Mesić je predložio sina slovenskog zločinca nad Hrvatima (160 000) za haškog eksperta protiv Hrvata!

0
8000

Problem nastanka Hrvatske i Slovenije je u tome što su nastale političkim radom onih koji su prije vodili republike u SFRJ. Godine ’92. u Sloveniji imali smo 14008 osobnih dosjea. Od ’92. do ’93. godine nestalo ih je 8.000! Više od pola. Tako da me ne iznenađuje da je i Mesićev dosje kod vas nestao, on je dijete SDS-a i komunističkog sustava! To se vidi i iz aktualnog primjera Haaškog suda. Baš je Mesić bio taj koji je Haagu za vještaka predložio za predložio slovenskog ustavnog suca Cirila Ribičiča. On je sin Mitje Ribičiča koji je ’45 godine bio kriv za likvidaciju 160 tisuća Hrvata! Ciril Ribičič svjedočio je na Haaškom sudu protiv hrvatske šestorke i ‘dokazivao’ da je Armija BiH bila ugrožena od strane Hrvatske,” tvrdi Roman Leljak.

Leljak je rekao da nije slučajno da više od 28.000 Hrvata ubijenih u blizini današnjeg autoputa Maribor-Zagreb nemaju postavljenu nijednu ploču ili križ.

Knjiga Cirila Ribičiča, najvažnijeg pravnog eksperta tužiteljstva u Haagu protiv šestorke iz HVO-a, „Geneza jedne zablude“ (izdana 2000. godine), jedan je od ključnih dokumenata kojim je tužiteljstvo nastojalo utvrditi Udruženi zločinački poduhvat, što se na kraju i dogodilo.  „Recenzije za knjigu napisali su dr. Slaven Letica i dr. Kasim Trnka, a najviše sam ponosan što su predgovore napisali predsjednici Stjepan Mesić i Alija Izetbegović“, rekao je svojevremeno Ribičič.

Ove podatke nakon Bujice ponovio je Leljak i u emisiji novinara Juriča ovaj tjedan.

Ako ovome dodamo i svakojutarnje ispijanje kava kvazi desničara Letice, Pupovca i Mladena Bajića u popularnom kafiću Charlie, jasno je kuda nas vode komunističke elite.

HOP