Ratna komedija ADMIRALA DOMAZETA: PLJAČKU HRVATSKE OD STRANE KOMUNISTIČKE ELITE ‘UMOTAO’ U RAT KRŠĆANA I MUSLIMANA

0
3210

 

Admiral Domazet uporno nagovještava poput Mojsija rat kršćana i muslimana, opasnu muslimansku demografsku politiku i rat u ex Jugoslaviji u tom segmentu sukoba. Znatno ranije od njega mi smo iznijeli sasvim drugi scenario i razloge ratnog zveckanja u regiji.

JEDINI IZLAZ ZA ELITE: SRBIJA SPREMA RATNE PLANOVE PROTIV HRVATSKE JER SU SRPSKE I HRVATSKE ELITE UHVAĆENE U PLJAČKI GRAĐANA

Pokradeni novac iz Jugoslavije i Hrvatske nalazi se u Rusiji. Naše elite su umiješane u taj lopovluk i sada na mala vrata dopuštaju pljačku Hrvatske preko ruskog prljavog novca. INA je svoja najkvalitetnija polja prodala Rusima. Poreč danas kupuje Rade Obradović, ruski miljenik koji je obnavljao rusku rezidenciju za 20 milijuna eura. INA je prodala mnoge crpke Rusima, a ruske banke niču svuda oko nas. Kako bi prikrila kriminal i moguću propast vrijednosti njihovih vrijednosnih papira Hypo banka je promijenila svoje ime. Zagrebačka banka, nekada vlasništvo udbaške filijale Adria AG Wien, prikrila je svoje vlasništvo nakon tog otkrića i prešla u Austria Bank, koja je opet vezana na ruski kapital. Najveća pljačka građana izvršena je baš preko te banke u ratnim godinama, kada je na kamati digla 300 000 milijuna dolara. Tako što ne bi bilo moguće bez suradnje sa srpskim elitama. Zadnja otkrića našeg portala su zgrozila javnost, jer se otkrila cijela mreža parazita koji pljačkaju ovu državu.

Rba zadruge su omogućile planiranu pljačku naših građana u kojoj je stradalo 20.000 građana, a same zadruge nisu imale dozvole za rad u Hrvatskoj. Umjesto da policija i pravosuđe uhićuje lopove tih zadruga, ona uhićuje i progoni naše novinare i suradnike, a izbacuje na ulice nelegalnim ovrhama opljačkane klijente. Vrhunac lopovluka objavili smo danas, Fina ima svoju detektivsku agenciju koja prodaje informacije bankama o vama.- tako je HOP portal prije izvjesnog vremena najavio moguću provokaciju ratom lopovskih elita Srbije i Hrvatske. Rat je moguć samo da se prikrije ova pljačka. Na drugoj strani proruski Dnevno preko admirala Domazeta prljavo koristi svu tugu i jad uništenog sirijskog naroda i huška na rat kršćana i muslimana. Jedan narod potpuno uništene zemlje pokazuje se kao krivac i na taj način skrivaju se naši i srpski lopovi koji su spremni opet izazvati sukob kako bi prikrili svoju pljačku, jer u ratu se više ne pita za novac već za živu glavu.

Gdje je obmana admirala Domazeta? On piše u proruskom Dnevnom kako se treba naoružati krunicama i spremiti za rat. Čovjek koji sa Bogom nema veze, sada glumi biblijskog proroka?! Nekada istaknuti član partije citira Bibliju. Objašnjava kako se sprema rat kršćana i muslimana i da je tu najveća prijetnja. Rat mogući nema veze sa tom tezom i progon Sirijaca se koristi kako bi se prikrila velika pljačaka u svjetskim okvirima, a kod nas se vrlo jasno vidi da je počela propaganda iz proruske Srbije o Hrvatima fašistima, prijetnje referendumom o odcjepljenju RS, a sve iz razloga da se prikrije ogromna zajednička pljačka ex Jugoslavije od komunističke elite. Ta elita vezana je na Rusiju zbog pljačke. To prešućuje Domazet i prodaje priču o krunicama.

Čista proruska propaganda, koja je tim stilom i zbunila Šveđane sličnim propagandnim trikom za njihovo područje , lagala da je civilni zrakoplov iznad Ukrajine srušio NATO, iako se saznalo da su to bili ruski pobunjenici pod njihovom kontrolom…Laž do laži.

Još u ožujku smo prozvali admirala koji već duže vrijeme luta ruskim bespućima.

lošološo 2

citat iz Dnevno.hr (Domazet Lošo): ‘Prvo su destabilizirane države poput Afganistana, Iraka i Sirije, sve države na južnom dijelu Sredozemlja, sve do Maroka, a onda su to samo preselili u Europu’, kaže nam Lošo i dodaje da iza svega toga stoje anglosaksonski moćnici kojima je cilj uzeti sve, i naftu i sunce i čovjeka. ‘Oni žele zavladati svijetom’, rekao je Lošo.

Dodaje da je jedini koji im u ovom trenutku remeti planove Vladimir Putin i njegova Rusija koja se digla iz pepela. A da je jedini europski državnik koji shvaća o čemu se radi Viktor Orban i umjesto da slijedimo njegov primjer, Europa sada luta u kaosu.

Prvo bi trebali slijediti Orbana i glasno reći: ‘Dosta je gospodo’.

Orban je prije minhenskog sastanka otišao na konzultacije kod svog gazde Vladimira Putina. Taj dio je naravno prešućen u svim našim medijima kako bi ruska propaganda u Hrvatskoj preko Orbana dobila svoj put. Svatko tko je imalo politički pismen, zna da jedna mala i ekonomski nesposobna Mađarska ne može samostalno ucjenjivati Europsku Uniju već to čini po nalogu ruskog saveznika.

Orban je dao podršku Srbiji za otvaranje poglavlja 23. srpskih pregovora sa EU i otvoreno napao Hrvatsku nešto kasnije. I naše činjenice pokazale su se točne.

Ruski glasnogovornik Peskov i hrvatski admiral Domazet Lošo koriste uvijek istom riječju anglosaksonci u izrazito negativnom smislu. Naravno, te „anglosaksonce“ nitko od njih ne želi imenovati, jer neokomunisti uvijek bježe od svake odgovornosti i štite lopove, veleizdajnike ili prevarante. Radije se stigmatizira neka grupa, u ovom slučaju kompletan NATO i EU, a po potrebi Židovi ili masoni. Umjesto da se navedu imena odgovornih, stvaraju se mitovi, a sve u službi ruskog interesa.

Domazet Lošo kaže za Dnevno.hr (članak objavljen 22. ožujka ova godine):

„…Iza svega toga stoje anglosaksonski moćnici kojima je cilj uzeti sve, i naftu i sunce i čovjeka. ‘Oni žele zavladati svijetom’, rekao je Lošo. Dodaje da je jedini koji im u ovom trenutku remeti planove Vladimir Putin i njegova Rusija koja se digla iz pepela.“

DOMAZET POZVAO NA BOJKOT NATO-a I PRIKLANJANJE RUSIJI

Velikosrpski tumač masonerije Dejan Lučić i admiral Domazet pričama o zavjerama ´anglosaksonaca´ protiv Hrvatske i Srbije omalovažavaju stvarnu pljačku komunista i  zajedno šire prorusku propagandu po Hrvatskoj, članici EU i NATO saveza. 

Danas kada znamo da su Nijemci i Rusi isposlovali puštanje na slobodu Vojislava Šešelja, očito za širenje nacionalne mržnje, kako bi se prikrila ruska uloga u pljački ex Jugoslavije, više je nego degutantno prozivati muslimane za kaos u EU. Svi teroristi muslimanskih nacija u EU instalirani su znatno prije izbjegličke krize u EU. Svi srpski teroristi i političari upetljani u genocid u Hrvatskoj skrivaju se u Rusiji.

EU je izmislila kreditnu karticu van bankovne odgovornosti bez OIB-a Monesse, točno pred najveći val izbjeglica, baš kako bi izbjeglice mogle van banaka, preko kreditne kartice dizati novac sa bankomata samo registracijom na internetu. Sukob muslimana i kršćana je pokriće pljačke. Oni vodeći lideri pljačkaju energente, a u našoj regiji komunističke elite kradu i reketare narode bivše Jugoslavije i kako bi održale svoj pljačkaški režim spremne su i na rat. Puno primitivnije i krvožednije srpsko društvo služi kao fitilj. Najveći lopovi u Srbiji, predvođeni Vučićem uništili su privredu, osiromašili narod i za sve okrivili “ustaše”. Mislite da bi bolje prošli Srbi iz Hrvatske i BiH? Nimalo. To su osjetili na svojoj koži 1995. godine kada su , prebijani na granici  sa Srbijom, gaženi su bili srpskim tenkovima, te su pljačkani od strane arkanovaca, krali su im novac i zlato, tjerali ih na Kosovo. Kompletnu izdaju i pljačku srpskog naroda danas Vučić opravdava “zločinačkom akcijom Oluja”. Isti model propagande kao i ovaj o krunicama i muslimanima iz pera Domazeta, da se prikrije uzrok. Štiti se pljačka. U Rusiji pljačkaš i ubojica Putin predstavlja se kao kršćanin u obrani pred muslimanima. Samo što su Domazet i njegov pandam u Srbiji Lučić zaboravili kako je taj isti kršćanin opljačkao i pripojio dio kršćanske Ukrajine, zemlje koja je Hrvatsku prva priznala!

U Hrvatskoj Orešković je pao u trenutku kada je na vladi u travnju predložio istragu jednog dijela pretvorbe…

U Hrvatskoj pljačku i izdaju Hrvatske napravili su Hrvati, upropastili su banke, privredu i na kraju pojedinca. A svoju pljačku brane preko 250000 preplaćenih državnih službenika koji za visoke plaće kao i saborski zastupnici kurvinski prodaju vlastiti narod. Treba li nama stvarno rat dva ogoljena naroda? Ili nam treba sustav koji će vratiti oteto? Što će Srbima velika Srbija kada ni ova priznata ne valja ništa?

U principu ako pogledamo propagandu pred izbore u Hrvatskoj vidjeti ćemo sklad hrvatskih, srpskih i ruskih komunista. Šešelj je dobio diplomatsku putovnicu i prijeti nacionalizmom, a na drugoj strani Milanović koji diže kredite u udbaškoj banci LHB od tri milijuna eura, kao vi perce u pekari, naziva Srbe šakom jada…Ova dva klauna pušu iz istog roga. Nacionalizam je maska da se ne bi pričalo o krađama u Ljubljanskoj banci usred Beograda, što je LHB banka, te kako Milanović diže kredite u njoj, koja je veza Vrdoljaka i HEP-a, koja je veza Ane Karamarko i Beograda, zašto je sve najbolje iz INA-e završilo u Rusiji, što to srpski savjetnik ministra kupuje u Poreču, zašto su trećerazredni ribari dobivali u Gradskoj banci Osijek 200 000 kuna bez da su ikada vraćali, kako je Zagrebačka banka zaradila u ratnoj godini 300 000 milijuna na kamati… i da ne nabrajamo sijase afera koje skriva naše krivosuđe…

Završiti ću mislima akademske slikarice Ingrid Runtić:

Ovo je ustvari tako nakazno; po defaultu političar u svojoj kampanji mora biti optimističan, nasmijan, suncem obasjan, poletan, uspješan, sređen i dobro obučen, uredno friziran – da bi ga birali birači koji su ovršeni, poniženi, siromašni, očajni, gladni, tužni i bijedno odjeveni…

E sad, ako političar daje tako sjajnu sliku o sebi dok narod gladuje, a živio je u istoj zemlji s tim istim narodom, kako je došao do svog sjaja, bogatstva i uspješnosti? Tako da je zaobišao narod pljačkajući ga. Imaju li ti političari dovoljno zaštitara oko sebe i plaćaju li ih dobro da ih čuvaju? Jer, ja bih im prva pljunula u lice da ih sretnem na cesti! Da sam na njihovom mjestu, ne bih se tako vedro i samouvjereno pokazivala okolo… Ovo nije kampanja, ovo je neka vrsta izvrnute kardašijan-serije za budale.

Igor Drenjančević

HOP portal