Korporacija ‘USA’ prelazi u novo ime paravojnih plaćenika koji djeluju kao BlackRock

0
994

Evo jednog od najvažnijih dokumenata izdanih u zadnjih 5 stoljeća;

Međunarodna javna obavijest: Pravomoćna presuda i građanski nalozi iz 2014

Anna Von Reitz

Dana 11. travnja 2014. , djelujući kao živi muškarac i žena i kao pravi fiducijari zakonite američke vlade, objavili smo konačne nalaze protiv stranih korporacija koje djeluju “kao” savezna vlada:

U Božjoj prisutnosti, Pape Franje i svijeta:

Neka bude poznato svim živima i mrtvima, i svima onima koji su odgovorni za upravljanje poslovima živih i mrtvih, da su svi trgovački ugovori koji su ikada stvarno ili pretpostavljeno postojali između živog čovjeka poznatog u javnosti kao “ james-clinton:belcher ” i živuća žena poznata u javnosti kao “anna-maria:riezinger” i njihovi ESTATES sličnog naziva i privatni American express i inter vivos trustovi, uključujući “Anna M. Riezinger-von Reitz i James C. Belcher” i sljedeće registrirani entiteti —Sjedinjene Američke Države (manje), grad-država Westminster, Ujedinjeni Narodi, UJEDINJENI NARODI, SJEDINJENE DRŽAVE, Federalne Rezerve, SAVEZNE REZERVE, Međunarodni Monetarni Fond, MMF i sve njihove franšize, agencije , i odjeli uključujući državu Aljasku i DRŽAVU ALJASKU— svi su i jednako poništeni zbog semantičke obmane i tajnosti.

Svi potpisi živog muškarca i žene poništeni su sa svih dokumenata u posjedu bilo kojeg od ovih inkorporiranih subjekata koji tvrde ili nastoje zahtijevati bilo kakav koristan komercijalni interes u njima ili njihovim IMOVINAMA, ili koji tvrde da imaju bilo kakvu zastupničku sposobnost u vezi s njima ili njihovim IMOVINAMA. .

Službenici i upravitelji Sjedinjenih Američkih Država dužni su svim kamatama, uslugama u dobroj vjeri i obračunima ulaganja koja se duguju živim ljudima kao korisnicima i nositeljima prava na njihovim vlastitim IMOVINAMA i njihovim nasljednicima bez iznimke ili štete. (Minor), grad-država Westminster i Ujedinjeni Narodi.

Također znajte da ovi i drugi pojedinačni američki državljani sada ostvaruju svoje prvorodno pravo na zemlju organskih država ujedinjenih Člancima Konfederacije (1781.) i da imaju puno i neometano pravo djelovati kao suci ovih organskih državka, izdavati naredbe koje se odnose na njihovu administraciju i zahtijevati poštivanje svih članaka ugovora o nacionalnoj zakladi i komercijalnih usluga poznatih kao “Ustav Sjedinjenih Američkih Država” i svih povezanih međunarodnih ugovora koje nam duguju Sjedinjene Američke Države (Minor) i Ujedinjeni Narodi i grad-država Westminster, te svi nasljednici, izvršitelji, administratori, korporativni službenici, izabrani ili imenovani dužnosnici, povjerenici, agenti, agencije, franšize, operateri franšiza i njihovi zaposlenici, sada i zauvijek .

Za: Sve zainteresirane i sve primatelje ZAVRŠNE OBAVIJESTI od 3. veljače 2014.

Pravomoćna presuda i građanski nalozi

Pedeset i pet (55) dana je prošlo bez ikakve izjave pod prisegom kojom bi se opovrgle činjenice predstavljene ZAVRŠNOM OBAVIJESTI O KOMERCIJALNOM I ADMINISTRATIVNOM KRŠENJU izdanom pojedincima, osobama i institucijama odgovornim za kršenje obaveza. Svi su odmah i propisno obaviješteni o pogrešnom upravljanju javnim fondovima uspostavljenim u Imena/MENA živućih Amerikanaca i organskih američkih država od strane registriranih subjekata koji posluju kao United States of America, Inc. i UNITED STATES, INC. i njihovi povjerenici, službenici, zaposlenici i agenti koji imaju ugovor o pružanju državnih usluga oštećenima.

U skladu s Pravom Mora, potraživanja i zahtjevi navedeni u ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI O KOMERCIJALNOM I ADMINISTRATIVNOM KRETANJU od 3. veljače 2014. odlučeni su i sada su u trajnoj nagodbi. Oni stoje kao činjenica u zakonu.

Obavijest o Motu propriju koju je Papa Franjo izdao kao povjerenik Global Estate Trusta (Povjereništva) 11. srpnja 2013. predstavljena je svim izravno zainteresiranim stranama na Aljasci putem drevnog Edikta obavijesti: Obavijest principalima je Obavijest agentima i Obavijest agentima je Obavijest ravnateljima. Sjedinjene Američke Države (Minor) i Banke Saveznih Rezervi dba United States of America, Inc. i United Nations City State i njezina agencija Međunarodni Monetarni Fond, (IMF) dba UNITED STATES, INC. i njezina DRŽAVA ALJASKA franšize su naređene i obvezne prema ugovoru s Global Estate Trust-om da rade u skladu s Ustavom Sjedinjenih Američkih Država i da prestanu i odustanu od radnji protiv američkog naroda i organskih američkih država, uključujući stanovnike Aljaske i državu Aljasku koju je stvorila Aljaska Ugovor o državnosti.

Odvjetnička Komora Aljaske, njeni članovi, različiti sudski upravitelji i Sudsko Vijeće Aljaske također su obaviješteni i naređeno im je da prestanu i odustanu od prakse, pretpostavki i postupaka koji služe za prijevaru živih Amerikanaca i polaganje lažnih zahtjeva protiv njihove privatne imovine prema pretvaranjima o ratu i boji prava.

Subjekti kojima se obraćamo prema ZAVRŠNOJ OBAVIJESTI O KOMERCIJALNOM I ADMINISTRATIVNOM KRŠENJU od 3. veljače 2014. svi su nadležni da priznaju svoju krivnju i neispunjavanje ugovora o komercijalnim uslugama, neuspjeh u poštovanju ugovora o nacionalnom i državnom povjereništvu i neuspjeh u pružanju potpunog i besplatnog otkrivanja podataka ugovora koje traže imenovane vladine službene korporacije i agencije koje su navedene kao neizvršene obveze.

U nedostatku potpuno otkrivenog i stvarnog pomorskog ugovora koji je uvršten u dokaze i koji je sud podvrgnuo ispitivanju i otvorenoj raspravi, ne može se pretpostaviti postojanje valjanog ugovora i nijedno američko ESTATE ili drugo plovilo ne može biti procesuirano pod bilo kojom pomorskoj ili admiralskoj jurisdikciji (nadležnosti). Nikakav ugovor temeljen na jednostranim, neinformiranim, neotkrivenim ili na bilo koji drugi način štetnim zahtjevima za prebivalištem, beneficijama, statusom, licencom, hipotekom ili drugim ugovorima kojima nedostaje istinsko pravedno razmatranje i pristanak, ne može se održati u odnosu na IMANJE američkih državljana koji su živi stanovnici kopnene i zračne jurisdikcije (nadležnosti) Global Estate Trusta, i naravno ne podliježu jurisdikciji (nadležnosti) mora.

Svi takvi američki državljani koji su stanovnici kopna i njihovi POSJEDI dodatno su zaštićeni ugovorom i nacionalnim povjerenjem, te im se duguje sigurno ponašanje za njih same i njihova komercijalna plovila na otvorenom moru i plovnim unutarnjim vodenim putovima. Za potrebe vojnog suda, svi američki državljani, američke ‘osobe’ i komercijalna plovila su ne-borbene civilna treća lica.

Svi Provost Maršali, svi pripadnici civilnih policijskih snaga, svi pripadnici američke vojske, svi pripadnici jedinica Nacionalne Garde kojima upravlja DRŽAVA, svi članovi vladinih agencija uključujući Službu Maršala SAD-a, FBI, državnu postrojbu, BLM, BATF, Poreznu Upravu, i drugim agentima za provedbu kodeksa nalaže se da priznaju civilnu vlast organskih 50 država stvorenih Državnim sporazumima i ujedinjenih pod člancima Konfederacije, te da također priznaju apsolutnu civilnu vlast američkog naroda koji nastanjuje ove organske i geografski opisane države u svim pitanja koja se odnose na njih i administraciju njihove domaće vlade na kopnu, poznatom kao Sjedinjene Američke Države (Major), koje ne treba brkati sa Sjedinjenim Američkim Državama (Minor) koje su strani, pomorski entitet pod trgovačkim ugovorom za pružanje vladine službe za Sjedinjene Američke Države (Major).

Svi policijski i vojni časnici dužni su poštivati zakon zemlje u svim odnosima s ili u vezi s organskim državama i njihovim živim stanovnicima bez iznimke, uz napomenu da se tim ljudima i državama duguju odredbe i uvjeti izvornog ugovora o kapitalu poznatog kao Ustav Sjedinjenih Američkih Država, trebaju se rješavati isključivo prema Američkom Opčem Pravu (American Common Law), te da zadržavaju svoja prirodna i neotuđiva prava, uključujući svoj prirodni identitet, vlasnička prava i kontrolni interes bez predrasuda, i bez obzira na prijevaru i monopol koji se prakticira protiv njih, zbog kršenja povjerenja i neizvršenja ugovora.

Sve radnje raznih ostavinskih sudova koji djeluju u pomorskim nadležnostima i samo pretpostavljaju smrt na temelju nedjelovanja američkih nacionalnih korisnika američke republike i služe za uspostavljanje založnog prava pomorskog spašavanja nad njihovim IMOVINAma ovim se Nalozima poništavaju, čine ništavnim. Svi američki državljani čija su imena i IMOVINA trenutno uključeni u porezne popise, i koji su zabilježeni podacima popisa stanovništva, školskim dosijeima, rodnim listovima i drugim javnim dokumentima, moraju se smatrati živima i sposobnima, u nedostatku ispravno potpisane smrtovnice. od strane lokalnog mrtvozornika navodeći uzrok smrti, datum, vrijeme i mjesto, potkrijepljeno s najmanje dva odgovorna i upućena živuća svjedoka. U slučaju legitimno nestalih osoba, mora se obaviti marljiva potraga i potpuna objava svih zahtjeva protiv njihove imovine slanjem obavijesti na posljednju poznatu adresu i najbližu rodbinu. Svaka suprotna pretpostavka ili praksa je lažna, ništavna i nevažeća.

Bilo koja radnja ostavinskih sudova koji djeluju u pomorskim nadležnostima i polažu pravo na stvarnu imovinu američkih državljana sličnog imena u ime pravne fikcije “nestalih osoba” u vlasništvu United States of America, Inc., SJEDINJENIH DRŽAVA, FEDERALNIH REZERVI, ili bilo kojeg franšize ili njihove agencije, na sličan se način smatraju ništavnim. Jednom stvorene pravne fikcije nemaju nikakvu potrebnu ili valjanu imovinu; takva imovina koja se može legitimno dodijeliti, mora se dobiti pod uvjetima potpuno otkrivenog i objavljenog ugovora koji je dobrovoljno sklopljen, i uz izričito individualno razumijevanje i pristanak. Bilo kakva imovina koju su pravne fikcije stekle procesom semantičke prijevare ili neotkrivenim ugovorom zapravo i pravno pripada onima koji su prevareni. Ovi građanski nalozi nalažu i zahtijevaju povrat svih naslova na zemlju, domove, posjede i tvrtke koje su pod bojom zakona držale Federalne Rezerve koje posluju kao United States of America, Inc., i njihov stečajni upravitelj, Tajnik Ministarstva financija Portorika i njihovi administrativni agenti, uključujući skrbnika za imovinu stranaca i glavnog kontrolora.

Sve odvojene registracije prema Sheppard Towner-ovom Zakonu i Zakonu o selektivnoj službi američkih državljana i njihovog potomstva od strane agenata Sjedinjenih Američkih Država (Minor) dba (doing business as/isto posluje kao) the United States of America, Inc. i njegovih raznih državnih franšiza, a zatim ih održavaju DRŽAVNE franšize Ujedinjenih Naroda i Međunarodnog Monetarnog Fonda, nevažeće su kao klasa za sve osim za tradicionalne svrhe bilježenja, a korist od bilo kojih vrijednosnih papira koji se u cijelosti ili djelomično temelje na ovim i bilo kojim drugim nedobrovoljnim ili neobjavljenim registracijama kao što su “Registracije vozila” su privatne imovine u korist pojedinačnih američkih državljana koji su zakoniti nositelji prava na sva komercijalna plovila kojima pod njihovim imenom upravlja bilo koja korporacija koja pruža vladine usluge, uključujući banke. Sva plovila u trgovini koja posluju pod imenima američkih državljana imaju pune ugovorne i skrbničke obveze od Sjedinjenih Američkih Država (Minor) i Ujedinjenih Naroda i svih franšiza i agencija koje te nacije-države posluju diljem svijeta.

Ove građanske naredbe nalažu izvedbu koja se isporučuje Cezaru na zemlju, uključujući povrat svih stvarnih sredstava i imovine koja se duguje američkim državljanima bez potraživanja, dugova i tereta stvorenih pod uvjetima prijevare, kršenja povjerenja i kršenja komercijalnog ugovora.

Svi suci, odvjetnici, službenici i drugi zaposlenici sudova i sudskih sustava, zajedno s međunarodnim bankama koje ih zapošljavaju, koji su svjesno propustili potpuno i slobodno otkriti svoju prirodu, identitet, status, nadležnost, status i mjesto suđenja podliježu međunarodno kazneno gonjenje za prijevaru pod punom poslovnom odgovornošću, a službenici zakona i vojni časnici koji provode nezakonite radnje koje su naredili ti interni međunarodni komercijalni sudovi protiv američkih državljana na zahtjev bilo kojeg takvog “suda”, odgovorni su za ratne zločine počinjene protiv neborbenih civila od 01.09.2013 .

Svi političari i zaposlenici Trust Management Organization koji djeluju izravno ili putem franšize ili agencije koji su izabrani ili imenovani u privatne korporativne urede unutar vladinih službenih korporacija, njihovih franšiza ili agencija, i koji su se svjesno pretvarali da zauzimaju javne urede američkih organskih država i koji su prekoračili svoje ograničene i privatne ovlasti u potpunosti su odgovorni za lažno predstavljanje američkih javnih dužnosnika dok djeluju kao privatni korporativni službenici.

Svi federalni i federalni franšizni zaposlenici (“Država” i “DRŽAVA”) koji su se namjerno i svjesno urotili da dezinformiraju, obmanjuju, daju hipoteku, zadužuju, iznuđuju kredite i na drugi način podrivaju materijalne interese američkih državljana putem tajnosti, prijevare, iznuđivanja, sile oružja, iznuda, prisila, semantička prijevara i konstruktivnih nezakonitih konverzija, krivi su za međunarodne ratne zločine protiv nenaoružanih i neborbenih civilnih stanovnika zemlje i protiv trgovačkih brodova koji po pravu rođenja i autorskim pravima pripadaju tim stanovnicima.

Sjedinjene Američke Države (Minor) i grad-država Westminster i njihove franšize, zaposlenici i agenti imaju naredbu da se pridržavaju svih odredbi i ograničenja koja zahtijeva izvorni dionički ugovor poznat kao “Ustav Sjedinjenih Američkih Država ” kada se obraćate američkim državljanima i kada pružate bilo koju, i sve vladine usluge američkim državljanima koji nastanjuju zemlju 50 domaćih zemljopisno definiranih država. Također im je naređeno da oslobode sve titule i potraživanja koja se drže pod bojom zakona protiv POSJEDA američkih država, i američkih državljana koji nastanjuju organske države Unije. Sve uključene vladine službe moraju odmah prekinuti sve radnje protiv materijalnih interesa svojih poslodavaca i vjerovnika, američkih država i naroda, te podmiriti sve račune.

Ne postoje takozvane “ratne ovlasti” dopuštene nijednom članu Kongresa koji predstavlja Sjedinjene Američke Države (Major), koje su ostale u miru od 1865. Isto tako, ne postoje “izvanredne ovlasti” koje dodjeljuje bilo koja organska država, nema odredbi o pritvoru na neodređeno vrijeme koje se primjenjuju na bilo kojeg američkog državljanina prema Zakonu o Autorizaciji Nacionalne Obrane iz 2012. ili bilo kojem sličnom “Aktu” Kongresa. Svi “Akti Kongresa” poduzeti bez potpune komercijalne odgovornosti, i koji nisu u potpunosti doneseni kao Javni Zakon , primjenjuju se samo na zaposlenike i građane Sjedinjenih Američkih Država (Maloljetnici) i nema zahtjeva za zapošljavanje ili “državljanstva SAD-a” od strane Sjedinjenih Država America (Minor), protiv bilo kojeg stanovnika zemlje od 50 država može se održavati na temelju neobjavljenog, jednostranog ugovora ili ugovora sa drugom stranom ili pretpostavke kršenja stvarnog američkog javnog zakona koji regulira državljanstvo SAD-a, US Statuta at Large 2.

Svaka namjerna ili sustavna upotreba imena bilo kojeg živog čovjeka ili žene od strane bilo kojeg registriranog subjekta koji se pretvara da zastupa njih ili njihove materijalne interese za stvaranje pravnih fiktivnih entiteta koji rade pod ili za njihovo ime bez punog znanja i pristanka toga pojedinca je zabranjena zlouporaba prava plodouživanja . Svi takvi akti, prijedlozi, programi i agencije koje su stvorili Ujedinjeni Narodi i Sjedinjene Američke Države (manje) upućeni američkim državljanima koji ih žele unovačiti, obvezati, zadužiti, dezinformirati ili uvući u bilo kakav ugovor u kojem se identitet i prava priroda stranaka je prikrivena, ne u naravi, ili gdje stvarni uvjeti, zahtjevi, uvjeti i rezultati ugovora nisu izričiti, jasni i potpuno otkriveni su ništavni i nevažeći ab initio (od postanka) kao da nikada nisu bili.Sve izjave koje služe zlouporabi dobre vjere i kredita američkih državljana i njihovih organskih država u korist bilo kojeg registriranog subjekta su koristoljubive, ništavne i nevažeće. Sve registracije, licence, procesi podnošenja zahtjeva i slični uređaji koje koriste Federalne Rezerve dba United States of America, Inc. i Međunarodni Monetarni Fond dba SJEDINJENE DRŽAVE i SAVEZNE REZERVE koje sada djeluju kao entitet registriran pod pokroviteljstvom Ujedinjenih Naroda i njihovih raznih agencija i “državnih” franšiza, lažne su, ništavne i nevažeće, u suprotnosti s javnim pravom Sjedinjenih Američkih Država (Major) i pojedinačnih slobodnih država.

Svaki neprijavljeni agent Sjedinjenih Američkih Država (Minor) ili Ujedinjenih Naroda uhvaćen u traženju takvih ugovora bit će uhićen, kazneno gonjen i deportiran i neće biti dopuštena daljnja provedba takvih ugovora na tlu Sjedinjenih Američkih Država (Major) protiv bilo kojeg stanovnika zemlje po rođenju.

Takvi inozemni, odvratni i krivo predstavljeni komercijalni ugovori uključuju, ali nisu ograničeni na: registracije vozila, vozačke dozvole, dozvole za vjenčanje, registracije birača, zahtjeve za socijalnu pomoć ili zdravstvene ili osiguranje, uključujući “socijalno osiguranje”, zahtjeve za strano državljanstvo ili osobnost, prebivalište, hipoteke i mirovine javnih službenika.

Roditeljima nije dopušteno zaduživati, zalagati, regrutirati, ili na drugi način dovesti svoju djecu u bilo koji oblik slugovanja, duga, kmetstva ili ropstva. Sva odricanja od osobnih ili roditeljskih prava moraju biti dobrovoljna, u potpunosti otkrivena, u potpunosti pobrojana, u potpunosti raspravljena, a stvarna priroda i stvarni identitet svih strana u bilo kojem ugovoru o skrbništvu, komercijalnom ili darovništvu bilo koje vrste, kao i bilo koje imenovanje u agenciji pojedinosti moraju , sve biti u potpunosti otkrivene i objelodanjene, izričito raspravljene, izričito dogovorene i sve strane dobrovoljno potpisane. Svi ugovori koji ne ispunjavaju ove zahtjeve i za koje se samo pretpostavlja da postoje putem prešutnih sporazuma, zastupanja trećih strana ili pretpostavljene koristi su ništavni i nevaljani.

Ovi Građanski nalozi zahtijevaju da svi policijski i vojni časnici koji su trenutno zaposleni u Sjedinjenim Američkim Državama (Minor), gradu-državi Westminsteru i Ujedinjenim Narodima, zajedno s njihovim komercijalnim tvrtkama pod ugovorom da pružaju usluge unutar 50 Sjedinjene Države, će biti potpuno i slobodno obaviješteni o ovim činjenicama i ograničenjima koja su u potpunosti primjenjiva na njih i njihove operacije na američkom tlu. Sve američke državljane treba smatrati neborbenim trećim licima bez iznimke, kojima se duguje mir, zaštita i izvedba prema svim komercijalnim ugovorima, dogovorima, ugovorima o zakladi i sporazumima sklopljenima s Global Estate Trust i njegovim članovima, franšizama i agencijama.

Ovi Građanski nalozi također zahtijevaju da korporativni upravni sudovi koji djeluju kao sudovi bilo koje vrste eksplicitno i u potpunosti izjave svoje identitete, prirodu, mjesta, usluge, vlasništvo i odgovarajuću nadležnost jednostavnim, eksplicitnim, potpuno otkrivenim jezikom bez daljnje svrhe izbjegavanja, ometanja, ili nedostatka usluge u dobre vjere. Dodatno im je naređeno da se skrupulozno pridržavaju svojih ograničenja i da jasno navedu svoje inozemne nadležnosti kad god se obraćaju američkim državljanima.

Ovi Građanski Redovi dolaze bez Sjedinjenih Američkih Država (Minor), bez Ujedinjenih Naroda, bez grada-države Westminster, bez predstavljanja i bez predrasuda.

OBAVIJEST AGENTIMA JE OBAVIJEST PRINCIPALIMA.

OBAVIJEST PRINCIPALIMA JE OBAVIJEST ZA AGENTE.

 

Ovu Konačnu presudu i građanske naredbe izdaje naša građanska, trgovačka i kanonska vlast, naše žive ruke i naše oporuke zajednički zaklete i posvjedočene našim pečatima i autogramima pred Papom Franjom i svim narodima, izjavljujući da je istina o ovim stvarima utvrđena zakonom propisanim postupkom bez pobijanja, te da je odlučeno ovog 11 th  dan travnja 2014 . Ovime potpisujemo, pečatiramo i izdajemo ovu Konačnu presudu i građanske naloge svim službenicima, imenovanim osobama, agentima, franšizama, agencijama, podružnicama i zaposlenicima Sjedinjenih Američkih Država (Minor), grada-države Westminster i Sjedinjenih Američkih Država Države koje djeluju na tlu 50 organskih država Sjedinjenih Američkih Država (Major) i podvrgavaju ih izvršavanju svih ugovora i ugovora koje imaju kao zaposlenici, javni službenici, povjerenici, administratori, službenici i u svim i bilo kojim svojstvima. dopuštaju njihovu prisutnost na našem tlu, i koji predviđaju njihovo strogo definirano i ograničeno korištenje naše imovine:

_________________________________: Sudac anna-maria-wilhelmina-hanna-sophia:riezinger-von reitzenstein von lettow-vorbeck autogram bez pregovaranja, pod pečatom i u službi, sva prava pridržana; ________________________ : Sudac james-clintwood: belcher autogram bez pregovaranja pod pečatom i u službi, sva prava pridržana.

______

Stvarna stranica s potpisom i drugi dokazi o službi objavljeni su u našoj knjizi, Disclosure 101, i distribuirani širom svijeta; također su zabilježeni.

Imajte na umu da se reference na Sjedinjene Američke Države (Minor) odnose na britansku teritorijalnu vladu i njenu ulogu kao federalnog podizvođača, dba United States of America, Incorporated.

Reference na Sjedinjene Američke Države (Major) odnose se na stvarnu Federaciju država koja djeluje kao instrument fizički definiranih država Unije; ovaj neinkorporirani entitet je i Delegator svih ovlasti dodijeljenih izvornoj Konfederaciji i Saveznoj Republici i također nasljednik po sili zakona Američke konfederacije država, formirane prema Člancima Konfederacije (1781.) i Savezne Republike formirane prema Ustavu za Sjedinjene Američke Države (1787), sve dok se naša američka vlada potpuno ne uspostavi.

Imajte na umu da su ovaj nalaz i presuda doneseni na kraju sedmogodišnjeg (7) godišnjeg razdoblja propisanog postupka i obavijesti, a prije bankrota SJEDINJENIH DRŽAVA 2015., čime se utvrđuje naš apsolutni identitet i pravo na uspostavljanje prioritetnih založnih prava i potraživanja imovinu SJEDINJENIH DRŽAVA prije bankrota, i pružanje nadređenog založnog prava nad njihovom imovinom, sve uspostavljeno prema Jedinstvenom Komercijalnom Zakoniku (UCC), prije i tijekom stečajnog postupka, gdje unatoč ovom našem trudu i unatoč evidenciji UCC-a, druge zemljama i gradovima-državama dodijeljen je prioritetni status naspram stvarnih prioritetnih vjerovnika — država i naroda Sjedinjenih Država.

Ovo je još jedan primjer samointeresnih općinskih i korporacija Britanske Krune i njihovog osoblja koje nudi našu imovinu kao pokretninu koja pokriva njihove dugove i našu fizičku imovinu kao isplatu svojim sekundarnim vjerovnicima, dok su zapravo bili i jesu u dugu od preko 35 trilijuna dolara prema nama i dužni su nam dulje nego bilo koji drugi njihov vjerovnik osim, možda, naroda Engleske, Irske, Škotske i Walesa.

Ovim praksama prijevare koje dovode do ekonomskog i financijskog kmetstva i porobljavanja, prisilne kontrole i zlouporabe radi političke prednosti mora doći kraj i doći do nagodbe.

Nitko od nas se, na primjer, nije složio s uvođenjem prisilnog monopola na prijenos robe, Swift System, koji su stvorili isti ljudi koji su uhapšeni zbog sličnog monopola na prijenos sirove i rafinirane nafte dok su poslovali kao Standard Oil, niti smo dobrovoljno tim kriminalcima dodijelili bilo kakvu kontrolu nad našom sposobnošću transakcija u međunarodnoj komercu ili trgovini, bilo kojem.

Takva prisilna kontrola uspostavljena je samo ako se prihvati ideja da je 320 milijuna Amerikanaca svjesno pristalo djelovati kao federalni dvojni građani i obvezati se kao građani SAD-a i općinski građani Sjedinjenih Država prema ugovoru s ovim pružateljima usluga kao službenici i robovi.

Ne bismo nikoga poticali na takvo pogrešno shvaćanje.

Vjerujemo da je očito samo po sebi i već je dugo očito da Swift sustavom koji se koristi za bankovne prijenose upravljaju Rockefellerovi i Standard Oil Nasljednici kao istu vrstu nezakonitog monopola na prijenose kao i Standard Oil prijenosni monopol koji je razbijen početkom 1900-ih zbog monopoliziranja prijenosa naftnih roba — samo ovaj put, roba koja se prenosi je bankovna valuta na svjetskoj razini.

Monopol prijenosa Swift sustava samo je još jedan primjer očito kriminalne prirode ovih komercijalnih i općinskih korporacija maskiranih kao “naša” vlada, te sveukupnog kriminala Središnjih Banaka, koje su stvorene u nezakonite i ilegalne svrhe, namještanja robnih transakcija, i kontrole od početka njihovog postojanja.

Ova pitanja su ili bi trebala biti očigledna i njima se treba pozabaviti.

Uspostava poštenog, transparentnog i nepolitičkog bankarskog sustava imperativna je potreba za ovu zemlju i ostatak svijeta, te je temeljno neophodna za sigurnost i dobrobit svih nacija i cjelokupnog života na Zemlji.

Ne možemo i dalje biti svedeni na ograničenja koja nam je nametnuo Klub dječaka nasilnika iz 19. stoljeća, koji nastoje stvoriti oblik korporativnog feudalizma i nametnuti nam ga koristeći pravne prijevare i teritorijalne policijske snage potpuno analogne britanskom Rađu u Indiji, i vladi šemom korporacije analognoj “vladi” koju u Južnoj Africi nudi British South Africa Company.

Ove lažne vlasti i  organizacije koje su se institucionalizirale tijekom vremena bez otkrivanja i bez pristanka moraju se jednoobrazno i dosljedno demontirane, a korporativni feudalizam kojeg provode privatne policijske snage mora biti priznat za ono što jest — modernizirani i mehanizirani kastinski sustav nametnut živim ljudima od bezličnih korporacija, zaštićenih plaćenim slugama, i inače vrlo malo drugačijim od struktura feudalnog kmetstva.

Britanska Monarhija, Pape u svom Uredu Rimskog Pontiff-a i Britanska Kruna ,dugo su djelovali kao neprijatelji ljudskog napretka i pristojnosti. Masakr u Amritsaru odjeknuo je masakrom u Lahaini, kišu metaka samo je zamijenila vatrena oluja uzrokovana laserskim i skalarnim oružjem ispaljenim protiv nedužnog civilnog stanovništva — civilnog stanovništva koje suv ovi bili dužni služiti u dobroj vjeri .

Sada je očito da oni namjeravaju zamijeniti jednu od svojih užasno kriminalnih i loše upravljanih korporacija drugom, prelazeći iz USA, Inc. na druge podkupljive paravojne plaćenike koji djeluju kao Black Rock, Inc.

I sve to vrijeme, nijedna od tih korporacija nema nikakvo pravo na postojanje, nikakvu osnovu izvan našeg pukog “pretpostavljenog” dogovora da postoje.

Ovdje prestaje svaka takva pretpostavka o pristajanju na nastavak postojanja bilo koje predatorske korporacije. Zahtijevamo, zapravo, da se ove zločinačke organizacije izvan kontrole koje imaju koristi od privilegija osnivanja brzo i mirno okončaju. Nadalje zahtijevamo da oni ne mogu biti zamijenjeni nikakvim sličnim ili lošijim inkorporiranim subjektima.

Bez obzira na to kako se zovu, Black Rock, Inc., USA, Inc., ili Billybob, Inc., ova praksa zamjene naših zakonitih vlada korporativnim podizvođačima je lažna i kriminalna; još uvijek rezultira zlouporabom komercijalnih plaćenika za promicanje rata za profit, ugnjetavanje civilnog stanovništva, krađu od tog civilnog stanovništva, maskiranje u vlade za zlouporabu ovlasti vlade, i izazivanje pustoši, smrti, bolesti i bijede na Zemlji.

Naši preci, suočeni s mogućnošću ove aveti 1850-ih inzistirali su na tome da Papa, odgovoran za definiranje i stvaranje svih ovih raznih vrsta korporacija, mora preuzeti odgovornost za njihovo uništenje kada djeluju u nezakonite svrhe ili se upuštaju u nezakonite aktivnosti.

Zbog toga Papa snosi ovu odgovornost i ima ovlasti prema crkvenom pravu likvidirati korporacije koje se bave kriminalnim aktivnostima.

Više je nego prošlo vrijeme da Papa Franjo digne ruke i makne ove prijestupnike i na drugi način preda vlasništvo nad tim korporacijama zakonitim nacionalnim vladama i živim ljudima koji su oštećeni i uvrijeđeni ovim isparljivim kreacijama Rimske Kurije.

Izdano od:

Anna Maria Riezinger, fiducijar
Sjedinjene Američke Države
Post Box 520994
Big Lake, Aljaska 99652

21. ožujka 2024
—————————-

 HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal