NOVI SVJETSKI KAOS: Što je to Socijalni kredit u NOVOM SVJETSKOM PORETKU?!?

0
4973
mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Prenosimo dio dramatičnog teksta Vernona Colemana o onome što nam sprema Svjetski ekonomski forum. (Social Credit: This time next year you’ll be living in “China”). 

Ako izgubimo ovaj rat, nikad više neće biti drugog rata vrijednog borbe. Bit ćemo pijuni; bez ikakve kontrole nad našim životima ili našom sudbinom. Sir Klaus Schwab (kojeg je kraljica Elizabeta proglasila vitezom za zasluge u zavjeri) hvalio se da će njegovo Veliko resetiranje osigurati da ‘nećemo posjedovati ništa osim biti sretni’. Pitam se koliko takozvanih novinara koji rade za BBC shvaćaju da im laži koje šire pomažu odvesti nas u svijet u kojem ni oni neće posjedovati ništa.

 

Liječnici, novinari, suci, odvjetnici i političari koji podržavaju zavjeru, neće biti izuzeti od krvožednih ambicija zavjerenika da smanje svjetsku populaciju za 90%. Nitko od njih neće biti izuzet od plana milijardera da posjeduju sve i vladaju nama kao robovima. Ako i kada dođe do Velikog resetiranja, nećemo imati nikakva prava, nikakvu imovinu, nikakvu privatnost, nikakvu slobodu, nikakve izbore, nikakvu obitelj, nikakvu zdravstvenu skrb, nikakvo obrazovanje, nikakvu slobodu kretanja i nikakvu priliku da živimo gdje želimo živjeti. Nećemo čak ni kontrolirati vlastita tijela. Ako mislite da je to pretjerivanje pogledajte nove zakone koji se donose i pogledajte kako se sve mijenja.

Milijuni ljudi postali su voljni suradnici. Oni zapravo vjeruju da država brine o njima i da će se brinuti o njima. Na to misle kada govore o Velikom resetiranju. Oni planiraju kontrolirati sve što radimo; posjedovati nas. Digitalno društvo ne znači samo mogućnost plaćanja kave bez potrebe za gotovinom. To znači da smijete kupiti kavu samo ako vam oni to dopuste. Digitalno društvo znači da oni kontroliraju vaš novac i kako ga trošite. Sustav socijalnog kreditiranja koji su Schwab i društvo posudili od Kineza znači da ćete izgubiti pravo da uhvatite autobus ili unajmite kuću ako sumnjate u ono što vam se kaže da radite, ne pokažete odgovarajuće poštovanje prema sustavu ili pročitate ili gledati materijal koji je zabranjen. Nakon što se Veliko resetiranje uspostavi, svi će dobiti univerzalni temeljni dohodak. I to će biti to. Bez nadanja i bez ambicija.

U svojem osvrtu okomio se i na korumpirani BBC. Pitam se shvaća li osoblje BBC-ja da će u Novom svjetskom poretku apsurdno preplaćeni voditelji BBC-ja primati isti prihod kao i čuvari parkirališta? Suradnici, zombiji koji signaliziraju vrlinu koji su uvježbani da skoče na svaku naredbu, koji su radosno poštovali pravila zaključavanja, provodili socijalno distanciranje u dva koraka, nosili maske i prihvaćali udarce, trebali bi znati da koliko god loše stvari bile u posljednje dvije godine bit će daleko, daleko gore ako zavjerenici dobiju rat. Život se nikada neće vratiti na ‘staru normalu’ osim ako ga mi ne učinimo takvim. Neki misle da je sve što se nedavno dogodilo samo loša sreća: prevara o Covidu i posljedice proizvedenog medijskog rata između Rusije i Ukrajine. To pokazuje žalosno naivan neuspjeh da se shvati kako se svijet sada kontrolira.

Oni koji misle da pretjerujem mogli bi se zapitati zašto je svatko tko je rekao istinu o Covidu ili Covid ubodima odmah ušutkan, zabranjen, cenzuriran, demoniziran.

Zašto BBC sada zabranjuje svaku iskrenu, otvorenu raspravu o cjepivima ili klimatskim promjenama, kada znanost nedvojbeno dokazuje da su Covid injekcije nesigurne i neučinkovite i da klimatske promjene ne postoje? Nema više znanstvene rasprave. Novine i časopisi su korumpirani i plaćeni za potiskivanje i ruganje istini. Dokazao sam da takozvani provjerivači činjenica postoje kako bi prigušili stvarne činjenice i promovirali laži. Rat između Rusije i Ukrajine, koji su zavjerenici namjerno pokrenuli, trebao je jasno pokazati da su nam naše vlade objavile rat – to je rat koji će okončati sve ratove.

Sankcije odabrane kao oružje dokazuju da su zavjerenici predani ratu koji će im omogućiti da kontroliraju sve što radimo. Naše su vlade, radeći ono što im zavjerenici-milijarderi narede, namjerno stvorile svijet u kojem će postojati ogromne nestašice goriva i hrane (s neizbježnim strogim racionaliziranjem hrane i goriva), brzo rastuće cijene i propadajuća gospodarstva. Stotine milijuna će umrijeti od gladi u Africi.

Američko ministarstvo domovinske sigurnosti otvoreno tvrdi da su teoretičari zavjere i svi koji propituju Covid besmislice ‘ekstremisti’. U Irskoj je vlada izjavila da će država ‘ograničiti pravo na privatno vlasništvo tamo gdje je to potrebno za osiguranje općeg dobra’. Riječ ‘sekvestracija’ sada se često pojavljuje. Novi represivni zakoni uvode se u UK. Nezgodne istine su opasne, kažu političari i mediji, a one koji ih šire treba suzbiti. Ako zavjerenici dobiju ovaj rat, ostat ćemo bez povijesti, bez kulture, bez sporta, bez zabave, bez zdravstvene skrbi, bez obiteljskog života, bez privatnosti, bez samopoštovanja, bez dostojanstva, bez strasti i bez mogućnosti uživanja u osjećaj uspjeha. Putovat ćete samo kada i gdje vam je dopušteno putovati. Nećete posjedovati automobil pa ćete ovisiti o javnom prijevozu. No, smjeti ćete koristiti javni prijevoz samo ako i kada za to dobijete dopuštenje.

Mislite li stvarno da je slučajnost da se kipovi ruše, da kultura otkazivanja ne dopušta rasprave, da se djeci smije dopustiti da izaberu spol, da se žene guraju iz sporta i da su novi restriktivni zakoni uvodi se tako brzo da ne možemo pratiti što je dopušteno, a što nedopušteno? Nakon Velikog resetiranja zakon će biti vrlo jednostavan: smjeti ćemo činiti samo ono što nam je dopušteno. Ako mislite da pretjerujem, onda, bojim se, živite u nestvarnom svijetu. Sve ono na što sam upozoravao dvije godine se i ostvarilo. Obavijesti o ne oživljavanju koriste se za ubijanje starijih, bolesnih i invalida. Beskorisni PCR testovi mogu se koristiti za uzimanje uzoraka DNK (koji se zatim prodaju komercijalnim tvrtkama) ili za cijepljenje.

Kada zavjerenici kažu ‘Nećeš posjedovati ništa i bit ćeš sretan’ to je ono što oni misle. Sljedeće godine u ovo vrijeme živjet ćete u “Kini”. I zapamtite da zavjerenici nisu skrivali činjenicu da smatraju da je svijet izrazito prenapučen – i da namjeravaju smanjiti globalnu populaciju uklanjanjem 90% globalne populacije. Mislite li da ćete biti jedan od odabranih?

Ako želite živjeti u slobodnom svijetu, gdje možete donositi vlastite odluke i vlastite izbore, tada morate uložiti svu svoju energiju u borbu protiv zavjerenika. Plaćajte gotovinom što češće možete. Ne preuzimajte aplikacije. Nemojte se baviti internet bankarstvom. Ne vjerujte ničemu što kaže bilo tko koga plaća vlada. Ne vjerujte ničemu što vidite, čujete ili pročitate u glavnim medijima.

Zapamtite: živimo u svijetu u kojem su nam naše vlade objavile rat. Moramo stalno ostati svjesni i sumnjičavi. Kad god se nešto loše dogodi, zapitajte se ‘Koji je najopasniji razlog za ovo?’ i ‘Što trebam učiniti da se zaštitim?’

HOP