SDP je koristio srpske teroriste da dođe na vlast na Banovini

0
8643

Danas su  veliki moralisti , SDP -ov kadar , nekada je sustavno podržavao i razvijao četnički pokret na Banovini.

Kako bi dobivao vlast u srpskim sredinama nije birao sredstva i ljude kako bi uspio u tome.

Uglavnom znajući da većina srpskog stanovništa podržava bivše teroriste neokomunisti su odlučili preuzeti njihov kadar poslije rata.  I instalirati kadar u svoje redove. Na taj način svjesno su ugrozili i sigurnost zemlje zahvaljujući  toj činjenici.

Samo stanovništvo toga kraja znalo je kako se radi o bivšim teroristima. U suludoj zemlji takav kadar se vraća u politiku, jer po Clausevitzova  definiciji rat je politika drugim sredstvima do realizacije . To znači da je SDP podržao separatizam  kao politički pravac.

U Vrginmostu su tako instalirali bivše zapovjednike vojske krajiških zločinaca koji patološki mrze Hrvatsku.

 Pavle Dugošija bio je u ratu četnički zapovjednik tenkovske jedinice , Pero Miličević komandir čete, ta dva četnika drmali su Vrginmostom poslje rata. I to kao istaknuti SDP-eovci. Prije rata istaknuti član je bio pravnik Nikola Sužnjević, u ratu četnički sudac. Poznat po zlostavljanju Hrvata. Danas njegova kćer i žena drmaju socijalnom službom Banovine. Ne može luđe!

Koliko su SDP-ovci držali do morala govori činjenica da su danas Miličević i Dugošija glavni antifašisti, dva četnika.

Dugošija je poznat po pijančevanju sa četničkim zločincem Milom Martićem, a Miličević je poznat po pljački i švercu stoke otete od Hrvata Banovine za vrijeme domovinskog rata.

Ako ovome dodamo da je Milanka Opačić bila tajnica četničkog ideologa Jovana Raškovića, a srpski dio komunista se odao u to vrijeme četničiji jasno je koliko je stranka i danas ideološki opasna za Hrvatsku.

Sama tadašnja županica Marina Lovrić, kažu pravim prezimenom Sekulić godinama je obilazila srpske teroriste u Novom Sadu i molila ih na povratak u zemlju, vjerojatno nije bilo dovoljno zločina na Banovini.

HOP