Bioterorizam? U 24 sata tri različita rezultata ‘testa za koronu’ – zbog koje su vas nekad progonili !

0
7980
urednik portala HOP Igor Drenjančević
urednik portala HOP
Igor Drenjančević

Odlučio sam napisati na koji način je zdrastveni sustav djelovao u mojem slučaju, a iz kojeg može biti razvidno da neke stvari u svezi pandemije ili plandemije trajno nisu jasne.

Oko 4.30 sati jedne nedjelje probudio sam se uz jak kašalj koji je prouzrokovao na trenutak gubitak zraka, osjećao sam se kao da me netko guši dok sam nezaustavljivo kašljao, u biti sjećanje me više drži u vezi gušenja, nego samog kašlja.

U jednom trenutku sam se osjećao kao da zrak ne prolazi dalje od grla, kao da je netko zabetonirao prolaz i panika je hvatala cijelo tijelo. Niti otvoreni prozor nije pomagao. Ipak u jednom trenutku tijelo je počelo “gutati zrak” na način kao kada  prolazi kroz grlo u koje je zapela koštica šljive.

Samo kašljanje je trajalo preko dva tjedna. Bez da sam šmrcao, imao temperaturu ili izbacivao sluvazi sekret iz pluća. I danas kada ovo pišem potpuno je isto stanje i bez obzira na sumamed prepisan od doktora, stanje je nepromjenjivo.

FB_IMG_1704482876946

Prva hitna koja me obradila sumnjala je na kardiološke probleme, prva doktorica je to navodno i ustanovila . Zanimljivo kako sad forsiraju takve preglede.

Nitko u ordinaciji nije spomenuo famoznu koronu , a kamoli test na koronu. Završio sam na hitnoj u bolnici. I tamo se nastavila potraga za srčanim problemima. Odmah sam primljen na red bez ikakvog čekanja na osnovu dijagnoze.

Niti u bolnici nitko nije napravio tzv. test na koronu iako kontrolirani i nametnuti mediji po cijele dane su zvrndali o pojaćanim broju obljelih od korone i hripavaca u to vrijeme.

IMG_20240116_105834_692

Doktori nisu nosili maske u hitnoj u bolnici , iako su “strašne ” priče u medijima. Nekada se izbacivalo iz vlakova i autobusa bez maske , tako je  moj prijatelj Dominik  “zaustavio vlak” jer nije htio staviti masku. I nikoga to previše ne brine danas?

Kod mene ovo je stanje već jako dugo, doktorica na hitnoj je potvrdila da ima dosta sličnih slučajeva. Takve slučajeve oni ne znaju objasniti.

IMG-20240112-WA0025

No tu nije kraj zdrastvenog cirkusa. Kako se ovo stanje nastavilo kod mene, sa još žešćim posljedicama i trajnim umorom,  otišao sam kod liječnice opće prakse. Ono je isto potvrdila da takvi slučajevi postoje.

I naravno niti ona me nije na koronu testirala.

Pitao sam ju kako sada nitko ne govori o koroni i o testovima na koronu, a prije se nigdje nije moglo maknuti bez tog odnosa  i narativa.

Ipak me odlučila testirati na koronu sa onim diskutabilni testom, ali zanimljivo nije ga gurala do krajnjih bolnih granica. I test je pokazao nekakvu graničnu koronu?!

FB_IMG_1705142976124

To po našim doktorima znači ili da sam tu strašnu koronu prohodao ili da je u nastajanju?!

Zbog toga sam morao doći ponovo kod nje, njen drugi test je pokazao da nemam koronu, a test koji sam sam napravio  kod kuće  prije polaska pokazao je da ju imam!

IMG-20240109-WA0005

Sve u pola sata razlike.

Sjetite se što su ljudima radili u vrijeme pandemije laži,  sada dolazim kod nje u ordinaciju ne noseći masku, a prije se to tretiralo kao ugrožavanje života drugima, praktički po onoj tragikomičnoj Markotićki terorizam, prolazim bez opomene… kome se ispirao mozak?

I koji je zaključak?

Dijagnoze nema do dan danas o mojoj bolesti, uz sve moguće preglede, a čini  mi se da bi nekim doktorima trebao hitan psihijatrijski pregled.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal