Svi podaci o vama idu preko nano tehnologije koja je u vama cijepljenjem i wi-fi konekcijom

0
7402

Ako ste mislili da vaši osobni podaci (koji su privatno vlasništvo) poput zdravstvenog kartona i njegovog sadržaja neće biti proslijeđivani trećim stranama, i to još k privatnim tvrtkama, grdno ste se prevarili.

Saga s cijepljenjem nije gotova. U svakom trenutku može se znati ne samo jeste li cijepljeni, nego i kojim cjepivom, pa čak i sa specifičnošću istog s obzirom na “code” svake pojedinačne ampule, koja je “zapala” upravo vas. Na taj način, između ostalog, lako je povezati i “jedinstveni indetifikacijski broj” koji se očitava kod uključenja Bluetootha na vašem mobitelu (ili bilo čijem drugom u vašoj blizini) s imenom iz vašeg zdravstvenog kartona, tj. baze podataka o vašem zdravstvenom stanju.

Dakle, ne samo što mogu pratiti način kako vaš organizam reagira (ili je reagirao do trenutka smrti izazvane cjepljenjem) na primljeni eksperimentalni sadržaj iz “vaše” ampule, nego i vaše kretanje u svakom trenutku, lokaciju na kojoj se nalazite, te čak i kako emotivno reagirate u određenim situacijama dana. Svi ti podaci idu preko nano tehnologije koja je u vama i wi-fi konekcije.

Nimalo slučajno nije što je se preko zdravstva i ulaska ljudima pod kožu krenulo k ispunjenju agende o potpunoj kontroli. Ima onih koji će reći da se ne radi ni o kakvoj novosti jer su nas već mogli i lokacijski pratiti i prisluškivati preko mobitela, te znati sve što nas zanima kroz posjete web-u i uvidom u komentare na društvenim mrežama, međutim ovdje je riječ o mogućnosti utjecanja na naša emocionalna i fizička stanja, ali i duhovna jer je preko postojeće tehnologije moguće ćutiti u svom srcu glasovne poticaje, pa čak i primati naređenja. Razotkrivanje određenih tajnih projekata tipa “minde control”, a koji su primjenjivani u vojsci i radu obavještajnih organizacija nam to potvrđuju, kao i brojni znanstveni patenti dostupni javnosti. Dovoljno je samo malo istražiti pa se uvjeriti da se ne radi samo o intrigantnim filmovima na ovu temu, nego i o stvarnosti u kojoj živimo ovdje i sada. Naivno je stoga misliti kako ljudi željni kontrole i moći, a koji su u posjedu ove tehnologije, istu neće iskoristiti primjenjujući je na sveukupnoj populaciji. Ili da se već ne primjenjuje, te da su ovo tek teorije zavjera. I ne samo da je naivno, nego i glupo, a na momente i idiotski kad su sve ovo obznanili upravo oni čije planove i akcije mi samo prenosimo. Sve rečeno se može i dokazati relaventnim dokazima. No, sve govori u prilog tomu da nije u pitanju puko neznanje, nego želja mnogih da o ovom ne znaju ništa. Drugim riječima oni vjeruju u ono što žele da je istina, a ne u ono što ona jest. Radi se dakle o nesuočavanjeu s određenim činjenicama jer bi to u protivnom značilo promjenu životnog kursa, te prihvaćanje odgovornosti za svoje postupke , kako prošle, tako i sadašnje, i buduće. Radije se želi ostati u mraku i u “nadi” da nema potrebe za buđenjem, tj. za nadom koju pruža istina koja oslobađa. Radije će pristati na ponudu “kruha i igara” i na emocionalnoj razini, nego iskoračiti na vrijednosno duhovnu. U svemu ovome zapravo je temeljno pitanje, iako na prvi pogled nema veze s iznesenim, pitanje osobne duhovnosti koja podrazumijeva spremnost na obraćenje kojem prethodi spoznaja grijeha, pokajanje za iste, a potom i priznanje zavedenosti ponudom koja je u srži laž i obmana. Kad se u poslanici Hebrejima govori o razvrstavanju na one koji ljube istinu i one koji povjerovaše laži spominje se upravo riječ “obmana”, tj. Djelotvorna zabluda u koju će mnogi povjerovati, te se očitovati kao “bezakonici” – oni koji su prezreli i odbacili Zakon Božji. Njima bliski su i oni koje voza kognitivna disonanca, te se slažu s nametnutim narativom iako vide da je isti lažan. To su oni koji vide (razumiju), ali ne čine.

Ne žele se izlagati (pogibiji) jer se s “rogonjama ne isplati bosti”. Oni će šutke pristati na sve mjere i zakone koji su upereni protiv slobode, dostojanstva i prava čovjeka, a pri tom se nadati da će se provući između kapi … sve dok ne pokucaju i na njihova vrata. A tad će biti kasno. Moći će tek samo “skvičati poput slavonskih svinja”.

M. Bušić

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal

HOP