SDSS-ov načelnik sjedi sa četnicima, organizira srpske derneke, a općina ima samo 2 sata doktora na dan!

0
13025

Večernji list prije par dana napravio je veliku promociju laži u svezi načelnika općine Gvozd  M. Vrge,  čovjeka koji se nije odazvao na polaganja vijenca u svezi Oluje.

Screenshot_20190807-090757_Facebook

Vrga je taj dan sa svojim omiljenim četnicima bio u kafiću te sa potpredsjenikom udruge branitelja Stevom Rusanom. Stevo je poznat po prozivci heroja Banovine Ive Vranića i branitelja  Dražena Keleminca ustašama. Stevo je kuhan i pečen među četnicima… prava slika izdajnika branitelja.

On je najveća sramota za branitelje.

No nije samo ova ekipa sa Vrgom dobra. Prije dva dana viđen je Vrga  sa Dušanom Lintom, bratom vođe četničkih vučićevih vrtnih patuljaka  Miodraga Linte.

Linta je drag Vrgi jer nosi novac iz Srbije za srpske derneke. Uz njih je viđen i M.Crevar, četnik, nekada u ratu je bio u postrojbi zločinačke jedinice Šiltovi. To je načelnik za naslovnice portala Večernjeg lista.

-Dosta nam je Vrge i njegovih beogradskih jataka, plaćaju tu derneke, grade crkvu , a nema vjernika, ali ne bi te novce potrošili za doktora, vozilo hitne pomoći, pa svaki dan imamo doktora jedva  dva, dva i pol sata!. Ljudi umiru, a doktora nema. To je slika načelnika Vrge. Sramota!-komentar je pravoslavca iz općine Gvozd.

HOP