Kraj milijuna odvjetnika u svijetu prolazi zlotvorski ugovor o PANDEMIJI

0
2565

Međunarodnom ugovoru o pandemiji iz WHO-a ______________________________________________

Priložena snimka zaslona prikazuje stranicu 1 dokumenta od 13 stranica pod nazivom “Politička deklaracija sastanka na visokoj razini Opće skupštine Ujedinjenih naroda o prevenciji, pripravnosti i odgovoru na pandemiju”.

Ovaj dokument je sa sastanka Opće skupštine Ujedinjenih naroda 1. rujna 2023., na ovom sastanku potpisana je takozvana izjava o namjeri da će SVE države članice potpisati Međunarodni ugovor o pandemiji.

Srećom nije potpisan sam ugovor, već izjava da će ga sve zemlje potpisati nakon što se pregovara/procesira, a razlog zašto je ova deklaracija potpisana i sva “buka” koja se digla oko sam ugovor…

Što mislim pod bukom?

Da, osim što smo skrenuli pažnju na ovaj horor ugovor, npr. Andrew Bridgen i dr. (u engleskom parlamentu), John Campbell (na svom YouTube kanalu) i mnogi drugi “mediji istine” upravo su najoštrije upozorili da je ovo definitivno otimanje vlasti, kako bi WHO ovim ugovorom (i Uredba IHR) na mjestu bi mogla nadjačati lokalne zakone pojedinačnih država članica (uključujući Ustav).

______________________________________________

U svakom slučaju, čini se da možemo očekivati da će s ovim pismom namjere proći ludilo kada završe pregovore o njegovom sadržaju, a ti pregovori bi trebali biti gotovi do svibnja 2024. godine…!

Stoga  ponovno ponavljamo stranicu s međunarodnim ugovorom o pandemiji i objavljujemo ovo pismo namjere zajedno s ostalim dokumentima. Toliko odvjetnika u svijetu gdje ovako nešto prolazi. Toliko.sudaca na svijetu gdje ovakav zlotvorski zakon prolazi?

Stvarni dokument ovdje se zove PPPR-Final-Text.pdf, a ako želite pročitati najnoviji radni nacrt ugovora o pandemiji, morate se pomaknuti prema dolje na stranici do sastanka broj 6 i pronaći dokument

A_INB5_6-en.pdf https://zeroq.one/who-pandemic-treaty/

 

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal