežena sa promašenim aktivistima prijetnja njegovom integritetu, praktički napadan i od vaksera i antivaksera mora čuvati svoje zdravlje.

Da li je  točna informacija koja se gura na nekim podkastima i predavanjima ;a na kojima se nalaze ugledni sveučilišni profesori da se spolnim odnosom  sa cijepljenom osobom može zaraziti cjepivom, odnosom opasnim “koktelom” u cjepivu? 

Teoretski bi se cjepivo tako moglo prenijeti na drugu osobu, ali “nema vajde” ako IGLOM ne uđe u organizam. Što će ti se desiti ako cjepivo kapneš na kožu? Što ako 2 liponanopartikle i uđu u 2 stanice? Ništa. Problem je kada su milijuni i milijuni stanica zaraženi. 100 spajkova nećeš ni osjetiti jer je šteta zanemariva, stotine milijardi hoćeš. Isto je s dišnim problemima i prašinom. Količina je bitna.

Nema vantjelesnog šedinga! Onda bi sve proizvedene proteine prašili oko sebe. Spajkove najmanje, jer se vezuju na po zdravlje posebno osjetljiva mjesta. Zato i jesu opaki biootrovi. Da se NE VEZUJU, ne bi to mogli biti.

U glavu te sljedbe to ne ulazi …

https://petermcculloughmd.substack.com/p/breaking-clinical-rationale-for-sars?r=14jb45&utm_medium=ios&utm_campaign=post

Na mnogim portalima i blogovima je izašla “formula spasa cijepljenima” kako izbaciti pripravak cjepiva iz sebe.

Nattokinase: 2000 jedinica fibrina (100 miligrama) oralno dva puta dnevno bez hrane
Bromelain: 500 miligrama oralno jednom dnevno bez hrane
Kurkumin: 500 miligrama oralno dva puta dnevno (preporučuje se nano, liposomski ili s dodatkom piperina).Da li ovo može izbaciti cjepivo iz tijela?

Cjepivo NE, ali evtlualno može pomoći razgradnju spikeova. To sam jako, jako davno rekao u jednom komentaru, odgovoru na postavljeno pitanje. S bromelinom sam radio, koristi se u dijagnostici rijetkih krvnih grupa da bi se enzimatski “očistili ” gornji slojevi eritrocita i tako moglo doprijeti do dublje smještenih rijetkih krvnih grupa (ima ih osim ABO i Rh preko 300!).Oni  znaju,  nešto što nitko drugi ne zna, a to je da proteoenzimi razgrađuju i PEG i mRNK.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal