U moskovskom napadu teroristi uspjeli doći do koncertne dvorane u maskirnim odorama s kalašnjikovima ?!

0
4548

Postavlja se nekoliko ozbiljnih pitanja o načinu na koji je većina zapadnih medija popratila nedavne događaje oko napada u Moskvi:

1. Većina je bez ikakvog demantija i ograđivanja objavila inkriminacije putinovog lažljivog, terorističkog, zločinačkog režima upućene prema Ukrajini. Također, bez ikakvog kriterija i provjera je prihvaćen sadašnji (pro)ruski narativ da su napad izvršili pripadnici Islamske Države.
2. Mnogi mediji niti jednom riječju nisu istaknuli činjenicu da u trenutku napada nije bilo naoružanog osiguranja, da je detektor metala bio uključen, da su policija i naoružani zaštitari stigli na mjesto napada tek nakon gotovo sat vremena, te da su navodni počinitelji uspjeli doći do koncertne dvorane u maskirnim uniformama s kalašnjikovima i odvesti se u istom automobilu i to sve u jednom od najnadziranijih gradova na svijetu.
3. Nigdje nije istaknuto da uhićene osobe moguće i nisu pravi počinitelji s obzirom da Kremlj obično laže.
4. Nigdje nije navedeno da su svi navodni počinitelji očito bili mučeni, tako da se ono što kažu teško može uzeti za ozbiljno.
Zapadni bi novinari trebali svoje izvještavanje u potpunosti prilagoditi realnosti totalitarizma koji vlada Rusijom, do sada su to činili samo djelomično.

Screenshot_20240327-101154_Facebook
I zapamtite ono što sam već davno napisao: nikad ne vjerujte ni u što dok Kremlj to ne opovrgne!-izvor  Istina o Ukrajini

Direktor ruske obavještajne službe, FSB, Alexander Bortnikov JAVNO izjavljuje da su “SAD i Velika Britanija odgovrne za napad na “Crocus City Hall”, u Moskvi. Znači dodaje nove krivce na repertoar.
Bez obzira da li je izjava istinita, obzirom na to od koga dolazi upućuje na vrlo vjerojatnu VELIKU ESKALACIJU sukoba između SAD-a, Velike Britanije sa jedne strane i Rusije sa druge strane .

Rusi tvrde  – SMRT NATO generala Adam Marczak-a koji je vršio dužnost zapovjernika EU NATO ALTHEA OPERATIVNOG ZAPOVJEDNIŠTVA je zapravo smrt u borbi?

U vijestima o “iznenadnoj” smrti NATO generala, koju objavljuju “mainstream mediji”,  a koju prenose neki ruski alternativni mediji – da je navedeni NATO zapovjednik ubijen u Ukrajini skupa sa još nekim “NATO senior officers” u ruskom raketnom udaru izvršenom ISKANDER-M OTRK raketama na podzemnu zapovjednu bazu u Chasov Yaru u Ukrajini. Navedeni general bio je po državljanstvu Poljak.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal