ZAŠTO JEDNA ETNIČKA GRUPA NEMA GENETSKE „ULAZE“ ZA KORONAVIRUS? I BAŠ TA JE „PREZASTUPLJENA“ NA ČELU BIGFARME

0
4113
mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

 

Jedna zanimljiva teza pojavila se u američkim neovisnim medijima. Genetsko sekvencioniranje u studiji “New insights into genetic susceptibility of COVID-19: an ACE2 and TMPRSS2 polymorphism analysis” https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32664879/

realno pobuđuje sumnju da su Covid-19, odnosno koronavirus laboratorijski napravili: ili Amiši ili Aškenazi Židovi.

Naime, samo ove 2 populacije nemaju štetnih varijanti ACE2 receptora u svom genomu, a koji predstavljaju ulaz za Koronavirus u tjelesne stanice. Koronavirus (SARS-CoV-2) je laboratorijski proizvod. Patenti iz 2013. ne lažu. Imamo “Gain-of-function”, umetnute dijelove HIV-a, rascjep furina, bakterijsku gensku sekvencu umjetno ubačenu, jer prirodno ne postoji… Sve što već dugo rade s GMO. Po takvim principima kriminalistike, za napravljen Koronavirus se može reći da su osumnjičenici Amiši i Aškenazi-židovi (skupno: Amišožidi).

 Jer oni jedini nemaju tzv. loših ACE2 receptora pogodnih za ulaz Koronavirusa u tjelesnu stanicu, za razliku od bijele rase ili crne rase.

 

ACE2.  Infekcija SARS-CoV-2 ovisi o čimbenicima stanice domaćina: ACE2 za ulazak u stanicu dok je

TMPRSS2 za potreban za “priming” spike-proteina.

Što se tiče ACE2: 33 od 61 (54%) je “loših” ACE2 receptora (koji omogućuju ulaz) kod bijelaca, 24 od 61 (39%) je loših ACE2 receptora kod crnaca, 0 od 61 (0%) je loših ACE2 receptora kod Amišožida. Kakva slučajnost da se Amišožidima “ne hvata” Koronavirus zbog genetskih predispozicija ! A najbolje se “hvata” baš bijeloj rasi (“New insights into genetic susceptibility of COVID-19: an ACE2 and TMPRSS2 polymorphism analysis“,

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32664879/

TMPRSS2 ACE2 nije jedini faktor jer inače Amišožidi ne bi uopće oboljevali od Covid-19. A to bi onda zaista bilo sumnjivo. TMPRSS2. Uloga TMPRSS2 je da omogućuje djelovanje spike-proteina, najtoksičnijeg dijela Koronavirusa.

Inače, mRNA cjepiva navode tijelo cijepljenika da u beskonačnost proizvodi upravo te spike-proteine

(dakle “lijek” koji proizvodi otrov). Inače, taj TMPRSS2 ima značajnu ulogu kod karcinoma i drugih komorbiditeta, pa se može postaviti teza o  udruženom zločinačkom pothvatu: ACE2 + TMPRSS2. Ako pogledamo zajedno ova 2 mehanizma oboljevanje od Covid-19, vidimo različit broj “loših” genetskih predispozicija u raznim populacijama.

Zašto je problem što imamo Covid-prijemčivost+spike-protein „priming“ 33+37 , dok neki imaju 0+1 ili 0+3 ? Zato što je Koronavirus poslužio kao izgovor za masovno cijepljenje s cjepivom koje već 18 mjeseci proizvodi najgori dio tog istog virusa (spike-protein). To znači da će (1) Koronavirus najviše kositi bijelu+crnu rasu, a potom (2) će to nastaviti spike-protein iz cjepiva (zbog TMPRSS2). Ne zaboravimo da cjepivo uništava imunološki sustav, pa cijepljeni obolijevaju od bolesti protiv koje su cijepljeni, plus što su podložniji svim drugim infekcijama zbog DELETE-anog prirodnog imuniteta. I na kraju, ne zaboravimo da je Koronavirus poslužio za totalitarizam koji si priželjkuju najbogatiji globalisti.

Napravljen Koronavirus(+Covid-cjepivo) istrebljuju prvenstveno bijelu rasu

Tome svemu dodajte “Japanski dokaz da je svrha Covid-cjepiva DEPOPULACIJA: odredište cjepiva su JAJNICI i SPOLNI HORMONI“. Kada sastojci cjepiva stignu do bijelačkih jajnika i bijelačkih nadbubrežnih žlijezda, TMPRSS2 će pomoći spike-proteinima da naprave štetu. Sterilizacija… najviše bijele rase.

Već smo pisali o tome:

https://www.hop.com.hr/2022/03/13/tajna-izvjesca-pfizera-cjepivo-protiv-cov-19-nakuplja-se-u-jajnicima-uzrokujuci-porast-raznih-poremecaja-i-bolesti-zenskih-reproduktivnih-organa/

Eto, vlastito Pfizerovo istraživanje: cijepili su 270 trudnica koje su pristale sudjelovati u testiranju cjepiva! Što reći o jednom istraživanju koje od ukupno 270, za njih 238+5 ne zna koji je bio konačni

ishod trudnoće. Zar se ne bi pohvalili s rođenih 243 zdravih beba? Nego razglabaju o 27 trudnoća koje

su rezultirale s 1 normalnim porodom i ukupno 28 mrtvih beba (blizanci).

Što su onda cijepili trudnice ako neće stići dočekati rezultat? A istovremeno ih čuvaju od alkohola i cigareta.

Da ponovimo:

1.      Koronavirus je laboratorijski napravljen

2.      Bijela rasa ima nerazmjerno više genetskih predispozicija za ulaz virusa

3.      Amišožidi gotovo da nemaju genetskih predispozicija za ulaz virusa

4.      Cjepivo inicira proizvodnju najtoksičnijeg dijela virusa

5.      Cjepivo uništava imunitet

6.      Cjepivo se najviše kumulira u spolno-reproduktivnim organima

Ima naznaka da je virus napravljen u ukrajinskim laboratorijima tvrtke “Metabiota”, te prebačen u Wuhan odakle je pušten prije negoli je finije kalibriran – u žurbi i hitno pred predsjedničke izbore u SAD 2020. Pandemija je tako spriječila masovne predizborne skupove, omogućila manipulaciju s glasovanjem putem pošte (vidi dokumentarac: “2000 mules”), te da  Biden bude izabran i postavljen za predsjednika SAD. Da nije bilo hitnosti, Koronavirus bi bio vjerojatno puno finije kalibriran da bude smrtonosniji, pa ne bi bilo potrebno toliko očiglednih medijskih napora oko cijepljenja i totalitarističkih mjera.

Što sve ukazuje na prijevaru? Dakle imamo prvenstveno bijelce (u prosjeku s 56% loših Korona-predispozicija) i sekundarno crnce (37%) kao najprijemčivije za novi laboratorijski proizveden Koronavirus (u usporedbi s Amišožidima 1%). Postavlja se sasvim logično pitanje “Tko bi onda mogao biti odgovoran za stvaranje Koronavirusa?”. Tko je imao priliku napraviti to biološko oružje, a da bude po njega najmanje opasno? Zanimljivo, ali vodstvo BigFarme disproporcionalno pripada etničkoj grupi koja je najmanje prijemčiva za Covid. Nije li to malo čudno? I dalje se potvrđuje teza ujedno i pitanje: Tko ima medije (koji su širili Korona-priču).

Enigma Izrael.  Ako ova sumnja na Amišožide kao kreatore Koronavirusa drži vodu, postavlja se pitanje što je s podacima iz Izraela. Da, to je enigma jer Izrael je ujedno antivaxerima dokaz kako mjere ne djeluju, te da što je više cijepljenja, to više Covida, hospitaliziranih i umrlih.

Link: Tri mjeseca nakon 2. doze, rizik od zaraze Covidom bio je 13,06 puta veći među cijepljenima i 27 PUTA veća je vjerojatnost da će osjetiti simptome. Kad je nešto preočito, previše lijepo, previše pravilno (poput pristanka baš države Izrael da bude Pfizerov posebni cjepni poligon – s očiglednim debaklom), to postaje sumnjivo – jer je prenapadno. Osim toga, Aškenazi židovi su samo jedan dio populacije. Ako je do genetike, možda je ovo što se događa u Izraelu nekome poželjno pročišćivanje – i ujedno zaštitni plašt od eventualne krivnje za izradu i puštanje Koronavirusa. Da u Izraelu uopće nema umrlih od Covida, bilo bi jednostavnije – ali i prenapadno. No, kao i kod drugih bolesti, osim genetskih, tu su i razni individualni čimbenici. Samo genetski uzroci nisu dovoljni. Ali ostaje znanstvena činjenica da Amišožidi imaju genetski najmanje predispozicija za Koronavirus, a da oni i vode BigFarmu. Ovdje možete skinuti navedenu studiju: s12916-020-01673-zDownload a ovdje je link na izvor:

https://bmcmedicine.biomedcentral.com/track/pdf/10.1186/s12916-020-01673-z.pdf

48.817 MRTVIH i 5.107.883 ozlijeđenih nakon cjepiva protiv COVID-19 u Europskoj bazi podataka nuspojava

Od ukupnog broja evidentiranih ozljeda, gotovo polovica (2.177.286) bile su teške ozljede. “Ozbiljnost pruža informacije o sumnji na nuspojavu; može se klasificirati kao ‘ozbiljna’ ako odgovara medicinskom događaju koji rezultira smrću, opasan je po život, zahtijeva hospitalizaciju, rezultira drugim medicinski važnim stanjem ili produljenjem postojeće hospitalizacije, rezultatima u trajnom ili značajnom invaliditetu ili nesposobnosti, ili je urođena anomalija/porođajna mana.”

48,817 DEAD and 5,107,883 Injured Following COVID-19 Vaccines in European Database of Adverse Reactions – Vaccine Impact

 Zahvaljujemo našim znanstvenicima na suradnji.

HOP na TELEGRAMU

https://t.me/hopportal

Telegram kanal Arna Šebalj:

https://t.me/arnakanal

FB

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086873156577

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

SVJEDOČANSTVA:

https://t.me/+sDUqfUv-QRdmM2Q0

Youtube channel:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A