IZAĐITE NA IZBORE, NE SLUŠAJTE GLUPE SAVJETE PONIŠTAVANJA LISTIĆA

0
2122

Kolinda-Grabar-KitarovicPozivamo vas ponovo da izađete na izbore. Razlog je vidljiv, nalazimo se u predubokoj krizi da bi si mogli dopustiti lijenost ili neodgovornost u svezi vlastite budućnosti. Dok jedan dio fatalističke politike traži opravdanje za neizlazak, naše mišljenje je izlazak na izbore. Svaka promjena je dobra
promjena. Ili ako mislite da je nešto dobro, podržite. Što znače riječi jednog potpunog političkog početnika Sinčića; da prekrižite listić i ne glasate?! Zar 16% na ovim izborima, što znači 300 000 ljudi, opravdava njegovu namjeru da širi anarhizam? 75%  birača bilo je ipak ili za Kitarović ili za Josipovića.
Može li Sinčić svojim anarhizmom ugnjetavati većinu? Većina njemu ne vjeruje. Jedino mu mediji daju prostor, kako bi netko lakše manipulirao sa vašim glasovima. On je pojedinac iz jednog ekstremnog kruga, koji smatra da će broj neizašlih birača ili broj prekriženih listića riješiti stanje?! Zapravo nas gura u svoj fatalizam i pokušava upravljati svojim igračima na daljinski. Što je dobro napravio Živi zid? Upozorio je društvo na enormnu pljačku  privatne imovine, na pohlepu banaka. Ali to nije mogao spriječiti. Kraj njih je prošlo preko 2000 ovrha bez da su išta učinili. Oni iz udruge koja nikada nije registrirana pod tim imenom, prelaze u stranku. To znači moć i vlast. Aktivizam žele zamijeniti  vlašću, a ne političkom djelatnošću. Humanizam i moć su dva različita pojma. Na isti divljački i fanatični način kojim se obračunavaju s neistomišljenicima i vrijeđaju protivnike, pokazuje kakvu moć žele. Oni imaju vojsku neradnika na facebooku, koja ispod tekstova protiv njih  odmah lijepi svoje prostačke komentare. Njihovo vodstvo nema niti jednog izgrađenog intelektualca.

Ako nemaju većinu u Saboru ne mogu mijenjati zakone, a to u prijevodu znači da ne mogu ništa. Budući da su postali politička stranka više ne mogu djelovati kao udruga građana. Sve u svemu, prodaju maglu koja ništa ne rješava. Iluzije su da će vodeće stranke na takav način nestati. One imaju stabilno biračko tijelo. Ostalo su sateliti. To pokazuju i ovi izbori. Može li se SDP-u prisiliti da promjeni svoju očajnu politiku, ako iza njih stoji i jedan učmali predsjednik? Prekrižite listić i riješili ste problem? Sinčić je upravo produkt tog neodrživog status quo stanja. Borite se demokratski i rapoloživim sredstvima! A to prekriženi glasački listić svakako nije! Što znači da je HDZ-a kradeze? Što znači da je sdp-a stranka dugoprstića? To znači da su lopovi uvijek u politici. Možemo ih kazniti tek tako da izgube izbore. Josipović od 2011. godine zna za genocid u Glini. Zašto nije pokrenuta akcija rješavanja problema? Prekrižimo listić po Sinčićevom pa će nam sa njime biti bolje? Josipović zna da postoji biro Krajine u Srbiji, zašto to nikada nije spomenuo u EU?

Ovo sve govori da je Josipović bio na položaju na kojem je mogao ukazati na takve stvari i riješiti ih. Kolinda Grabar Kitarović nikada nije bila predsjednik vlade, te je samo izvršavala zapovijedi. To je razlika. Svaki pomak je pomak, stanje koje nudi Sinčić je laž, on se stavlja u ulogu Boga, a nije u stanju završiti niti fakultet. Tko u njega vjeruje, vjeruje u laž. Kujundžić nije glumio Boga, već se opredijelio za stranu. I opet je dobio po nosu od društva farizeja.  Lakše je glumiti pametnjakovića i reći ne birajte nikoga, nego izabrati bolju opciju. Sinčić to i nije smio. Roditelji su mu u SDP-i, a program koji gura je iz socijalističkog samoupravljanja, svojom posjetom šatoru prosvjedujućih branitelja u Savskoj glumi desničara, i to u zadnji čas. Laž do laži. I što je najkomičnije, neki lijevi portali ga proglašavaju fašistom. Samo da zamagle njegova ljevičarenja.  On sa Starčevićem nema ništa, u njegov stranci je Tito mjerilo, a to samo slijepci ne vide. Kažete nije bitno koga štuju? Pogledajte Josipovića i koga on štuje i sa čijeg je on trga krenuo u kampanju?! Titovog.

Smrt Paradžikovog sina sve govori. Djeca domoljuba se ubijaju, a djeca komunista prepunih džepova nam kroje sudbine. Josipović, Milanović… Na sprovodu Paradžikovom sinu su bili domoljubi, desničari, domoljubni političari, među kojima su Budiša i Kujundžić. I to sve govori o tzv. desničarima u Živom zidu. Sinčić, njegova zaručnica i co. su izbjegli čak i slikanje ispred Šibenske katedrale nakon deložacije, toliko oni drže do hrvatske tradicije i kulture. Kolinda Grabar Kitarović je prva osoba bez komunističke prošlosti. Reći ćete da je ista kao Josipović. Ako je tako, da li je 38%  birača maloumno? A pametni su samo oni Sinčićevi?

I za one Sinčićeve imamo odgovor, izaberite manje zlo, bolje nego ovo stanje ludila. Za Josipovića je 38% ljudi, nekada je Tuđman pobjeđivao sa 65%. Po Sinčiću narod je volio ratnog zločinca Tuđmana. Ne slušajte te gluposti, izađite na izbore. Poslije Tuđmana sve lopovske vlasti su zadužile zemlju 20 puta više nego on, a on je bio ratni predsjednik. Sve što smrdi na jugoslavenski socijalizam je zlo; tako i programi samozvanih mesija. Tito je raselio i pobio više Hrvata nego svi sustavi, otimao je privatnu imovinu. Sve što se danas događa je nastavak takve politike. Padom ove vlasti ruše se mnoge stvari, pa istina o privatizaciji, ratu i imovini ovih vladara izlazi na vidjelo. Još jedino bijedne duše tako što ne vide. Slučaj Perković sve je jasno rekao. Izdajice se boje istine. Korak po korak istina izlazi. Izađite na izbore.

Igor Drenjančević

hop-portal.com