Otkrivamo prvi: SDP-a je utočište srpskih terorista!

0
1098

vrginmost_tabla_CustomImamo još jedan dokaz kako je SDP-a utočište aboliranih srpskih terorista. Petar Pero Miličević nekadašnji član jedinica SAO Krajine, danas je ugledni član SDP-e i vijećnik u Vrginmostu. Što je najkomičnije, taj bivši terorist je i predsjednik antifašista ovog kraja. To je priskrbio svojom neprijateljskom djelatnošću protiv naše države. SDP-a preko premijera i predsjednika širi svoju “pravednsot” podržavajući teroriste. Ne treba niti govoriti da će i ovaj mrzitelj Hrvatske glasati za Josipovića.

Ipak tu nije kraj priče o ovom bivšem teroristu, komndiru ćete brnjavačkog bataljuna , poručniku vojske SAO Krajine. Miličević koji se angažirao kao bivši terorista oko postavljanja partizanskih spomenika u oslobođenoj Hrvatskoj ,  tlači ovu državu u svezi istih spomenika i prodaje komunističku logiku, opet  spominje se na suđenju u Beogradu ubojicama 5 žena i jednog starca u  Banskom Kovačevcu. Jedna jedinica četnika je pobila 6 starijih osoba i bacila iste u bunar u tome selu. Kada su tadašnje vlasti SAO Krajine htjele ispitati slučaj, preko milicije SAO Krajine, baš Petar Miličević je spriječio istragu na tri dana pucajući na milicajce…

Doslovno je puškom zaprijetio policajcima da  ne mogu napraviti  očevid, dok se ne uklone tragovi zločina. Bacanjem ručne  bombe u bunar htio je ukloniti tragove nasilja nad nedužnim, ubijenim starcima.

Na Specijalnom sudu za ratne zločine  u Beogradu , ubojice starijih osoba iz Banskog Kovačevca su osuđene na 20 godina, a sam ubojica Pane Bulat 17.6.2009. godine ( Vranešević Rade isto osuđen za taj zločin) opisao je ometanje istrage od strane poručnika Miličevića u  Banskim Kovačevcima . Miličević je po iskazu Bulata   ometao milicajce  SAO Krajine,  koji su  bili spriječeni u obavljanju očevida. Jasno je u svom iskazu optužio Bulat Petra Milićevića za opstrukciju. Danas taj isti Miličević mirno šeta po Vrginmostu i glumi uglednog građanina i člana SDP-e.

Oficir za  obavještajne poslove 2. bataljuna 19 brigade, Stanko Čića , sudionik ubojstva  Ivana i  Mare Bricet iz sela Crna draga, isto je na Banovini slobodan čovjek, inače vezan na Ćedu Vinjišnjić otkrivenog  u špijunaži nedavno…Hrvatska pravednost- SDP pravednost.

Nitko iz vlasti nije reagirao na Miličevićevu prošlost, kao što nitko iz vlasti nije reagirao niti na genocid nad 150 glinskih Hrvata za vrijeme terora SAO Krajine 1991. godine. Predsjednik Josipović i premijer Milanović su upoznati sa detaljima i mjestima ubojstava glinskih Hrvata. Ovakve spodobe kroje našu budućnost. Miličević je ugledni član SDP-e. Takvu pravednost trebamo?

Igor Drenjančević

hop-portal.com