U Kini onog trenutka čim sletite u zračnu luku kineske vlasti znaju sve o vama

0
1113

Max Igan savetuje sve koji su primili tzv. Covid-19 “cjepivo ” da ne nose sa sobom mobilni telefon, jer se isti koristi kao “gateway” (prolaz) ka 5G mreži i napad na tu osobu dolazi preko tog prolaza!

Time ćete smanjiti sebi vjerovatnoću da budete izloženi likvidaciji preko 5G mreže. Svi ovi nanočipirani koji su popadali imali su kod sebe mobilni telefon, ili u ruci, ili u džepu, ili u torbici ili su bili na mjestima gdje je bio povećan nivo EMG zračenja. Navedeno u vezi 5G potvrđuje i dr Buttar koji kaže da se likvidacije rade sa trostrukim signalima od 16 do 18Ghz u trajanju od jedne minute što kod “cijepljenih” dovodi do fatalnog ishoda!
Mobilni telefoni  ne služe samo za praćenje, kontrolu, prisluškivanje, lociranje … već i tome da globalisti mogu  znati sve o nama … gdje živimo, šta radimo, s’ kim se družimo itd.

Mnogi koji su bili u Kini  čude se tome, kako onog trenutka čim slete na aerodrom, kineske vlasti znaju sve o njima!?

Onog momenta kada prođete kroz “tunel” na aerodromu svi vaši digitalni podaci se preuzimaju (isisavaju) sa svih vaših digitalnih uređaja, a ne samo mobilnog telefona ,npr. lap top … čak i kada su ugašeni, jer je baterija još uvjek unutra, a telefoni se sada tako i rade da ne možete izvadite bateriju iz njih. Naravno telefoni služi i tome da vas naciljaju kao i da vas zrače dok ih koristite!

GEOINŽENJERING? Odavno je prestao biti teorija zavjere. Još jednom se pokazalo da su oni koji su nazivani teoretičarima vranama zapravo bili oni koji su govorili što doista jest na stvari.

Dovoljno je prisjetiti se onog što Sveto Pismo kaže o posljednjim vremenima uoči i nakon pojavka antikristova tj da će progon biti kakvog sva ljudska povijest ne bilježi, pa da ne istrčavamo s osudama onih koji govore ono što većina još ne vidi.

Bog je počeo stvaranje svijeta od pojedinca, te potom i izabranog naroda krenuvši od Abrahama). Jednako tako je i u svemu ostalom. On ne preskače faze u dozrijevanju.

Sve kreće od jedne sjemenke i potom se razvija. Tako biva sa i svakim prorokom. Ispočetka je on sam. Uz njega je samo Gospodin. Iako nam je poznata ta lekcija, na žalost činjenica je da dok dižemo spomenike davnim prorocima, u sadašnjosti ubijamo trenutne. Gasimo Duha, osporavamo ono što je istinito samo zato jer ta poruka ne dolazi od nas ili stoga jer nas prokazuje u dijelu odgovornosti za ono što Gospodin želi prokazati kao grešno i zlo. Onaj pak tko ljubi istinu više nego svoj život možda će u jednom trenutku pokušati pobjeći, skloniti se , razočaran ljudskim nerazumijevanjem i zbog zlobe kojom mu se uzvraća dok sve to čini radi općeg dobra, ali će se opet ustati, unatoč Izabelama i Ahabima, te ići do kraja, pa i žrtve svog života ukoliko je shvatio da je vijenac mučenika najčasniji koji se može primiti.


Nadam se da shvaćate da ovdje primjer “teoretičara zavjera” uzimam samo kao sliku da bih izrekao duhovsku poruku. Uzimam ih kao aktualan i razumljiv primjer iz dva razloga. Jedan je da one koji vam prenose “neprovjerene informacije” ne osuđujete unaprijed, a drugi kako bi shvatili (ako već niste) da iza svega na ovoj Zemlji pojavnog postoji pojmovno, tj određena duhovna zakonitost. Svako Zašto ima i svoje Zato. Kroz ovo i toliko toga što nas je snašlo u proteklih godinu i pol dana osnovna nit koja kroz sve prolazi i nad kojom bi se trebali zamisliti jest pitanje: U kolikoj mjeri smo oni koji ljube istinu, a u kolikoj oni koji su spremni povjerovati medijskim lažima samo zato jer nam to odgovara i ne dovodi u pitanje našu egzistenciju.

M. Bušić

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal