U ekipu suca Kolakušića ubacio se Pupovčev igrač kojem je otac bio srpski terorist?!

0
5246

Sjećate se kada smo pisali o Živom zidu kao najvećoj prevari? Tada su tzv. desni portali hvalili Pernara i društvo, a nas su na društvenim mrežama razapinjali nekakvi novinari Stojić, Margetić, naravno po zadatku… Danas jedan cvili po facebooku, a drugi štrajka glađu?!

Onaj koji u Hrvatskoj štrajka glađu trebao bi biti svjestan toga da trećina populacije gladuje zbog siromaštva. Zato je njegov čin u tim okolnostima čisto bahaćenje.

Nema štrajka kojeg Plenki ne bi riješio, evo i Margetića u tren spasio od sigurne smrti. Plenki Supermen 😂 . 44 dana je navodno Margetić štrajkao glađu, neki portali su napisali čak da je umro ( https://dalicom.eu/doznajemo-preminuo-domagoj-margetic/),  neki da krvari iz crijeva, a čovjek se popeo do Plenkovića i porazgovarao sa njim? Nevjerojatno. Čudo iz Banskih dvora. Al čim ga je Plenki rukopoložio, odmah je obećao popraviti se i uredno papati. Sretan što ga je veliki vođa uslišio svojom pažnjom…Inače, Margetić uskoro izdaje knjigu pa mu je ovo i dobra reklama… a kako doznajemo u igri je i s Plenkijem u svezi uništenja M. Brkića. Malo je štrajkao glađu a sad će biti krunski svjedok protiv Karamarka i Brkića baš Plenkiju. Zemljo, otvori se!

margetić partizan

Dok je radio za vlast, Margetić je bio osuđen za privredni kriminal, bio  je u momčadi Milokrada Dodika i svugdje gdje je stigao, prijavljivao je Hrvatsku, tužan što je baš on osuđen za lopovluk, a drugi nisu!

malagurski-i-zivi-zid

Na slici Pero krivotvoritelj, Slinavčić i štrajkaš Margetić sa srpskim propagandistom Malagurskim koji obožava ratnog zločinca Mladića.

tulum s deložacije živi zid

Cvetanović iz toga vremena…

Dizdar, Trnačić, Cvetanović i Rogina ‘zbrisali’ su iz stranke Slobodna Hrvatska, nakon što su se odvojili od ŽIVOG ZIDA, pa su sada svoje usluge ponudili sucu Mislavu Kolakušiću.

received_2171400136417343

Ono kad si dio koalicije ‘Nema prodaje’ pa se prodaš kome stgneš… 2011. godine je Dušan Cvetanović, inače član Srpskog privednog društva, bio na zajedničkoj listi kandidata Saveza za promjene (poslije Živi zid) i srpskih stranaka Milorada Pupovca.received_1955410594516233

Cvetanović na listi sa srpskim pobunjenikom Đakulom i ekstremistom Ajdukovićem. Svoj među svojima? Za oca demantira da je  bio sa ovom ekipom, ali čini se da mu je ova ekipa sasvim u redu za hrvatske izbore. Đakula je bio vođa pobune Srba na svome terenu. Takvi likovi su podesni za suradnju sa Dušanom Cvetanovićem. Oni po njemu će graditi suradnju Srba i Hrvata? Slično razmišlja i Pupovac.  Cvetanović je i vezu sa Pupovcem demanitirao. 

Oba imena, i Pupovca i Cvetanovića su se našla na istoj listi kandidata za tri zastupnika srpske nacionalne manjine. Više o tome možete pročitati u članku HOP portala, objavljenom prije 4 godine: https://www.google.hr/amp/s/www.hop.com.hr/2015/04/20/cvetanovic-iz-zivog-zida-clan-srpskog-privrednog-drustva/amp/

Dušan Cvetanović iz Gornje Oraovice,  sa liste kandidata za zastupnika nacionalne manjine u 12. izbornoj jedinici sin je arhitekta Dušana Cvetanovića iz Oraovice, koji se nalazi na listi pripadnika četničke postrojbe na području Dvora i Banovine.  http://forum.sisak.info/showthread.php?6963-srpska-vojska-krajine-na-Banovini/page48. Ova informacija je od ugledne organizacije HAZUD ch. Samu informaciju Dušan Cvetanović demantira kao potpuno netočnom.

received_1833342263381983

Zahvaljujući arhivi našeg portala, vrlo je lako povezati stvari; bez obzira na stranačku pripadnost (Savez za promjene, Živi zid, Slobodna Hrvatska), Duško Cvetanović Pupovčev je igrač prema tim podacima. Nerazumljivo je kako to jedan sudac Kolakušićevih sposobnosti nije uspio povezati. Osim ako je suglasan da mu Pupovac pošalje svojega savjetnika. U tom slučaju jasno je da Popovac svira u svim registrima hrvatskog pravosuđa i kontrolira sve. Kao što je znao ubaciti svog čovjeka u ‘mlade i buntovničke snage’ kao npr. Živi zid, tako ga zna ubaciti i u ‘alternativnu političku opciju’ ovoga suca. Uglavnom, Pupovac pokriva sve političke registre i sve njihove opcije, konzervativne, alternativne, lijeve, desne, koje god hoćete… A ima svoje ljude i u medijima, u zemlji i inozemstvu, tako da bude siguran kako je Hrvatska politička situacija prikazana upravo kako on želi.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/xii-izborna-jedinica-20110916

Hoće li se Pupovac ubaciti preko Cvetanovića u Kolakušićev tabor kako bi kontrolirao istraživanje korupcije? To bi bila još jedna smijurija… poput one sa saborskom ludom Pernarom.

Ingrid Runtić

HOP

Štiti li sudac Kolakušić muljaže obitelji Žužić i time je oštetio 100 vjerovnika?