KOLINDA NADMUDRILA PROSRPSKE MEDIJE, MILANOVIĆA I DOVELA KARAMARKA NA VLAST

0
2619

stipe petrina1HOP portal je jedini predvidio raspad Mosta još 16. listopada u svome tekstu kako je MOST stavio dinamit pod most kada je koalirao sa Stipom Petrinom.

http://hop-portal.com/2015/10/most-je-stavio-dinamit-pod-svoj-most-kada-je-usao-u-koaliciju-sa-titoistom-petrinom/

I događanja oko Stipe Petrine su ispala točna. Petrina je isključiv, silno mrzi HDZ-u, jer nimalo ne funkcionira na lokalnoj razini sa tom strankom, a svoju mržnju je najviše pokazao osvećivanjem prema prvom predsjedniku Franji Tuđmanu, kad je on kao jedan neuki strojar išao samostalno procjenjivati Tuđmanove zasluge za stvaranje države i prvog predsjednika proglasio zločincem. Niti je Petrina sudac, a kamoli relevantan stručni faktor  koji može potpuno sagledati ulogu prvog predsjednika države. Ali kako je u ovoj zemlji ludilo ogromno, Petrina sasvim dobro kotira u javnosti, koja oblikuje mišljenje birača. Javno mišljenje oblikuju neokomunistički mediji, prepuni sinova i kćeri JNA oficira.

Žarko Domljan i Marko VeselicaJoš se sjećamo komunikacije sa Markom Veselicom, koji je također tražio svoj medijski prostor za vrijeme izbora, a opet vezano na Petrinu, koji je trebao biti dio koalicije sa Veselicom. Nije nam bilo jasno kako Veselica može  ići u koaliciju s Petrinom, kada je baš Veselica žrtva Titova režima. Kada je Veselica saznao  o Petrininim hvalospjevima Titu upravo od našeg portala, isti tren je prekinuta koalicija sa tim prostakom. Petrov nije imao dovoljno političke mudrosti da prekine taj politički bučkuriš i zato danas grčevito drži MOST, koji mu sustavno ruši pokvarenjak Petrina.

Baš Petrina je poslije jeziva gafa Milanovića kod predsjednice odlučio spašavati vojnika Milanovića sa jednom lažnom konstrukcijom o sklonosti mostovaca SDP-i. To je dodatno prodrmalo klimavi MOST nakon Prgometove pokvarene igre. Ali se MOST nije raspao kako bi drugi pokvarenjak Milanović želio.

milanče ustašaPlan Milanovića je izgledao ostvariv prije desetak dana, kada je dobio na svoju stranu manjince, separatiste iz Istre, te je rasklimao MOST preko prljavog igrača Prgometa. I u čemu je pogriješio? Toliko odurno djeluje na malim ekranima da je to krajnje iritantno. Potez sa Prgometom je klasični autogol. Toliko prljav potez da se svima zgadio. Ništa bolje nije prošlo niti njegovo prenemaganje kod predsjednice. Ispao je klasični idiot, bolje bi mu bilo da je ispao iz autobusa. Javnost ga nakon toga doživljava kao malog gada, umišljenog i punog sebe. I dok je Karamarko tada bio pred slomom, Milanović je sam sebe pojeo svojom pokvarenošću. U principu je sam sebe pobijedio nakon vrhunske manipulacije američkih propagandista u njegovu korist tijekom izborne kampanje, kada su ameri najgoru vladu uspjeli propagandom predstaviti uspješnom i SDP je dobio čak 56 stolica za očajan rad.

Za to vrijeme Karamarko je mirno sve pratio i uglavnom šutio, shvativši sa kakvom ljudskom patologijom ima posla. Znao je da će Milanović sam sebe prevariti i da će na taj način javnost lakše prihvatiti MOST sa njime, jer su mediji strahovito napadali i prijetili mostovcima, sprečavali svaku pomisao na koaliciju s HDZ-om zbog velike veze sa Milanovićem. Milanović je sam otjerao javno mnijenje na stranu HDZ-e. Više ga nitko ne može spasiti. HDZ-i preostaje ostatak MOST-a priključiti Karamarku, jer bilježnički ugovor više ionako  ne vrijedi, kršenjem od strane Prgometa i njegove discipline, kao i dogovora. Petrova sada napadaju korumpirani mediji jer kao – kako će objasniti biračima, da je ušao u koaliciju sa HDZ-om, iako je rekao da ne želi…

prgomet i petrovMOST nije više sa brojkom 19 mandata i sada je ovo samo ostatak ostatka koji odlučuje o tome hoće li biti ponovnih izbora ili koalicije. Petrov razumije da raspadnuti MOST ne bi dobio više niti blizu toliko mandata, tako da su izbjeglice od MOST-a i klaun Milanović olakšali posao psihijatru Petrovu. Loša procjena karaktera Petrine od strane psihijatra kompenzirana je političkim lukavstvom psihijatra, pa je na kraju Petrov ipak bolji političar, nego psihijatar. Trebalo je izdržati pritisak medija koji su svi redom navijali za Milanovića, podvale političkih pokvarenjaka Petrine i Prgometa i okrenuti javnost na svoju stranu. U tome je bolje uspio Petrov, nego u procjeni stanja glave prostaka Petrine, koji je poslije ovog putovanja u Sabor završena i otkrivena priča.

kolinda i tuđmanKaramarku je vjetar u leđa bila i vrlo inteligentna i lukava predsjednica, koja je vidjela kakav opasan kaos spremaju neuravnoteženi Ostojić i Milanović, od izbjeglica do izbora, pa je s tim u svezi povukla najbolji potez i dovela Joe Bidena u Zagreb, koji je njoj dao jak vjetar u leđa. Ionako je Crna gora pred ulaskom u NATO, pa je politička uloga Hrvatske presudna u jugoistočnoj Europi za Ameriku. Sa tim dolaskom prištavi školarac Milanović nije računao, a kako smo opet baš mi prvi konstatirali, to je spasilo i vojnika Karamarka.

http://hop-portal.com/2015/11/biden-dolazi-u-zagreb-uvesti-red-i-karamarku-osigurati-primat/

Jocker zovi je uspio. Kolinda je lider regije, iako ju neokomunistički mediji mrze, ali sada sigurno možemo reći da je Tuđman stvorio Hrvatsku, a Kolinda je odmakla Hrvatsku od regiona i stavila u ulogu stabilizatora i kontrolora svih procesa jugoistočne Europe. Što znači micanje od regiona? Micanje od srboslavenske politke i vraćanje u hrvatski politički identitet. Kolinda je dobila sve karakteristike vođe, koji pokreće inicijative, ima izvrsnu intuiciju i zna izabrati najbolji trenutak. Ovo je najbolji hrvatski vladar od vremena Franje Tuđmana. Iako pod strašnom medijskom paljbom, kao i Tuđman, jer kao i on hrvatski misli, jedina u svom mandatu svima je jasno rekla što misli; i Srbima i Bosancima. Puno jasnije od svih muških kolega.

Kolinda je na kraju pobijedila Milanovića i korumpirane medije na ovim izborima. Karamarko je danas najavio da će biti mandatar, a Reiner predsjednik Sabora.

Igor Drenjančević

hop portal