KUKURIKU KOALICIJA SRAMOTNO OBMANJUJE JAVNOST

0
856

josićSDP je 05.prosinca 2014. odbio potpisati inicijativu SOHV i Bedema ljubavi za točku dnevnog reda o apsurdnosti Univerzalne jurisdikcije Srbije na državljane Hrvatske, čemu je primjer slučaj Veljka Marića
Pripadnici vladajuće koalicije na čelu sa Zoranom Milanovićem, nakon izgubljenih predsjedničkih izbora ubrzano povlače niz opsjenarskih poteza kako bi popravili štetu ,stvorili utisak rada i zainteresiranosti za probleme naroda i države.
Akcija je otpočela fiksiranjem tečaja švicarskog franka i medijskom pompom za taj dvojbeni, kozmetički potez. Čim se zagrebe površina ove odluke jasno se vidi licemjerje mentalnog komunizma i obmane. Naime, u isto vrijeme kada su donosili odluku o fiksiranju tečaja, koja problem ne rješava, hladno su odbili amandman da u odluku uvrste obvezu trajnog rješenja problema dužničke krize u roku devedeset dana. Ovakav pristup jasno pokazuje da ideolozi razvalina samo kupuju vrijeme, prolongiraju probleme na rok od godinu dana i tako obmanjuju javnost.
Slučaj otetog hrvatskog branitelja Veljka Marića kojim ovih dana maše Zoran Milanović primjer je monstruoznog licemjerja koje krasi mentalne komuniste. Pristisnut europskim sugestijama potaknutim pametnim djelovanjem gospođe Marijane Petir, Milanović sada pokušava pokazati interes za bezočni napad na hrvatsku pravnu suverenost koji provodi Srbija primjenom ograničene Univerzalne jurisdikcije, čime sebi daju za pravo biti mini Haag.
Odjednom je Milanoviću stalo do sudbine Veljka Marića i zaštite hrvatskih nacionalnih interesa.
Pri tom su kukurikavci zaboravili slijedeće:
• SOHV, Bedem ljubavi , Damir Markuš Kutina i mnoge braniteljske udruge godinama nastoje ukazati na monstruoznost problema i nude moguća rješanja –bez odjeka kod kukurikavaca.
• Kukurikavci su u prosincu odbili potpisati inicijativu SOHV i Bedema ljubavi za saborskom točkom o problemu primjene univerzalne jurisdikcije Srbije nad državljanima Hrvatske. Potpisati je odbila i pseudo demokratska Mirela Holy.
• Veliki čarobnjak institucionalnog opsjenarstva, predsjednik Sabora Leko, predloženu točku je gurnuo na 74. mjesto dnevnog reda i tako gurnuo problem pod tepih još godinu dana. Isto čini s točkom o problemu dvojezičnih ploča u Vukovaru od rujna 2013., neprestano se zaklinjući u dijalog i institucije.
• Vrhunac u programiranju istine postigao je njihov meštar mentalnog komunizma Ivo Josipović , koji je 2012. Zatražio preispitivanje ustavnosti Zakona o ništetnosti određenih pravnih akata SFRJ Jugoslavije, SR Jugoslavije i Srbije, te tako sve branitelje podlo izložio otmicama srbijanski vlasti ili vlasti sklonih njima po zahtjevu Srbije.
Srećom, njihova priča je pročitana i radujemo se trenutku kad će odkukurikati u prošlost.

stožer za obranu Hrvatskog Vukovara

hop-portal.com