Rat u Hrvatskoj je prvi izgubljeni rat globalističkog nasrtaja na nacionalne suverenizme

0
979

Dekonstrukcijom SSSRa i Jugoslavije krenulo se u stvaranje NWO. Zapravo, rat u Jugoslaviji je bio početak WW3 koji se nastavio odvijati u etapama, a traje evo sve do danas.

Navodno bi se trebao provesiti nakon sveopće eskalacije do 2025. Pitanje Jugolavije jest pitanje još s početka 20 stoljeća kada je nakon uništenja Austro Ugarske monarhije stvorena kraljevina po uzoru na Britaniju , u kojoj jedan narod (Englezi) dominira nad Škotima, Velšanima i Ircima.

Zadaća Srba je bila  očuvanje jedne državne tvorevine koja će Hrvatsku (zajedno s BiH) držati odvojenu od katoličke srednje Europe, te tako onemogućiti izlaz iste na Jadran.

Nakon 2. Svjetskog rata , srpskog kralja je zamijenio Cherchilov mali od kužine, J.Broz, no nakon njega trebalo je pronaći novi modus operandi.

A pronadjen je u transformaciji Jugoslavije u tzv Jugosferu (minus Slovenija, plus Albanija) s time da Srbi od Hrvatske naprave ne kiflu,  nego maleni perec.

Da su krajiski Srbi potpisali Plan Z4 to bi se i dogodilo. Dakle, do zadnjeg trena bilo je neizvjesno hoce li taj plan o budućoj regiji unutar EU (koja omogućava regiji okrupnjenoj oko Njemačke izlaz na Jadran preko Slovenije, a u kojoj je rat bio klasična “false flage”).

To što je se Hrvatska uspjela osamostaliti zasluga je branitelja, ali i srpske gluposti tj. pohlepe preko akcije Viganj (Oluja ju je preduhitrila za samo jedan dan) kojom su mislili ovladati bihačkim džepom i povratiti od HVO izgubljeni teritorij.

Zato se rat u Hrvatskoj može reći da je prvi izgubljeni rat globalističkog nasrtaja na nacionalne suverenizme. A da je to tako potvrđuju samo ove dvije neosporne činjenice.

Prva je izjava Milanovića da je Hrvatska SLUČAJNA država, a druga da Tuđmanu nitko od svjetskih čelnika nije došao na sprovod, osim turskog predsjednika , budući nije pristao (ili je odustao, svejedno) na prijedlog iz EU i NATO-a da se Hrvatska vrati u regiju.

M. Bušić

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal