Josipović i Frljić ruše ovu državu uz pljesak Šešelja

0
929
Fotografija: tripalo.hr
Fotografija: tripalo.hr

Na pravoslavni Božić Srpsko narodno vijeće dodijelilo je i nagrade za humanizam, afirmaciju tolerancije i antifašističkih vrijednosti. Ove godine nagradu je dobio i Oliver Frljić. Ustašku zmiju prikazao je Frljić ofrlje u HNK Rijeka. Jedna dosadno glupa predstava vinula je atifašistu  Frljića u nebo. Umjesto da  se Frljić  pozabavi društvom u današnjim okvirima, ovaj lik se bavi ustašama. U izraelskom parlamentu Ivo Josipović isto priča o ustaškoj guji. Ukomponirana akcija dvojice domoljuba. Ustaša nema inače u našem parlamentu, već sinova partizana, koji su ubijali Hrvate godinama. I naravno uz to ide opravdanje Mesića, da su ubojstva bila prema onima, koji su okrvarili ruke.

U Hrvatskoj srećom nema ničega loše, osim ustaša. Zato na Banovini stanove dobivaju srpski teroristi, u vlasti i u vijećima sjede srpski teroristi, u Glini Pupovac želi spriječiti otvaranje Hrvatskog doma, 27.7. Srbi i posrbice slave dan četničkih zločina u Boričevcu kao ustanak, sin i otac u Vukovaru se slikaju sa srpskim zastavama, otac hrvatski policajac, a u biti srpski milicioner šara po dinamovom autobusu srpsku ikonografiju, sin se slika na Božić sa srpskom zastavom, pravoslavni svećenici ne dozvoljavaju hrvatsku zastavu na pravoslavnim grobljima, neki od njih su čak bili i srpski specijalci u ratu, vukovarska sutkinja iz Srbije dolazi na posao,  a naši branitelji 3 mjeseca  se smrzavaju  pred ministarstvom branitelja.   Josipović pita da li je on izdajica?! Frljić glumi pametnjakovića i brani neki antifašizam. U biti linija Frljića, Pupovca, Josipovića i Šešelja je ista. Mrze ovu državu i zato dobivaju medijski prostor. Šešelj to podržava. I plješće Josipoviću, a ovaj se pita da li je on izdajica! Bivši teroristi u ovoj i prethodnoj vlasti su svakako  znak izdaje,  kakvu ne treba ni tražiti nigdje, jer tako što ne postoji u svijetu.

Da, Josipoviću, sve pobrojano je izdaja hrvatskih interesa. Tuđmana stalno spominje Josipović u negativnom kontekstu, za vrijeme Tuđmana dug je bio  12 milijardi sa jugoslavenskim dugom, a danas je oko 100 milijardi sa svim obveznicama. Tko je više negativan? Ima budala koje i dalje vjeruju da je Tuđman za to kriv, ali čak i oni s dvojkom iz matematike znaju istinu. O izdaji je jako puno pričala Vesna Pusić, danas se ista jeftino vozi za 20 000 dolara zrakoplovom… Pravosuđe se bavi ovrhama, policija kaznama, a država se krade, pa kad  sve pokradu, onda se nađe lumen u pravosuđu, koji sudi, kada je već pokradeno.  Što se čeka sa najskupljom kartom na svijetu za zrakoplov? Vesna Pusić to smije raditi? Svuda izdaja, rastjeranog i gladnog naroda. Stvara se potiho velika Srbija.

hop-portal.com