College of Physicians and Surgeons of Ontario sugeriraju da su necijepljeni pacijenti mentalno bolesni i da ih treba staviti na psihijatrijske lijekove!

0
1955
Kanadski liječnik kaže da College of Physicians and Surgeons of Ontario sugeriraju da su necijepljeni pacijenti mentalno bolesni i da ih treba staviti na psihijatrijske lijekove
VIDEO:
93 kanadska liječnika umrla su nakon uvođenja cjepiva
Liječnicima u Ontariju navodno se savjetuje da razmotre upotrebu psihijatrijskih lijekova na pacijentima koji odbijaju cjepivo.
Tijekom intervjua na turneji ‘Let Freedom Reign Tour’, liječnik i istraživač raka dr. William Makis tvrdio je da je Koledž liječnika i kirurga Ontarija poslao poruku liječnicima u kojoj se navodi da njihovi necijepljeni pacijenti možda pate od mentalne bolesti i da bi ih trebali propisani psihijatrijski lijek.
“Dakle, ovo je nedavno izašlo iz Koledža liječnika i kirurga Ontarija. Koledž je poslao pismo ili dopis svim liječnicima u Ontariju sugerirajući im sada, za sada, oni to ne nalažu, oni to samo sugeriraju, da bilo koji od njihovih necijepljenih pacijenata, trebaju uzeti u obzir da imaju psihički problem i da im treba dati psihijatrijske lijekove. Zasad je to samo prijedlog”, rekao je dr. Makis Lynn Tyler Thompson.
Ali Koledž liječnika i kirurga Ontarija ne bi trebao davati takve prijedloge. Ovo je krajnje neetično i ovo je vrlo, vrlo sklizak teren. Ako sugeriraju da ljudi koji žele imati tjelesnu autonomiju i ne žele eksperimentalno cjepivo, da s njima možda nešto mentalno nije u redu, to je vrlo, vrlo opasan, sklizak teren na kojem se nalazimo,” …
Ovo eksplozivno razotkrivanje dolazi nakon što je dr. Makis govorio o smrti 93 liječnika nakon puštanja cjepiva.
Podsjetimo, dr. William Makis MD je u subotu napisao pismo Kanadskoj liječničkoj udruzi (CMA), tražeći da ispitaju nagli porast smrtnosti među kanadskim medicinskim stručnjacima nakon provedbe obveznog cijepljenja za medicinsko osoblje.
Na svom Gettr nalogu, Makis je tvrdio da su provjerivači činjenica uhvaćeni u laži o iznenadnoj smrti kanadskog liječnika.
Gateway Pundit je prethodno izvijestio da su tri liječnika u kanadskoj bolnici Trillium Health Partners-Mississauga umrla neočekivano u istom tjednu.
Prema medicinskoj sestri koja je podijelila informaciju, tri liječnika umrla su nakon što je bolnica počela izdavati četvrtu vakcinu protiv Covida za svoje zaposlenike.
“Tri liječnika u bolnicama u Mississaugi umrla su ovaj tjedan”, rekla je medicinska sestra Monique. “1. dopis ponedjeljak, 2. utorak, 3. četvrtak. [Uzrok] smrti nije naveden u dopisu, ali koliko su puta 3 liječnika umrla u 1 tjednu, nekoliko dana nakon što je bolnica počela davati četvrtu injekciju osoblju.”
Tri liječnika koja su umrla istog tjedna bili su dr. Lorne Segall (17. srpnja), dr. Stephen McKenzie (18. srpnja) i dr. Jakub Sawicki (21. srpnja).
Bolnica je tvrdila da glasine na društvenim mrežama da su njihove smrti povezane s cijepljenjem protiv COVID-19 “jednostavno nisu istinite”.
Dr. Makis je tvrdio da je dr. Lorne Segall iznenada umro od plućne embolije, krvnih ugrušaka u plućima, a ne od raka te da je bio potpuno cijepljen kada je umro, prema njegovim izvorima.
M. Bušić
HOP -portal
Na Telegramu