Vodeći mediji sve čine da unište naš turizam, a pogledajte divljanje stranca na moru!

0
5320

Iako naši mediji mjesecima rade antipropagandu našem turizmu kroz navodno visoke cijene nekvalitetnog smještaja, kroz visoke cijene u restoranima, zastrašivanjem turista pojedinačnim kobnim slučajevima ili poistovječivanjem cijele nacije sa pojedinačnim piromanstvom, turizam koliko toliko uz lošu poreznu politiku se održava na površini.

Očito da se radi o specijalnom ratu prema Hrvatskoj preko uništenja turizma kroz medije i nabacivanje fašističke stigme od srpskih četnika i velikosrba.

Ovaj plan destabilizacije države donosi već svoje plodove. Mediji neko ubojstvo  na moru od strane pojedinaca već slijedeći dan nadopunjuju tzv. borbu protiv pozdrava ZDS.

I tako naša zemlja ispada prepuna luđaka.

Divljanje četnika po Hrvatskoj , ispisivanje četničke ikonografije redovito vodeći mediji ne prenose, izazivanja srpskih turista sa srpskim obilježjima ili od pročetničkog navijačkog kluba Delija nitko ne registrira, što je jako porazno. I vidi se za koga ti novinari rade.

Ne registrira se niti divljanje pijanih turista u medijima, njihovo divljanje po brodovima i na vodenim skuterima.

U Makarskoj je bio veliki problem divljanja pijane mladeži po brodovima. Sam hotel Oseava i njihovi gosti trpili su to zlostavljanje sa brodova i gubitak noćenja lako povežete sa tom situacijom.

Nakon naših tekstova stvar se malo smirila, a da  nije bolje na plažama pokazuje snimka pijanog stranca koji prvo divlja blizu plaža na kojima je oko 6000 ljudi, zatim si taj lik dopušta ulaz sa vodenim  skuterom u označenu zonu za plivače, vraća se vrlo brzo na more blizu plivača da bi ih na kraju zastrašivao i nepropisno zakačio vodeni skuter za bovu koja je tek osiguranje sigurne zone za plivače. Nije platio kaznu. Registarska oznaka r-×349.

20190809_130758

Kada je snimljen od jednog građanina nije se usudio ponovo uči u krug označen za plivače, već je otplivao do obližnjeg kafića Soul i dalje se opijao…Takvih divljanja stranaca ima mnogo. O tome niti slova.

Ugostitelji rade po ogrmnim vrućinama, trpe stalne bezobrazluke stranaca koji često goli do pojasa pijani  urliču po cesti u gluho doba noći.

 

HOP