S. Sladoljev: Zaboga, ne cijepite djecu!

0
7964

Obmanjivači, štetočine, neznalice i šarlatani, dakle političari i lažna struka, ponovno su vas putem svojih alata, dalekovidnica i tiskovina, “naciljali” propagandom HPV cjepiva! Na temu sam puno toga ranije pisao pa se neću ponavljati.

 

Samo ću upozoriti: roditelji, ne nasjedajte! Radi se o onim istim ljudima koji su vas zavodili, mamili ili silili da primite kovid cjepiva!

U UČINKOVITOST TROvalentnih HPV cjepiva posumnjao sam već 2005.-te kada su prvi put u povijesti predstavljena struci na mamut-kongresu u Vancouveru! U izvještaju s kongresa Upravi Imunološkog zavoda, doslovno sam napisao kako se “bojim će blokada triju onkogenih sojeva trovalentnim cjepivom pokrenuti lavinu ostalih!” Tako se i desilo. Upravo žene cijepljene trovalentnim cjepivom, postale su metom drugih onkogenih HPV sojeva! Radi toga razvijeno je novo, DEVETvalentno cjepivo, a na docjepljivanje eksplicitno su pozvane SAMO najugroženije, žene cijepljene TROvalentnim cjepivom (trebate znati da je HPV podtipova preko 200, a opasnih je nekoliko desetaka!)!

Te 2005.-te godine, međutim, ništa nisam znao niti sam sumnjao u moguće ZDRAVSTVENE POSLJEDICE zbog primitka HPV cjepiva! To sam shvatio (i objasnio) tek 2009.-te.

Roditelji, cijepljenjem NEĆETE svojoj djeci dokinuti rizik infekcije HPVom, ali ćete SIGURNO ući u rizik da vam djeca možda obole od autoimune bolesti. U toj “lutriji”, zapamtite, SIGURNO NEĆETE dobiti, ali MOŽETE IZGUBITI bez mogućnosti ispravka pogreške. “Čupati” ćete kosu! BESPOTREBNO ćete zaigrati ” ruski rulet” s jednim metkom u bubnju u kojem ima mjesta za 40 metaka.

U nedjelju 21. siječnja u 14 h na Z1 TV, www.z1tv.hr/hr/livestream odvjetnik Aaron Siri (ICAN, www.sirillp.com), koji je nota bene dobio postupak protiv CDC-a u vezi kovid cjepiva, otkriti će vam podli trik kojim se poslužila farmacetska mafija kako bi sakrila poražavajuće posljedice primitka HPV cjepiva. Da bi “ruski rulet” skrili, mafijaši su u kliničkom pokusu, umjesto placeba, kontrolnoj skupini davali aluminijski cijepni pojačivač umjesto fiziološke otopine (na povezanost pojačivača i autoimunih bolesti uporno upozoravam 15 godina!)!

Nakon što su u promatranim skupinama, i u pokusnoj i u LAŽNOJ kontrolnoj, tijekom samo (!) 6 mjeseci dobili iste posljedice, dakle podjednaki postotak oboljelih djevojčica od autoimunih bolesti (2,3%), mafijaši su “zaključili” kako je cjepivo sigurno! Takve bi trebalo streljati!

Jer, kada bi bilo “normalno” da u zdravoj populaciji od autoimunih bolesti u samo pola godine, “od ničega” oboli 2,3% ljudi, jednostavnom računicom ispalo bi da onda svake godine prirodno obolijeva 4,6%, u deset godina 46%, u dvadeset svi bi prirodno imali autoimunu bolest!

Zaboga, ne cijepite djecu!
“Nema potrebe da strahujemo od virusa, zato – cijepite se. Napokon bez zebnje mogu da stanem na scenu sa kolegama, ali i da konačno zagrlim neke drage ljude. Osjećam se zaštićenom i ponovo slobodnom. Jedva čekam nova putovanja i druženja, kako na sceni, tako i u životu”
(Ivana Mrvaljević, 3.07.2021.)

…. nekako u isto vrijeme s izjavom poznate glumice, objavljeni su mučni znanstveni radovi koji su upućivali na vjerojatnost masovne pojave tumora po primitku mRNK cjepiva! Odmah sam reagirao. Ne da zastrašim nego da upozorim.

Slutnje i predviđanja su se obistinili. U prosincu 2023. u Hrvatskom Saboru na tu je temu održana konferencija o kojoj su govorili najpoznatiji svjetski liječnici. Naša tzv. “struka” i tzv. “novinari” “dočekali” su ih na njima primjeren način: prvi su “odmaglili”, a drugi “zamaglili”.

Zaključno:

1. TURBOtumori direktna su posljedica korištenja mRNK tehnologije u proizvodnji tzv. “cjepiva”!

2. WHO najavljuje mRNK tehnologiju u proizvodnji SVIH tzv. “cjepiva”!

“Nikada nisam vidio četvrti stadij raka dojke kod žena u 20ima! Nikada nisam vidio četvrti stadij raka debelog crijeva kod muškaraca i žena u 20ima i 30ima! Leukemije koje će vas ubiti za nekoliko dana ili čak sati nakon dijagnoze!”
(William Makis, gost predavač u Hrvatskom parlamentu 1. prosinca 2023.)

“Galopirajuće” tumore predvidio sam 2021. Tako strašne ne! Europska agencija za lijekove* nije dala “zeleno svjetlo” kovid cjepivima! Tko je u “hrvatskoj” agenciji d.o.o. ipak dao? Tko je znao? Da li je i zbog toga sazvan sastanak Vlade d.o.o
s medijima d.o.o. kako će izvještavati!? I za to biti nagrađeni novcem građana! Čije su ruke krvave do očiju?

*Govor Marcela de Graaffa, člana Europskog parlamenta (MEP) za Nizozemsku: 21. studenog 2023.

“Počet ću, dame i gospodo.

Prošlog mjeseca napisao sam pismo Europskoj agenciji za lijekove (EMA) s Joachimom Kuhsom i šest drugih kolega iz Europskog parlamenta upućeno agenciji odgovornoj za odobrenje lijekova na europskom tržištu (EMA).

Zatražili smo pojašnjenje oko mnogih problema vezanih uz cjepiva protiv koronavirusa.

Ti problemi su toliko ozbiljni da smo zamolili EMA-u da povuče odobrenje za stavljanje na tržište.

Ovog mjeseca primili smo odgovor od EMA-e na naše pismo, a taj odgovor sadrži šokantne činjenice.

Prije svega, EMA izričito navodi da je isključivo odobrila cjepiva protiv koronavirusa za individualna cijepljenja i apsolutno ne za kontrolu infekcije i apsolutno ne za sprječavanje ili smanjenje infekcija, što je pogubno za vlade koje su u potpunosti prihvatile poruku da to rade za nekoga drugoga.

Ništa nije ispravno u tome.

Nije samo da EMA uopće nije dopustila cjepivima da se bore protiv infekcija, EMA ide još dalje. Objasnila je, u svom odgovoru, i citiram, da izvještaji EMA-e o ocjeni odobrenja cjepiva ističu nedostatak podataka o zaraznosti.

Drugim riječima, cjepiva nisu bila namijenjena sprječavanju infekcija i nije bilo nikakvih podataka koji potkrepljuju da cjepiva pomažu protiv infekcija.

Zapravo, EMA tvrdi da izloženost virusu povećava šansu za infekcije čak i kod cijepljenih osoba.

Masovne vladine kampanje za cijepljenje radi zaštite roditelja, susjeda i osoba slabijeg zdravlja bile su ne samo neovlaštene, već i potpuno besmislene i ne temelje se na činjenicama.

No, nažalost, stvari postaju još gore.

EMA kaže da su cjepiva namijenjena samo za zaštitu cijepljenih pojedinaca i prije nego što se osoba, pacijent, cijepi, svi sigurnosni podaci moraju, i ponovno citiram EMA-u, uzeti u obzir prilikom davanja ili preporučivanja cijepljenja.

Dakle, smjeli ste preporučivati cijepljenje tek nakon što je liječnik utvrdio da je to razumno u vašem slučaju i budući da nitko mlađi od 60 godina nije imao šansu za ozbiljne komplikacije zbog koronavirusa, nitko mlađi od 60 godina nije smio biti cijepljen bez iznimke.

Dakle, sportske dvorane pune ‘cijepljenih uboda’ potpuno su bile u suprotnosti s namjenom kojom su cjepiva odobrena od strane EMA-e.

I postaje još gore.

Za procjenu sigurnosti cjepiva bilo je ključno da se nuspojave pravilno evidentiraju.

A EMA o tome kaže; očekujemo mnogo izvještaja o nuspojavama koje se javljaju tijekom ili neposredno nakon cijepljenja, a to znači da se pritužbe moraju prijavljivati posebno u prvom razdoblju neposredno nakon cijepljenja.

Vlada je podržavala politiku u kojoj se ove pritužbe nisu prijavljivale u prva 14 dana nakon cijepljenja jer bi cjepivo trebalo 10 do 14 dana da bi postalo učinkovito.

Sve pritužbe u tom razdoblju su bile zapisane kao posljedica koronavirusa, a to nije samo prijevara, već namjerno ugrožava živote ljudi.

I podsjećam vas još jednom da se i dalje borimo s ogromnom takozvanom neobjašnjivom prekomjernom smrtnošću.

Ukratko, ove informacije iz EMA-e razorne su za razvijenu politiku cijepljenja Ruttea (premijera) i de Jongea (ministra zdravstva).

Vlada je znala da cjepiva neće štititi od širenja virusa, ali nije podijelila tu informaciju s građanima.

Naprotiv, prisilila je građane na cjepiva lažima, prikrila nuspojave i time dovela u opasnost zdravlje svih koji su primili takvo cjepivo.

Kampanje cijepljenja trebale bi se zaustaviti što je prije moguće jer jednostavno nije sigurno i ne udovoljava zahtjevima postavljenim od strane EMA-e.

Vlada i sve političke strcanke koje su to podržale trebale bi snositi odgovornost za svoje laži i prijevare.”

IZVOR https://twitter.com/ianmcdermottLSO/status/1727060056968196601?t=tQjmQD4JrFQIsqADIihsIA&s=19

SREĆKO SLADOLJEV

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal