Britanski član parlamenta Andrew Bridgen prošlog je tjedna pozvao na smrtnu kaznu za Billa Gatesa

0
4596

Britanski zastupnik iznenađuje parlament pozivom da se članovi ‘COVID kabale’ suoče sa smrtnom kaznom

Britanski član parlamenta Andrew Bridgen prošlog je tjedna pozvao na smrtnu kaznu za Billa Gatesa i “Covid Kabal” za kojeg je rekao da je počino “zločine protiv čovječanstva” tijekom pandemije Covida.

“Šefovi vlada diljem svijeta i drugi ispod njih sudjelovali su u nečemu što je ravno izdaji javnosti”, izjavio je Bridgen odgovarajući na opovrgavanje svoje kolegice Penny Mordaunt, koja je dugogodišnja članica Svjetskog Ekonomskog Foruma (WEF). .

Tijekom kruga poslovnih pitanja u Donjem domu britanskog parlamenta, Bridgen je rekao:

“Uvijek sam se protivio smrtnoj kazni po principu da je pogrešno oduzimati život pa nije u redu da država oduzme život iz osvete. Događaji su me natjerali da preispitam svoju poziciju.”

Bridgen je nastavio:

“Dakle, možemo li voditi raspravu o zločinima protiv čovječanstva i primjerenoj kazni za one koji produžavaju, dogovaraju se i prikrivaju ova zvjerstva, zvjerstva i zločine koji su tako teški da se može zahtijevati konačna kazna?”

Poslovna pitanja su usmena pitanja voditelju Doma koja zastupnici smiju postavljati.

Očekivano, britanski liberali, uključujući Mordaunta, i mediji odbacili su Bridgena kao “teoretičara zavjere”.

“Prikladno je da finale ove sesije, koja je sadržavala toliko teorija zavjere, pripadne časnom gospodinu”, rekao je Mordaunt o Bridgenu.

Bridgen je rekao da je stupio u kontakt s komesarom metropolitanske policije Markom Rowleyjem i da planira organizirati sastanak na kojem će stručnjaci i zviždači predstaviti dokaze koji pokazuju kriminalne aktivnosti koje su provodili visoki članovi britanske vlade i državne službe tijekom pandemije.

Bridgen je također rekao da je viši ministar iznio pojedinosti o planu korištenja onoga što je nazvao “turbo rakom” za depopulaciju svijeta. Prema Bridgenu, ovo se otkriće dogodilo u sobi za čaj u Westminster Houses of Parliament. Neimenovani ministar navodno je prenio da će Bridgen “uskoro umrijeti od raka” jer je zaveden da se cijepi tijekom pandemije.

“Možete govoriti koliko god želite”, rekao je ministar Bridgenu. “Nije važno. Ti si cijepljen. Uskoro ćeš umrijeti od raka.”

Bridgen, koji je od 2010. služio kao član parlamenta za sjeverozapadni Leicestershire, postao je istaknuti glas u borbi protiv globalističkog autoritarizma u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Prethodno je Bridgen pozvao Donji dom da pozove vladu Ujedinjenog Kraljevstva da “odmah prekine program pojačanja cjepiva mRNA i pokrene potpunu javnu istragu ne samo o štetnosti cjepiva nego i o tome kako je svaka agencija i institucija uspostavljena da štiti javni interes nije uspio u svojim dužnostima.”

A. Sigel

HOP